Harber London TotePack recension: Kapacitet möter stil

0
60


Betyg: 8/10 ?

 • 1 – Fungerar inte
 • 2 – Knappt funktionell
 • 3 – Svår brist på de flesta områden
 • 4 – Funktioner, men har många nummer
 • 5 – Bra men lämnar mycket övrigt att önska
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Bra och värt att köpa
 • 8 – Fantastiskt, närmar sig bäst i klassen
 • 9 – Bäst i klassen
 • 10 – Borderline perfektion

Pris: 281 USD Harber London

Justin Duino/LifeSavvy

Det verkar aldrig finnas tillräckligt med utrymme i en ryggsäck, men få av oss skulle överväga att uppgradera i storlek. Rädslan för att se ut som en flockmula har förföljt oss sedan vi överfyllde våra väskor i mellanstadiet. Nu oroar vi oss inte längre! Harber London TotePack håller en smal profil samtidigt som den bär allt du behöver.

Här är vad vi gillar

 • Tillverkat av hållbara material

  li>

 • Har en stor interiörkapacitet
 • Ren övergripande estetik
 • Lätt att resa med
 • Smal profil, även när den är full

Och vad vi inte gör

 • Sleeve för bärbar dator behöver mer vaddering
 • Hårdvara för bandet gräver sig ibland in i armarna

LifeSavvys expertgranskare går praktiskt in på varje produkt vi recenserar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

Innehållsförteckning

Material, hållbarhet och stil
Kapacitet och fack
Organisation
Komfort och passform
Resa
Bör du köpa Harber London TotePack?

Material, hållbarhet och stil

Justin Duino/LifeSavvy

 • Kapacitet: 22L
 • Mått: 21,25 x 11,81 x 5,51 tum (53,98 x 29,99 x 13,99 cm)
 • Färgalternativ: Svart, mocka och oliv
 • Material: Fullnarvsläder och tyg från återvunna plastflaskor

Denna handgjorda väska är tillverkad av svart fullnarvsläder och tyg tillverkat av återvunnen plast. Kombinationen av kvalitet och hållbarhet kommer alltid att vara min favoritaspekt av Harber London-produkter. Jag berömde dem i min Harber London Desk Mat Review, och jag kommer att berömma dem igen. Att skapa produkter med hållbara och hållbara material är en win-win. Du får en hållbar produkt som du kan må bra av och planeten har det lite bättre än om du köpt ett alternativt alternativ.

Du kan se kvaliteten på materialen genom att helt enkelt titta på den här väskan. Jag har blivit stoppad och sagt “fin ryggsäck!” flera gånger medan du testar den här väskan. Den passar i en mängd olika miljöer. Som ett pendlingspaket tillåter det självuttryck genom stil samtidigt som det inte ser malplacerat ut i en kontorsmiljö. Det ser helt enkelt ut som en respektabel väska.

RELATERAT Harber London Leather Desk Mat Review: Mer än bara snygg

Färgvalet ger tre olika känslor. På den svarta väskan är skillnaden i material minst märkbar. Det känns invecklat eftersom materialen har olika struktur och glans, men ändå har samma färg.

Vår recensionsenhet är alternativet oliv. Kontrasten mellan texturer och färger är tydligast här. Den kontrasten i kombination med den boxiga formen och de rena linjerna ger det här alternativet lite av en streetwear-stil som fortfarande passar i nästan alla miljöer.

Mockaväskan ligger precis i mitten. Materialen är mer märkbara än den svarta väskan men mer subtila än den gröna.

Efter några veckors användning började det bli lite pilling där handtagen skavde mot tyget, men det 8217;s mindre och lätt att ta bort.

Kapacitet och fack

Justin Duino/LifeSavvy

Det går inte att förneka att detta är en stor påse. Med 22 liters volym har TotePack en verkligt rymlig interiör. Väskans höjd kombinerat med det minimala antalet fack gör att det känns som att den får plats med allt du kan tänkas behöva.

Inuti väskan finns två vadderade fack. Den ena är utformad för att rymma upp till en 16-tums bärbar dator och den andra en 13-tums surfplatta. Jag fick bekvämt plats med min 16-tums bärbara dator, surfplatta, notebook (eller två), matlåda, vattenflaska, tröja och hade fortfarande lite utrymme över.

Jag ifrågasätter dock integriteten hos laptopfodralet. Jag spräckte en datorskärm när jag använde en annan väska med en liknande laptopficka, så jag är ganska försiktig när det gäller att skydda min bärbara dator under resan.

