Kan ik montagetape gebruiken voor mijn videodeurbel?

0
104
Nest/Google

De standaardmethode om videodeurbellen en andere slimme buitenapparatuur aan je huis te monteren, is boren en verankeren. Als u geen gaten in uw huis wilt boren, kunt u dit als volgt vermijden.

Waarom montagetape gebruiken?< /h2>

Voor de zekerheid is het boren van een gat, het plaatsen van een anker en het monteren van uw videodeurbel of andere apparatuur direct in de structuur van uw huis verreweg de veiligste manier om het te monteren. werkelijke stabiliteit en in termen van antidiefstalbeveiliging.

Maar er zijn tal van redenen waarom u dit zou willen vermijden. Misschien huur je en is het boren van gaten in het deurkozijn of de gevelbeplating uitgesloten. Misschien heb je een historisch huis of zelfs een nieuw huis en wil je geen gaten boren in de steen of het metselwerk. Of, als de enige geschikte montageruimte voor uw videodeurbel zich boven uw gevelbeplating bevindt, wilt u misschien voorkomen dat u er gaten in prikt (waardoor een mogelijk lekpunt ontstaat in het proces).

Wat uw reden ook is om deze niet te willen hebben om de traditionele boor-en-ankerroute te volgen, is het gebruik van montagetape een haalbaar alternatief.

GERELATEERDNo-Drill Video Doorbell Mounts zijn perfect voor huurders

Natuurlijk kunnen sterke tapes ook oppervlakken en coatings beschadigen. Dus als u zich in een situatie bevindt waarin u een videodeurbel wilt gebruiken, maar dit absoluut moet doen op een manier die geen sporen achterlaat, raden we u aan te kijken naar opties voor montage zonder boren waarmee u de deur kunt beveiligen. uw video-deurbel aan de deur door alleen spanning.

De juiste montagetape selecteren

Er zijn nogal wat verschillende soorten tape die je kunt gebruiken om je videodeurbel te monteren. De twee grootste overwegingen zijn hoe permanent u de montage wilt hebben en de weersomstandigheden die de montagelocatie zal doorstaan.

Een montagetape die prima zou werken in de klimaatgecontroleerde omhulling van uw huis, zal waarschijnlijk binnen enkele dagen falen wanneer deze buiten wordt gebruikt in een klimaat met hoge temperaturen en vochtigheid. Tegelijkertijd is het ook van invloed op het soort tape dat je nodig hebt, of je deurbel onder een overdekt verandadak wordt gemonteerd of aan de elementen wordt blootgesteld.

Als je de minst agressieve benadering met de minimale hoeveelheid risico voor het montageoppervlak, 3M maakt weerbestendige versies voor buiten van zijn populaire Command-tape. Als je een glad, niet-poreus oppervlak hebt om de deurbel op te plakken en je op veilig wilt spelen, is het het proberen waard.

3M Outdoor Command Strips

Als u maak je je zorgen over je stortingsgeld en wil je toch tape-mounten, probeer dan deze zachte maar sterke strips.

Amazon

$6,99
 

De strips hechten niet goed of helemaal niet op zeer gestructureerde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk, ruw hout (zoals cederhout) en dergelijke. Een bijna perfecte locatie Commandotape-strips zouden op het glas van een zijlichtraam naast de deur zijn.

Als u een oplossing wilt die een beetje meer permanent is (hoewel niet onmogelijk om verwijderen), overweeg dan 3M's Very High Bond (VHB) heavy-duty montagetape. Het spul heeft een bijna legendarische reputatie voor grote en kleine toepassingen, en het is een welverdiende reputatie. Van kunststof tot baksteen, van aluminium tot aluminium, van glas tot glas, met VHB-tape kunt u praktisch alles monteren.

3M VHB-montagetape

Dit spul is de gouden standaard voor veeleisende buitenmontage.

Amazon

$16.99
 

Het is waterbestendig en temperatuurbestendig, en hoewel het kan worden verwijderd met behulp van hitte of oplosmiddelen, gaat het, als je de tape eenmaal hebt aangebracht, gewoon nergens heen zonder dat iemand eraan werkt om het eraf te krijgen.

< p>Voordat u een pakje of rol tape bestelt, moet u echter eerst lezen. Voor sommige videodeurbellen moet je een extra set bestellen, en sommige van die sets worden geleverd met hoogwaardige tape.

