Iemand sms'en die u heeft geblokkeerd (iPhone en Android)

0
71

Vermoed je dat je iemand niet kunt sms'en omdat ze je telefoonnummer hebben geblokkeerd? We laten u alternatieve manieren zien om tot hen door te dringen.

Houd er rekening mee dat uitval van het mobiele netwerk soms de bezorging van oproepen en berichten verhindert. Controleer daarom of de persoon die u wilt sms'en u inderdaad heeft geblokkeerd voordat u ze via platforms probeert te sms'en. Raadpleeg voor meer informatie onze tutorial over hoe u kunt zien of iemand uw nummer heeft geblokkeerd.

Inhoudsopgave

  Als je hebt geverifieerd dat je nummer is geblokkeerd, stuur ze dan een sms via de onderstaande methoden of platforms.

  Gebruik een ander telefoonnummer

  Als je iemand niet kunt bereiken vanaf je primaire nummer, stuur dan de sms vanaf een ander telefoonnummer. Heb je geen secundair telefoonnummer? Koop een nieuwe simkaart of sms ze met de telefoon (nummer) van een vriend of familielid.

  U kunt ook een extra telefoonnummer op uw apparaat instellen met apps zoals Google Voice, Skype, enz. Ontvang een anoniem brandertelefoonnummer als u uw “echte” secundaire nummer niet wilt gebruiken.

  Gebruik Instant Messaging of Social Media Apps

  Als iemand die een Android-apparaat gebruikt je nummer blokkeert, kun je geen contact met hem of haar opnemen via sms, mobiele gesprekken of RCS-berichten. Wanneer een iPhone-gebruiker je nummer blokkeert, kun je de persoon niet bereiken via iMessage, FaceTime, mobiele gesprekken en sms-berichten.

  Interessant is dat je nog steeds contact kunt opnemen met de persoon via instant messaging- en sms-apps van derden, zoals WhatsApp, Telegram en Signal. Als de persoon je heeft geblokkeerd in deze berichten-apps, vraag dan een wederzijdse vriend om jou en de persoon toe te voegen aan een groepschat.

  Je kunt ze ook bereiken via sociale mediaplatforms zoals Facebook Messenger, Twitter, Snapchat of Instagram. Sms ze vanaf een ander Facebook- of Instagram-account als ze je primaire sociale-media-accounts hebben geblokkeerd.

  Zoek het telefoonnummer of de gebruikersnaam van de persoon op in deze apps en stuur hem een ​​bericht. Ze ontvangen je sms als ze je niet op het platform hebben geblokkeerd.

  Sms-apps

  Met berichten- en spraakoproepapps zoals SpoofCard kun je virtuele telefoonnummers maken om je persoonlijke gegevens te beschermen. U kunt het virtuele nummer ook gebruiken om mensen te bellen of te sms'en die u hebben geblokkeerd. De SpoofCard-app is te downloaden in de App Store en Google Play store. Je kunt de functies van de app gratis uitproberen, maar je moet app-tegoed kopen om sms-berichten te verzenden met je virtuele nummer.

  Gebruik anonieme sms-diensten

  Je hebt geen extra software of een nieuw nummer nodig om iemand te sms'en die je heeft geblokkeerd. Met webgebaseerde services zoals AnonymousText.com kunt u anonieme sms-berichten online verzenden naar lokale en internationale nummers. Met TextforFree kun je gratis (anonieme) sms'jes naar Amerikaanse telefoonnummers sturen. SendAnonymousSMS is een andere webgebaseerde sms-service die het vermelden waard is.

  Zowel TextforFree als SendAnonymousSMS zijn gratis te gebruiken. Voor het verzenden van sms-berichten via AnonymousText is een eenmalige betaling van $ 1,49 vereist. Als uw tekst de limiet van 160 tekens overschrijdt, betaalt u $ 0,50 voor elke extra 150 tekens.

  U hebt toegang tot deze websites/diensten op uw mobiele telefoon, computer of elk apparaat met internettoegang met een webbrowser.

  Gebruik een iMessage-adres

  Als iemand uw iMessage-telefoonnummer blokkeert, kunt u contact met hen opnemen via uw Apple ID-e-mailadres. Maar zorg er eerst voor dat uw iPhone of iPad gesprekken kan starten vanaf uw e-mailadres.

  Ga naar Instellingen > Berichten > Stuur & Ontvang en selecteer uw favoriete iMessage-e-mailadres. Selecteer daarna het e-mailadres opnieuw in het gedeelte 'Nieuwe gesprekken starten vanaf'.

  Ga door met het sturen van een sms wanneer er een vinkje naast het geselecteerde e-mailadres verschijnt.

  Opmerking: uw berichten worden mogelijk niet afgeleverd als de ontvanger uw e-mailadres niet heeft opgeslagen op uw visitekaartje op hun apparaat. Of als de ontvanger uw e-mailadres ook op zijn apparaat heeft geblokkeerd.

  Bel de persoon

  Als je iemand nog steeds niet kunt sms'en, probeer hem dan te bellen. Als uw oproep naar de voicemail blijft gaan, is de kans groot dat de persoon u heeft geblokkeerd. U kunt de persoon echter nog steeds doorverbinden. Het enige wat u hoeft te doen is uw beller-ID verbergen.

  Als je een iPhone of iPad hebt, ga dan naar Instellingen > Telefoon > Toon mijn beller-ID en schakel Toon mijn beller-ID uit.

  Het verbergen van de beller-ID op Android-telefoons is afhankelijk van het model van het apparaat en de versie van het besturingssysteem. Meestal vindt u echter de optie om beller-ID te verbergen in het menu van de telefoon of de dialer-app. Raadpleeg de handleiding van uw telefoon of neem contact op met de fabrikant van uw apparaat voor stapsgewijze instructies.

  Je kunt de persoon een e-mail sturen als je zijn e-mailadres hebt en dringend contact met hem wilt opnemen. Als uw e-mails niet worden afgeleverd of u geen antwoord krijgt, hebben ze waarschijnlijk ook uw e-mailadres geblokkeerd.