Hvordan sende tekstmeldinger til noen som blokkerte deg (iPhone og Android)

0
80

Mistenker du at du ikke kan sende tekstmeldinger til noen fordi de har blokkert telefonnummeret ditt? Vi viser deg alternative måter å komme gjennom dem på.

Vær oppmerksom på at nedetid for mobilnettverket noen ganger forhindrer levering av anrop og meldinger. Bekreft derfor at personen du vil sende tekstmeldinger faktisk blokkerte deg før du prøver å sende tekstmeldinger via plattformer. For mer informasjon, se vår veiledning for å fortelle om noen blokkerte nummeret ditt.

Innholdsfortegnelse

  Hvis du har bekreftet at nummeret ditt er blokkert, send dem en tekstmelding via metodene eller plattformene som er oppført nedenfor.

  Bruk et annet telefonnummer

  Hvis du ikke kan kontakte noen fra hovednummeret ditt, send tekstmeldingen fra et annet telefonnummer. Har du ikke et sekundært telefonnummer? Kjøp et nytt SIM-kort eller tekst dem med en venns eller slektnings telefon (nummer).

  Du kan også sette opp et ekstra telefonnummer på enheten din ved å bruke apper som Google Voice, Skype osv. Få et anonymt brennertelefonnummer hvis du ikke vil bruke det “ekte” sekundære nummeret ditt.

  Bruk direktemeldinger eller apper for sosiale medier

  Hvis noen som bruker en Android-enhet blokkerer nummeret ditt, kan du ikke kontakte dem via SMS, mobilanrop eller RCS-meldinger. Når en iPhone-bruker blokkerer nummeret ditt, kan du ikke nå personen via iMessage, FaceTime, mobilsamtaler og SMS-meldinger.

  Interessant nok kan du fortsatt kontakte personen på tredjeparts direktemeldings- og tekstapper som WhatsApp, Telegram og Signal. Hvis personen har blokkert deg på disse meldingsappene, be en felles venn om å legge deg og personen til i en gruppechat.

  Du kan også nå dem via sosiale medieplattformer som Facebook Messenger, Twitter, Snapchat eller Instagram. Send dem tekstmeldinger fra en annen Facebook- eller Instagram-konto hvis de blokkerte dine primære sosiale mediekontoer.

  Slå opp personens telefonnummer eller brukernavn på disse appene og send dem en melding. De vil motta teksten din hvis de ikke har blokkert deg på plattformen.

  Tekstmeldingsapper

  Meldings- og taleanropsapper som SpoofCard lar deg lage virtuelle telefonnumre for å beskytte din personlige informasjon. Du kan også bruke det virtuelle nummeret til å ringe eller sende tekstmeldinger til personer som har blokkert deg. SpoofCard-appen er tilgjengelig for nedlasting i App Store og Google Play Store. Du kan prøve appens funksjoner gratis, men du må kjøpe appkreditter for å sende tekstmeldinger med ditt virtuelle nummer.

  Bruk anonyme teksttjenester

  Du trenger ikke ekstra programvare eller et nytt nummer for å sende tekstmeldinger til noen som har blokkert deg. Nettbaserte tjenester som AnonymousText.com lar deg sende anonyme tekstmeldinger online til lokale og internasjonale numre. Med TextforFree kan du sende gratis (anonyme) tekstmeldinger til amerikanske telefonnumre gratis. SendAnonymousSMS er en annen nettbasert teksttjeneste som er verdt å nevne.

  Både TextforFree og SendAnonymousSMS er gratis å bruke. Å sende tekster via AnonymousText krever en engangsbetaling på $1,49. Hvis teksten din overskrider grensen på 160 tegn, betaler du $0,50 for hver ytterligere 150 tegn.

  Du kan få tilgang til disse nettstedene/tjenestene på din mobiltelefon, datamaskin eller en hvilken som helst internettaktivert enhet med en nettleser.

  Bruk en iMessage-adresse

  Hvis noen blokkerer iMessage-telefonnummeret ditt, kan du kontakte dem via Apple ID-e-postadressen din. Men først, sørg for at iPhone eller iPad kan starte samtaler fra e-postadressen din.

  Gå til Innstillinger > Meldinger > Send & Motta og velg din foretrukne iMessage-e-postadresse. Etterpå velger du e-postadressen igjen i delen “Start nye samtaler fra”.

  Fortsett å sende personen en tekst når et hakemerke vises ved siden av den valgte e-postadressen.

  Merk: Det kan hende at meldingene dine ikke leveres hvis mottakeren ikke har e-postadressen din lagret på kontaktkortet på enheten sin. Eller hvis mottakeren også blokkerte e-postadressen din på enheten sin.

  Ring personen

  Hvis du fortsatt ikke kan sende meldinger til noen, prøv å ringe dem i stedet. Hvis samtalen fortsetter å gå til telefonsvarer, er det stor sjanse for at personen blokkerte deg. Du kan imidlertid fortsatt ringe personen. Alt du trenger å gjøre er å skjule anrops-ID.

  Hvis du har en iPhone eller iPad, gå til Innstillinger > Telefon > Vis min oppringer-ID og slå av Vis min oppringer-ID.

  Skjuling av anrops-ID på Android-telefoner varierer avhengig av enhetens modell og operativsystemversjon. Imidlertid vil du vanligvis finne alternativet for å skjule anrops-ID i telefonen eller oppringingsappens meny. Se telefonens bruksanvisning eller kontakt produsenten av enheten for trinnvise instruksjoner.

  Du kan sende personen en e-post hvis du har vedkommendes e-postadresse og trenger å kontakte vedkommende snarest. Hvis e-postene dine ikke blir levert eller du ikke får svar, har de sannsynligvis også blokkert e-postadressen din.