Amazon's bijgewerkte Echo Auto voegt Alexa toe aan je auto

0
52
Amazon

Zowel Android Auto als Apple CarPlay hebben een zeer stevige greep op de automarkt — een waar Amazon onlangs zijn voet in heeft gekregen. Het bedrijf verdubbelt nu met een opnieuw ontworpen, tweede generatie Echo Auto.

Amazon's tweede generatie Echo Auto is onthuld. En net zoals je je misschien kunt voorstellen, is het een gemakkelijke manier om je toegang te geven tot Amazon's stemassistent, Alexa, als je achter het stuur zit. Het is zeker niet hetzelfde als Android Auto of Apple CarPlay, hoewel — Amazon's Echo Auto werkt heel anders. In plaats van een aanraakscherm heb je gewoon een spraakgestuurde luidspreker.

Amazon

Het bedrijf verruilt zijn vorige ontwerp voor een nieuw, slim luidsprekerachtig ontwerp. Het werkt echter nog steeds hetzelfde, dus als je een touchscreen als een Android Auto head-unit verwacht, zul je erg teleurgesteld zijn.

Je kunt hem op je dashboard monteren met behulp van een zelfklevende houder, en het is de bedoeling dat je hem volledig met je stem bestuurt. Je kunt Alexa dingen vragen terwijl je achter het stuur zit. Hij heeft vijf microfoons en je kunt hem vragen om de muziek te veranderen, te bellen en gebeld te worden, of de airconditioning aan te zetten.

Met de Echo Auto kun je zelfs pechhulp krijgen als je auto pech heeft onverwachts of u krijgt een ongeluk. Je kunt Alexa om hulp bij pech onderweg vragen, en het zal je doorverbinden met een agent die namens jou om hulp zal vragen, en iemand sturen om je te helpen en te betalen voor alleen de diensten die je nodig hebt.

Gloednieuwe Echo Auto (2e generatie, release 2022) | Voeg Alexa toe aan je auto

De tweede generatie Echo Auto heeft een aangepast, compacter ontwerp dat perfect in je dashboard past, en Alexa kan pechhulp voor je bellen als je ooit heb ze nodig.

Amazon

$54,99
 

De Echo Auto kost slechts $ 55 en zal binnenkort beschikbaar zijn.

 

LEES VOLGENDE

  • ’ Zeg vaarwel tegen SwiftKey-toetsenbord op iPhone en iPad
  • › Hoe weet u of uw AirPods worden opgeladen
  • › Photoshop Elements en Premiere Elements hebben nieuwe AI-tools
  • › Anonieme peilingen en vraaggesprekken houden in Google Meet
  • › “InstabieleFusion” Maakt AI Art gemakkelijk op Windows, Mac en Linux
  • › Steam verandert het schema voor zijn jaarlijkse verkopen