Ontvang vier maanden lang gratis Amazon Music

0
97
ElenaR/Shutterstock.com

Als je nog nooit Amazon Music Unlimited hebt gehad, is dit het moment om het uit te proberen. Amazon geeft Prime-leden een gratis proefperiode van vier maanden voor de muziekstreamingservice, een hele maand langer dan de proefperiode voor niet-Prime-leden. Als je je vandaag aanmeldt, kun je tot eind januari 2023 gratis genieten.

De promotie komt slechts enkele dagen voordat Amazon de tweede Prime Day van 2022 lanceert. De “Prime Early Access Verkoop” loopt op 11 en 12 oktober en biedt honderdduizenden verkopen exclusief voor Amazon Prime-leden. De Amazon Music Unlimited-proefaanbieding van vier maanden voor Prime-leden eindigt op dezelfde dag als de Prime Early Access Sale: 12 oktober.

GERELATEERDDe 6 grote muziekstreamingservices vergeleken — welke is geschikt voor jou?

Niet-Prime-leden kunnen tijdens de promotie een gratis proefperiode van drie maanden krijgen. Als je nog nooit Prime of Amazon Music Unlimited hebt gehad, is dit misschien het perfecte moment om ze gratis uit te proberen en te profiteren van de megadeals die medio oktober verschijnen.

Na de gratis proefperiode kost Amazon Music Unlimited $ 9,99 per maand voor niet-Prime-leden en $ 8,99 per maand voor Prime-leden.

Amazon Music Unlimited

Ontvang Amazon Music Unlimited vier maanden gratis.

Nu winkelen