Skullcandy's trio van gamingheadsets komt aan voor een geweldige prijs

0
51
Skullcandy

Na wat een eeuwigheid lijkt, verkoopt Skullcandy eindelijk weer gamingheadsets. Het heeft zojuist drie nieuwe headsets onthuld, allemaal met geweldige functies en aantrekkelijke prijzen. Probeer niet in de war te raken over de namen PLYR, SLYR Pro en SLYR. Hé, ze zijn in ieder geval allemaal multi-platform.

Het vlaggenschip in deze line-up is de Skullcandy's PLYR-headset. Het kost $ 130, maar biedt Bluetooth 5.2-connectiviteit, gepersonaliseerd geluid (door middel van een geautomatiseerd installatieproces), een ruisonderdrukkende microfoon, eenvoudige mute- en volumeregelaars, een hoofdband met instelbare spanning en Tile-tracking. Oh, PLYR biedt ook een batterijduur van 24 uur.

Toggle weergave op volledige grootte1 van 2Vorige dia
Skullcandy PLYR-gamingheadset.Volgende dia Vorige dia
Skullcandy SLYR Pro-gamingheadset.Volgende dia

  • PLYR draadloze gamingheadset voor meerdere platforms — $ 130
  • SLYR Pro bedrade gamingheadset voor meerdere platforms — $ 100
  • SLYR bedrade gamingheadset voor meerdere platforms — $60

Ondanks de “Pro” naam, Skullcandy's SLYR Pro Wired is het middelste kind. Voor slechts $ 100 bevat het de meeste functies die zijn opgenomen in de PLYR-headset. De enige dingen die ontbreken zijn draadloze connectiviteit en de extra verstelbare hoofdband. (Een raar ding: SLYR Pro bevat een oplaadbare batterij voor de ruisonderdrukking en de ingebouwde gehoortest.)

GERELATEERDDe beste gamingheadsets, toetsenborden en muizen van 2022 < p>En dan is er nog het budget Skullcandy SLYR Wired, dat slechts $60 kost. Het is natuurlijk een bedrade headset en het mist geavanceerde functies zoals een ruisonderdrukkende microfoon, gehoortest of Tile-tracking. Maar het bevat wat audio-tuning-technologie, plus een bidirectionele microfoon. Voor casual spelers lijkt dit een behoorlijk solide deal.

De nieuwe Skullcandy Gaming Headsets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van het bedrijf. Ik ben benieuwd hoe ze zullen concurreren met de headsets van Turtle Beach, aangezien Skullcandy een meer herkenbaar merk lijkt te zijn onder volwassenen en casual gamers.

Skullcandy PLYR- en SLYR-gamingheadsets

Skullcandy's PLYR- en SLYR-reeks biedt audio van hoge kwaliteit en een lange batterijduur tegen een lage prijs.

Skullcandy