Liteboxer VR biedt nu totale lichaamstrainingen

0
62
Een touwoefening in Liteboxer VR Total Body Workouts. Liteboxer

De uitstekende Liteboxer VR-app, die we eerder dit jaar hebben beoordeeld, biedt nu Total Body Workouts voor alle Meta Quest 2-gebruikers. Deze trainingen gaan verder dan boksen om elke spier in je lichaam te trainen, waardoor je nog een reden hebt om een ​​sportschoollidmaatschap over te slaan.

Net als eerdere Liteboxer-oefeningen worden Total Body Workouts gesynchroniseerd met populaire muziek en krijg je een score op basis van timing en nauwkeurigheid. Een trainer begeleidt je door meerdere verschillende oefeningen, waarbij hij gebruik maakt van squat-touwen, speedbags en andere hulpmiddelen.

GERELATEERDHands On met de nieuwe LiteBoxer VR Total Body Workout

Het is op zijn zachtst gezegd een interessant idee. Tussen de hardware van Liteboxer en de VR-app (die overigens zonder de hardware werkt), lijkt het een van de beste oplossingen voor thuisoefeningen die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Je kunt Liteboxer’ s VR-app gratis als je een Meta Quest 2-headset hebt. Extra trainingen worden ontgrendeld met een abonnement, dat $ 19 per maand kost. Maar als je je afvraagt ​​of het goed is, bekijk dan onze hands-on met de nieuwe trainingen.