LEGO onthult zijn grootste 'Mandalorian' Razor Crest ruimteschipset

0
106
LEGO

Als je $600 hebt liggen, wil je het misschien investeren in LEGO's nieuwe Razor Crest-set. Het is een enorme recreatie van het beroemde ruimteschip van de Mandalorian, met 6187 stukken en meer dan 60 cm lang.

Het LEGO-bedrijf lanceerde zijn originele Razor Crest-set in 2020. Maar deze nieuwe set is twee keer zo lang (28 inch in totaal) en bevat zes keer meer stukken (6187) dan de oude Razor Crest. Het wordt ook geleverd met een heleboel coole dingen: een displaystandaard, een verwijderbare motor en cockpit, een ontsnappingscapsule, een koolstofvrieskamer en een Blurrg.

Toggle Full-Size View1 of 4Previous Slide
LEGOVolgende Dia Vorige Dia
LEGOVolgende Dia Vorige Dia
LEGOVolgende Dia Vorige Dia
LEGONext Slide

En natuurlijk krijg je een bundel minifigs. De standaard Mandalorian en Grogu zijn inbegrepen naast Mythrol en Kuiil. (Ja, Grogu wordt geleverd met een schattige kinderwagen.)

GERELATEERD Deze LEGO 'Black Panther'-buste van $ 350 schreeuwt Wakanda voor altijd

Merk op dat dit een van de vele Star Wars-sets is die LEGO in 2022 heeft uitgebracht. Eerder dit jaar kregen we de geweldige Mandalorian-helm en een heleboel coole Star Wars-diorama's. Bovendien heeft LEGO de enorme AT-AT-set vanaf 2021 opnieuw uitgebracht.

De LEGO Razor Crest-set gaat op 7 oktober in de verkoop voor $ 600. Leden van het LEGO VIP-programma kunnen de set op 3 oktober kopen.

LEGO 'The Mandalorian ' Razor Crest

De LEGO ‘Mandalorian’ De Razor Crest-set is 28 inch lang en bevat 6187 stuks. Het gaat in de verkoop op 7 oktober 2022.

LEGO