Amazons uppdaterade Echo Auto lägger till Alexa till din bil

0
55
Amazon

Både Android Auto och Apple CarPlay har ett väldigt hårt grepp om bilmarknaden — en som Amazon nyligen fick sin fot i. Företaget fördubblar nu med en omdesignad, andra generationens Echo Auto.

Amazon’s andra generationens Echo Auto har avtäckts. Och precis som du kanske föreställer dig är det ett enkelt sätt att ge dig tillgång till Amazons röstassistent, Alexa, när du sitter bakom ratten. Det är definitivt inte samma sak som antingen Android Auto eller Apple CarPlay, men — Amazon’s Echo Auto fungerar väldigt annorlunda. Istället för att ha en pekskärm har du bara en röststyrd högtalare.

Amazon

Företaget byter ut sin tidigare design mot en ny, smart högtalarliknande design. Det fungerar dock fortfarande likadant, så om du förväntade dig en pekskärm som en Android Auto-huvudenhet, kommer du att bli mycket besviken.

Du kan montera den på din instrumentbräda med hjälp av ett självhäftande fäste, och du ska styra det helt med din röst. Du kan fråga Alexa saker medan du sitter bakom ratten. Den har fem mikrofoner och du kan be den att ändra musik, ringa och ta emot samtal eller slå på luftkonditioneringen.

Med Echo Auto kan du till och med få vägassistans om din bil går sönder oväntat eller så råkar du ut för en olycka. Du kan be Alexa om vägassistans, och det kommer att koppla dig till en agent som kommer att be om hjälp å dina vägnar, och skicka någon över för att hjälpa dig och betala för just de tjänster du behöver.

All-New Echo Auto (2:a generationen, 2022 release) | Lägg till Alexa till din bil

Andra generationens Echo Auto har en finjusterad, mer kompakt design som passar perfekt i din instrumentbräda, och Alexa kan ringa vägservice åt dig om du någonsin behöver dem.

Amazon

54,99 USD
 

Echo Auto kostar bara 55 USD, och den kommer snart att bli tillgänglig.

 

LÄS NÄSTA

  • › “UnstableFusion” Gör AI Art enkelt på Windows, Mac och Linux
  • › Hur man håller anonyma omröstningar och Q&A-sessioner i Google Meet
  • › Steam ändrar schemat för sin årliga försäljning
  • › Säg adjö till SwiftKey-tangentbordet på iPhone och iPad
  • › Hur du vet om dina AirPods laddas
  • › Photoshop Elements och Premiere Elements har nya AI-verktyg