Home Svenska Skullcandys trio av spelheadset kommer till ett fantastiskt pris

Skullcandys trio av spelheadset kommer till ett fantastiskt pris

0
Skullcandy

Efter vad som verkar vara en evighet säljer Skullcandy äntligen spelheadset igen. Det avslöjade precis tre nya headset, alla med fantastiska funktioner och tilltalande priser. Försök bara att inte bli förvirrad över namnen—PLYR, SLYR Pro och SLYR. Hej, alla är åtminstone flera plattformar.

Flaggskeppsprodukten i denna serie är Skullcandys PLYR-headset. Den kostar $130 men erbjuder Bluetooth 5.2-anslutning, personligt ljud (genom en automatiserad installationsprocess), en brusreducerande mikrofon, enkla ljud- och volymkontroller, ett pannband med justerbar spänning och kakelspårning. Åh, PLYR erbjuder också 24-timmars batteritid.

Växla visning i full storlek1 av 2Föregående bild
Skullcandy PLYR-spelheadset.Nästa bild Föregående bild
Skullcandy SLYR Pro gaming headset.Nästa bild

  • PLYR Multi-Platform Wireless Gaming Headset — 130 USD
  • SLYR Pro Multi-Platform Wired Gaming Headset — 100 USD
  • SLYR Multi-Platform Wired Gaming Headset & # 8212; 60 USD

Trots “Pro” namn, Skullcandy’s SLYR Pro Wired är mellanbarnet. För bara 100 $ innehåller den de flesta funktioner som ingår i PLYR-headsetet. Det enda som saknas är trådlös anslutning och det extra justerbara pannbandet. (En konstig sak—SLYR Pro innehåller ett uppladdningsbart batteri för dess brusreducering och det inbyggda hörseltestet.)

RELATERATDe bästa spelheadseten, tangentborden och mössen från 2022 < p>Och så finns det budgeten Skullcandy SLYR Wired, som kostar bara 60 USD. Det är naturligtvis ett trådbundet headset och det saknar alla avancerade funktioner som en brusreducerande mikrofon, hörseltest eller kakelspårning. Men den innehåller lite ljudjusteringsteknik, plus en dubbelriktad mikrofon. För avslappnade spelare ser detta ut som en ganska solid affär.

De nya Skullcandy Gaming Headseten finns tillgängliga idag på företagets webbplats. Jag är nyfiken på att se hur de kommer att konkurrera med Turtle Beachs headset, eftersom Skullcandy verkar vara ett mer igenkännbart varumärke bland vuxna och casual gamers.

Skullcandy PLYR och SLYR Gaming Headset

Skullcandy’s PLYR och SLYR lineup erbjuder högkvalitativt ljud och lång batteritid till ett lågt pris.

Skullcandy