Harber London TotePack Review: capaciteit ontmoet stijl

0
53


Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Werkt niet
 • 2 – Nauwelijks functioneel
 • 3 – Op de meeste gebieden ernstig tekort
 • 4 – Functies, maar heeft talrijke problemen
 • 5 – Prima maar laat veel te wensen over
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig en de moeite waard om te kopen
 • 8 – Fantastisch, bijna best-in-class
 • 9 – Best-in-class
 • 10 – Borderline-perfectie

Prijs: $281 Harber Londen

Justin Duino/LifeSavvy

Er lijkt nooit genoeg ruimte in een rugzak te zijn, maar weinigen van ons zouden overwegen om in omvang te upgraden. De angst om eruit te zien als een pakezel heeft ons achtervolgd sinds we onze tassen op de middelbare school overvol hadden. Nu maken we ons geen zorgen meer! De Harber London TotePack behoudt een slank profiel en draagt ​​alles wat je nodig hebt.

Hier is wat we leuk vinden

 • Gemaakt van duurzame materialen

  li>

 • Heeft een grote binnencapaciteit
 • Schone algehele esthetiek
 • Gemakkelijk te reizen met
 • Slim profiel, zelfs als het vol is

En wat we niet doen

 • Laptophoes heeft meer vulling nodig
 • Hardware van riem graaft af en toe in armen

De deskundige reviewers van LifeSavvy gaan praktisch aan de slag met elk product dat we beoordelen. We laten elk stuk hardware urenlang testen in de echte wereld en voeren ze door benchmarks in ons lab. We accepteren nooit betalingen om een ​​product goed te keuren of te beoordelen en we voegen nooit beoordelingen van andere mensen samen. Lees meer >>

Inhoudsopgave

Materialen, duurzaamheid en stijl
Capaciteit en compartimenten
Organisatie
Comfort en pasvorm
Reizen
Moet je de Harber London TotePack kopen?

Materialen, duurzaamheid en stijl

Justin Duino/LifeSavvy

 • Capaciteit: 22L
 • Afmetingen: 21,25 x 11,81 x 5,51 inch (53,98 x 29,99 x 13,99 cm)
 • Kleuropties: Zwart, mokka en olijf
 • Materialen: volnerfleer en stof van gerecyclede plastic flessen

Deze handgemaakte tas is gemaakt van zwart volnerfleer en stof gemaakt van gerecycled plastic. De samensmelting van kwaliteit en duurzaamheid zal altijd mijn favoriete aspect van de producten van Harber London zijn. Ik prees ze in mijn Harber London Desk Mat Review, en ik zal ze opnieuw prijzen. Producten maken met duurzaam geproduceerde en duurzame materialen is een win-winsituatie. U krijgt een duurzaam product waar u zich goed bij voelt en de planeet is een beetje beter af dan wanneer u een alternatieve optie zou kopen.

U kunt de kwaliteit van de materialen zien door simpelweg naar deze tas te kijken. Ik ben aangehouden en heb gezegd “mooie rugzak!” meerdere keren tijdens het testen van deze tas. Het past in verschillende omgevingen. Als woon-werkpakket zorgt het voor zelfexpressie door middel van stijl, terwijl het niet misstaat in een kantooromgeving. Het ziet er gewoon uit als een respectabele tas.

GERELATEERD Harber London lederen bureaumat Review: meer dan alleen stijlvol

De kleurselectie geeft drie verschillende gevoelens. Op de zwarte tas valt het verschil in materiaal het minst op. Het voelt ingewikkeld aan omdat de materialen verschillende texturen en glans hebben, maar toch dezelfde kleur hebben.

Onze review-eenheid is de olijfoptie. Het contrast van texturen en kleuren is hier het duidelijkst. Dat contrast in combinatie met de boxy-vorm en strakke lijnen geeft deze optie een beetje een streetwear-stijl die nog steeds in bijna elke setting past.

De mokkazak zit precies in het midden. De materialen vallen meer op dan de zwarte tas, maar subtieler dan de groene.

