Kan jag använda monteringstejp för min videodörrklocka?

0
54
Nest/Google

Standardmetoden för att montera videodörrklockor och annan smart utomhusutrustning i ditt hem är borrning och förankring. Om du inte vill borra hål i ditt hus, så här undviker du det.

Varför använda monteringstejp?< /h2>

För att vara säker är att borra ett hål, sätta ett ankare och montera din videodörrklocka eller annan utrustning direkt i strukturen i ditt hem det överlägset säkraste sättet att montera den—både i termer av faktisk stabilitet och vad gäller stöldsäkerhet.

Men det finns många anledningar till varför du kanske vill undvika att göra det. Du kanske hyr, och att borra hål i dörrkarmen eller sidospåren är uteslutet. Du kanske har ett historiskt hem—eller till och med ett nytt för den delen—och du vill inte borra hål i stenen eller murverket. Eller, om det enda lämpliga monteringsutrymmet för din videodörrklocka är över din sidospår, kanske du vill undvika att sticka hål i den (skapa en potentiell läckpunkt i processen).

Oavsett varför du inte vill för att gå den traditionella borr-och-ankarvägen är monteringstejp ett gångbart alternativ.

RELATERADENo-Drill Video Dörrklocksfästen är perfekta för hyresgäster

Naturligtvis kan starka tejper också potentiellt skada ytor och beläggningar. Så om du befinner dig i en situation där du vill använda en videodörrklocka, men du absolut måste göra det på ett spårlöst sätt, rekommenderar vi att du tittar på dörrmonteringsalternativ utan borrning som låter dig säkra din video dörrklocka till dörren genom spänning ensam.

Välja rätt monteringstejp

Det finns en hel del olika typer av tejp du kan använda för att montera din videodörrklocka. De två största övervägandena är hur permanent du vill att fästet ska vara och de väderförhållanden som monteringsplatsen kommer att uthärda.

En monteringstejp som skulle fungera bra inuti det klimatkontrollerade kuvertet i ditt hem kommer sannolikt att misslyckas inom några dagar när den används utomhus i ett klimat med höga temperaturer och luftfuktighet. Samtidigt, om din dörrklocka kommer att monteras under ett täckt verandatak eller kommer att utsättas för väder och vind spelar också roll vilken typ av tejp du behöver.

Om du vill ta minst aggressiva tillvägagångssätt med minimal risk för monteringsytan, 3M gör utomhus väderklassade versioner av sin populära Command-tejp. Om du har en slät, icke-porös yta att fästa dörrklockan på och du vill spela säkert, är det värt att prova.

3M Outdoor Command Strips

Om du är orolig för dina insättningspengar och fortfarande vill montera på tejp, prova dessa mjuka men starka remsor.

Amazon

6,99 USD
 

Remsorna kommer inte att fästa bra, eller alls, på ytor med hög struktur som tegel, stuckatur, grovt trä (som cederträ) och sådant. En nästan perfekt plats Kommandotejplister skulle vara på glaset i ett sidoljusfönster bredvid dörren.

Om du vill ha en lösning som är lite mer permanent (men inte omöjlig att ta bort), överväg 3M’s Very High Bond (VHB) kraftiga monteringstejp. Sakerna har ett nästan legendariskt rykte för stora och små applikationer, och det är ett välförtjänt rykte. Plast till tegel, aluminium till aluminium, glas till glas, du kan montera praktiskt taget vad som helst med VHB-tejp.

3M VHB-monteringstejp

Det här är guldstandard för krävande utomhusmontering.

Amazon

16,99 USD
 

Den är vattentålig och temperaturbeständig, och även om den kan tas bort med värme eller lösningsmedel, när du väl har applicerat tejpen, går den helt enkelt ingenstans utan att någon arbetar för att få bort den.

< p>Innan du beställer ett paket eller en tejprulle, fortsätt dock att läsa. Vissa videodörrklockor kräver att du beställer ett extra kit, och några av dessa kit levereras med högkvalitativ tejp.