Montageplaten voor videodeurbeltape

Het selecteren van de band is slechts een deel van de vergelijking. Het tweede deel bepaalt of u extra onderdelen nodig heeft om het montageproces haalbaar te maken.

Je moet de specifieke videodeurbel die je hebt onderzoeken en bepalen hoe de deurbel wordt bevestigd aan de standaard montageplaat (waarvan de fabrikant aanneemt dat je deze met schroeven zult monteren). Ook moet je kijken hoe de videodeurbel wordt opgeladen. Moet je het hele apparaat naar binnen brengen om op te laden? Heeft het een verwijderbare batterij?

Als je geluk hebt, heeft de meegeleverde montageplaat een vrij groot achteroppervlak, perfect voor het bevestigen van de montagetape en een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot de batterij of om de deurbel te verwijderen.

Als je’ Als u minder geluk heeft, moet u mogelijk op zoek naar een specifieke montageplaat zonder boren voor uw specifieke model. Ring maakt speciaal hiervoor first party borden. Andere bedrijven maken platen van derden voor verschillende slimme videodeurbellen voor thuis.

Wasserstein No-Drill Nest-deurbelbevestiging

Deze kit bevat niet alleen de montageplaat die je nodig hebt, maar ook geweldige 3M VHB-tape.

Amazon

$12.99
 

Doel

$ 18,99
 

Deze montage zonder boren voor de Google Nest-deurbel, bijvoorbeeld van Wasserstein, een bedrijf voor slimme woonaccessoires, bevat niet alleen een montageplaat waaraan u de OEM-nestplaat kunt bevestigen, maar wordt zelfs geleverd met een vooraf geplakte ring van 3M VHB-tape op de achterkant. Ze hebben vergelijkbare modellen voor videodeurbellen van Blink en Arlo.

Je vindt ook een verscheidenheid aan plastic en aluminium montageplaten voor verschillende videodeurbellen, zoals deze voor Blink.

Je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen montageplaat maken met een stuk sloophout. Een basisstuk dennenschroot van ongeveer 4 inch breed, 6 inch lang en een halve inch dik of zo, geverfd of gebeitst om bij je huis te passen, zou een perfect bruikbare "base" om de originele plaat van je videodeurbel in te schroeven. Dan gebruik je gewoon wat tape om de sloophouten basis te monteren waar je het wilt en je bent in business.

De doe-het-zelf-benadering van de grondplaat heeft ook een bijkomend voordeel. Als je een bepaalde speciale grondplaat wilt gebruiken met je videocamera voor je deurbel, zoals een schuine plaat voor je Google Nest Doorbell, is het gemakkelijker om ze op een gewoon stuk hout te monteren en het stuk hout vervolgens vast te zetten zoek naar een speciale montage met een platte, tapevriendelijke achterkant.

Tot slot, als al dit gepraat over het aanbrengen van heavy-duty tape die de verf kan beschadigen op uw huur, u het verlies van uw aanbetaling doet zweten, kijk dan eens naar deze no-drill/no-tape-oplossingen voor het bevestigen van uw videodeurbel aan de deur zelf.

The Best Video Doorbells of 2022 Beste algemene video-deurbel Ring Video-deurbel 4 Amazon

$ 219,99
 

Beste budget videodeurbel Wyze videodeurbel Amazon

$66,55 < br/>$70,95 Bespaar 6%

Beste videodeurbel zonder abonnement eufy Security Videodeurbel Amazon

$ 199,99
 

Beste draadloze videodeurbel Google Nest-batterij Nu winkelen LEES VOLGENDE

  • › Hoe u uw slimme camera's kunt monteren zonder te boren
  • › Met deze Flexi-Mounts kun je slimme camera's praktisch overal neerzetten
  • › Nieuwe Eero Wi-Fi-hardware is klaar om Ubiquiti’s Thunder
  • › te stelen DALL-E 2 AI Image Generator heeft geen wachtlijst meer
  • › Een Samsung Galaxy S21 opnieuw opstarten
  • › De nieuwe Outlook voor Windows is open voor iedereen om te proberen
  • › Gemakkelijk werken met Excel-tabellen in de mobiele app
  • › De nieuwe Fire TV Cube heeft twee HDMI-poorten en Wi-Fi 6E