Na een paar weken gebruik begon er een beetje pilling te ontstaan ​​waar de handvatten tegen de stof wreven, maar het is 8217;s klein en gemakkelijk te verwijderen.

Capaciteit en compartimenten

Justin Duino/LifeSavvy

Het valt niet te ontkennen dat dit een grote tas is. Met 22 liter inhoud heeft de TotePack een echt ruim interieur. Door de hoogte van de tas in combinatie met het minimale aantal compartimenten voelt het alsof er alles in past wat je maar nodig hebt.

In de tas bevinden zich twee gewatteerde compartimenten. De ene is ontworpen voor een 16-inch laptop en de andere voor een 13-inch tablet. Ik paste comfortabel in mijn 16-inch laptop, tablet, notebook (of twee), lunchbox, waterfles, trui en had nog wat ruimte over.

Ik twijfel echter aan de integriteit van de laptophoes. Ik heb een computerscherm gekraakt terwijl ik een andere tas met een vergelijkbaar laptopvak gebruikte, dus ik ben vrij voorzichtig als het gaat om het beschermen van mijn laptop tijdens het reizen.

Er is wat ruimte tussen de onderkant van het computervak ​​en de onderkant van de tas om uw laptop of tablet van de vloer te houden. Dit is een leuke functie en een duidelijke verbetering ten opzichte van het feit dat je laptop op de bodem van de tas rust, maar ik zou niet zeggen dat het zo beschermend is als het zou kunnen zijn.

Bovendien is er vulling aan de voor- en onderkant van de mouw, maar niet aan de achterkant. Ik ben sterk van mening dat de rug moet worden opgevuld en de onderkant moet worden versterkt. Ik heb uiteindelijk ofwel de voorhoes voor mijn laptop gebruikt of een extra laptophoes in het grotere, ingebouwde vak gestopt.

Organisatie

Wat maakt de TotePack zo succesvol is zijn binnencapaciteit. Helaas gaat dit echter ten koste van extra zakken.

Het ontbreken van interne compartimenten werkt goed voor grotere items zoals je lunchtas, notebooks en waterfles, maar je kunt een tijdje rondneuzen als je tonnen opladers, pennen, koptelefoons en diverse snacks in je tas gooit. Als je iemand bent die alles in je rugzak stopt, kun je moeite hebben met het gebruik van de TotePack.

Het voorvak sluit niet goed af, maar omdat het een smal vak is, voorkomt het leer dat de inhoud eruit glijdt. Ik zou er geen waardevolle spullen in laten liggen terwijl ik een dag door de stad dwaal, maar voor een snelle woon-werkverkeer is het zeker de klus te klaren.

Het succes van de organisatie komt voornamelijk neer op één overweging: Ben je van plan je tas te gebruiken om je van punt A naar punt B te brengen, waar je al je taken van de dag zult uitvoeren, of moet je meerdere keren per dag verhuizen?

Als je van je auto naar je bureau gaat en daar de dag doorbrengt, is deze organisatiestijl fantastisch. Je pakt uit als je op je locatie bent, en dat is dat. Je laat wat je regelmatig gebruikt achter op je bureau en hoeft het niet elke dag mee te nemen.

Als je een student bent die van klas naar klas springt, heb je waarschijnlijk genoeg kleine spullen om dragen. Als je geen specifieke vakken hebt voor schrijfgerei, persoonlijke producten, schoolbenodigdheden of een waterfles, kun je je tas meerdere keren per dag uitpakken en opnieuw inpakken, of blindelings rondsnuffelen.

Comfort en Fit

Justin Duino/LifeSavvy

Qua comfort doet de TotePack bijna alles goed. Het profiel van de tas is slank, zodat hij niet ver van je rug blijft hangen. Het is ook breed op de schouder-aan-schouder-as. Deze twee dimensies gecombineerd zorgen ervoor dat u zich niet achterwaarts gewogen voelt. De verhoudingen van deze tas werken echt gewoon.

De demping van de riemen is best aardig. Het is gevoerd genoeg om niet in je schouder te graven, maar toch flexibel genoeg om te bewegen zoals jij dat doet.