Videodörrklocka-tejpmonteringsplattor

Att välja band är bara en del av ekvationen. Den andra delen avgör om du behöver några ytterligare delar för att göra monteringsprocessen genomförbar.

Du måste undersöka den specifika videodörrklockan du har och bestämma hur dörrklockan fäster på standardmonteringsplattan (som tillverkaren antar att du kommer att montera med skruvar). Du måste också titta på hur videodörrklockan laddas. Behöver du ta med hela enheten inuti för att ladda? Har den ett löstagbart batteri?

Om du har tur kommer den medföljande monteringsplattan att ha en ganska stor bakre yta perfekt för att fästa monteringstejpen och ett enkelt sätt att komma åt batteriet eller ta bort dörrklockan.

Om du&#8217 Om du har mindre tur kan du behöva leta efter en specifik monteringsplatta utan borrning för just din modell. Ring tillverkar förstapartstallrikar speciellt för detta ändamål. Andra företag tillverkar plattor från tredje part för olika smarta videodörrklockor för hemmet.

Wasserstein No-Drill Nest Doorbell-fäste

Detta kit innehåller inte bara monteringsplattan du behöver, utan även en del fantastiska 3M VHB-tejp.

Amazon

12,99 $
 

Mål

18,99 USD
 

Detta borrfria fäste för Google Nest-dörrklockan, från Wasserstein—ett tillbehörsföretag för smarta hem—till exempel, innehåller inte bara en monteringsplatta som du kan fästa OEM Nest-plattan på utan kommer till och med förtejpad med en ring av 3M VHB-tejp på baksidan. De har liknande modeller för videodörrklockor från Blink och Arlo.

Du hittar även en mängd olika monteringsplattor av plast och aluminium för olika videodörrklockor, som den här för Blink.

Du kan naturligtvis också helt enkelt göra din egen monteringsplatta med en träbit. En enkel bit furuskrot med storleken cirka 4 tum bred, 6 tum hög och en halv tum tjock eller så, målad eller färgad för att matcha ditt hem, skulle vara en perfekt användbar “bas” att skruva in din videodörrklockans originalplåt i. Sedan använder du bara lite tejp för att montera skrotbasen där du vill ha den och du är i affärer.

Gör-det-själv-basplattan har också en extra fördel. Om du vill använda en speciell bottenplatta med din dörrklockas videokamera, som en vinklad platta för din Google Nest Doorbell, är det lättare att montera dem på en vanlig träbit och sedan fästa träbiten än att sök efter ett specialfäste med en platt tejpvänlig baksida.

Slutligen, om allt det här snacket om att sätta på tunga kan-skada-färgtejpen på din hyra får dig att svettas över förlusten av din deposition, kolla in dessa no-borr/no-tejp-lösningar för att fästa din videodörrklocka på själva dörren.

The Best Video Doorbells of 2022 Bästa videodörrklocka övergripande videodörrklocka 4 Amazon

219,99 $
 

Bästa budgetvideodörrklocka Wyze videodörrklocka Amazon

66,55 USD < br/>70,95 USD Spara 6 %

Bästa videodörrklockan utan prenumeration eufy Security Video Doorbell Amazon

199,99 USD
 

Bästa trådlösa videodörrklocka Google Nest Battery Shop nu LÄS NÄSTA

  • › Så här monterar du dina smarta kameror utan att borra
  • › Dessa Flexi-fästen hjälper dig att placera smarta kameror praktiskt taget var som helst
  • › Ny Eero Wi-Fi-hårdvara är redo att stjäla Ubiquiti’s Thunder
  • › DALL-E 2 AI Image Generator har ingen väntelista längre
  • › Så här startar du om en Samsung Galaxy S21
  • › Den nya Outlook för Windows är öppen för alla att prova
  • › Hur man enkelt arbetar med Excel-tabeller i mobilappen
  • › Den nya Fire TV Cube har två HDMI-portar och Wi-Fi 6E