Justin Duino/LifeSavvy

Als ik één ding aan deze tas zou kunnen veranderen, zou ik de aanpassingshardware verder in de riemen plaatsen. Waar ze nu zitten, wrijven ze af en toe tegen de binnenkant van mijn armen als ik loop. Dit is meestal geen probleem; alleen als je korte mouwen draagt ​​en meer dan een paar blokken loopt. Als dit een scenario is waar je je vaak in bevindt, heb je misschien last van deze rugzak.

Reizen

Toggle Volledige weergave1 van 2Vorige Dia
Justin Duino/LifeSavvyNext Slide Vorige Slide
Justin Duino/LifeSavvyNext Slide

De Harber London TotePack is een fantastische reisgenoot, zeker als je normaal gesproken reist met een koffer en handbagage. Het voldoet aan de maatbeperkingen voor een handbagage, maar neem contact op met uw go-to luchtvaartmaatschappij om te zien of het te breed is. Gelukkig staan ​​de meeste grote luchtvaartmaatschappijen in de VS, zoals American Airlines, rugzakken toe van wel 14 inch breed.

Als je door de armbanden kijkt, heeft deze rugzak een geïntegreerde band die vastzit aan het handvat van uw rollende bagage. Dit stelt u in staat om te optimaliseren wat u meeneemt, aangezien u geen potentieel omvangrijke en zware tas op uw rug zult hebben.

GERELATEERDStap geen vliegtuig in zonder deze noodzakelijke handbagage

Naast de riemen zitten er ook handvatten aan de tas. Dit is altijd leuk om te hebben, maar het is vooral handig tijdens het reizen. Dankzij de handvatten kun je de tas uit een opbergruimte boven je hoofd halen en hoef je hem niet op je rug te zwaaien in een krappe, drukke ruimte.

Het grote compartiment kan al je reisbenodigdheden en meer bevatten

p>

Moet je het Harber London TotePack kopen?

De vraag of de Harber London TotePack de aanschaf waard is, komt voornamelijk neer op uw visie op drie overwegingen: prijs, stijl en organisatiegewoonten.

Wat is uw mening over de waarde van kwaliteitsmaterialen? Met de handconstructie en deze hoogwaardige materialen moet je een hoog prijskaartje accepteren. Er is echt geen manier om dit te vermijden als je leren producten wilt kopen.

Dit is zeker een mooie tas, maar de stijl is niet voor iedereen weggelegd. De minimalistische esthetiek is geweldig om in veel omgevingen te passen. Het ziet er schoon uit, maar is toch een statement. De boxy-vorm draagt ​​bij aan deze aparte stijl, maar zal sommigen afschrikken. Deze tas past bij jouw stijl of niet.

Over het algemeen is deze tas een perfecte reisgenoot.

Als je overdag aan je bureau komt en niet 8217;t vaak verhuizen, de interne organisatiestructuur is geweldig. Je kunt al je grote spullen in de tas laten en je kleinere spullen naar je bureau verplaatsen.

Aangezien de organisatie meer gericht is op een forens of een persoon met een “thuisbasis” werkstation, ik denk niet dat deze tas op school voor mij zou hebben gewerkt. Ik droeg een heleboel benodigdheden en gereedschappen die veel kleine zakjes nodig hadden. Als u zich in een soortgelijk scenario bevindt, zou een schoolrugzak ideaal zijn.

Al met al, als u kwaliteitsmaterialen waardeert, regelmatig woon-werkverkeer of reist, en van de esthetiek houdt, moet u absoluut de Harber London kopen TotePack.

Beoordeling: 8/10 Prijs: $281 Harber London

Dit is wat we leuk vinden

 • Gemaakt van duurzame materialen
 • Heeft een grote binnencapaciteit
 • Schone algehele esthetiek
 • Eenvoudig mee te nemen
 • Slank profiel, zelfs als het vol is

En wat we niet doen

 • Laptophoes heeft meer vulling nodig
 • Hardware van riem graaft af en toe in armen