Det finns lite utrymme mellan undersidan av datorfickan och botten på väskan för att hålla din bärbara dator eller surfplatta upphöjd från golvet. Det här är en trevlig funktion och en klar förbättring jämfört med att ha din bärbara dator vilande på botten av väskan, men jag skulle inte säga att det är så skyddande som det kan vara.

Dessutom finns det vaddering på fram- och undersidan av ärmen, men inte baksidan. Jag tycker starkt att ryggen ska vara vadderad och botten ska vara förstärkt. I slutändan använde jag antingen den främre hylsan till min bärbara dator eller placerade ett extra fodral för bärbar dator i den större inbäddade fickan.

Organisation

Vad gör TotePack så framgångsrik är dess inre kapacitet. Tyvärr kommer detta dock på bekostnad av ytterligare fickor.

Avsaknaden av interna fack fungerar bra för större föremål som din matkasse, anteckningsböcker och vattenflaska, men du kanske gräver runt ett tag om du kastar massor av laddare, pennor, hörlurar och diverse snacks i din väska. Om du är en som dumpar allt i din ryggsäck kan du ha svårt att använda TotePack.

Den främre fickan stängs inte, men eftersom det är en smal ficka förhindrar lädret innehållet från att glida ut. Jag skulle inte lämna värdesaker där när jag strövade runt i staden för dagen, men för en snabb pendling får det verkligen jobbet gjort.

Organisationens framgång kokar huvudsakligen ner till ett övervägande: Planerar du att använda din väska för att ta dig från punkt A till punkt B där du kommer att utföra alla dina uppgifter för dagen, eller måste du flytta flera gånger under dagen?

Om du går från din bil till ditt skrivbord och tillbringar dagen där, är den här organisationsstilen fantastisk. Du packar upp när du kommer till din plats, och det är det. Du lämnar allt du regelbundet använder vid ditt skrivbord och behöver inte ta med dig det varje dag.

Om du är en student som hoppar från klass till klass, har du förmodligen massor av småsaker att bära. Att inte ha specifika fack för skrivredskap, personliga produkter, klasstillbehör eller en vattenflaska kan göra att du antingen packar upp och packar om hela väskan flera gånger om dagen, eller att du gräver runt i blindo.

Komfort och passform

Justin Duino/LifeSavvy

När det gäller komfort gör TotePack nästan allt bra. Väskans profil är smal så att den inte fastnar långt från ryggen. Den är också bred på axel-till-axel-axeln. Dessa två dimensioner i kombination gör att du inte känner dig tillbakavägd. Proportionerna på den här väskan fungerar egentligen bara.

Dämpningen av remmarna är ganska fin. Den är tillräckligt vadderad för att inte gräva ner sig i din axel, men ändå flexibel nog att röra sig som du gör.

Justin Duino/LifeSavvy

Om jag kunde ändra en sak med den här väskan, skulle jag lägga justeringsbeslaget längre ner på remmarna. Där de sitter just nu gnuggar de då och då mot insidan av mina armar när jag går. Detta är inte en fråga majoriteten av tiden; bara när du bär korta ärmar och går mer än några kvarter. Om det här är ett scenario du ofta befinner dig i kan du störas av den här ryggsäcken.

Resa

Växla visning i full storlek1 av 2Föregående Bild
Justin Duino/LifeSavvyNästa bild Föregående bild
Justin Duino/LifeSavvyNästa bild

Harber London TotePack är ett fantastiskt flygkamrat, speciellt om du normalt reser med en resväska och handbagage. Den passar storleksbegränsningarna för en handbagage, men kolla med ditt go-to-flygbolag för att se om den är för bred. Tack och lov tillåter de flesta stora flygbolag i USA—som American Airlines— ryggsäckar så breda som 14 tum.

När man tittar genom armremmarna har den här ryggsäcken ett integrerat band som fäster till handtaget på ditt rullande bagage. Detta gör att du kan optimera vad du bär eftersom du inte kommer att ha en potentiellt skrymmande och tung väska på ryggen.

RELATERADEGå inte ombord på ett plan utan dessa nödvändigheter för handbagage

Förutom remmarna finns det även handtag på väskan. Det här är alltid trevligt att ha, men det är särskilt användbart när du reser. Handtagen gör att du kan hämta väskan från överliggande förvaring och inte behöva försöka svänga den på ryggen i ett trångt, trångt utrymme.

Det stora facket rymmer alla dina resesaker och mer

p>

Ska du köpa Harber London TotePack?

Frågan om Harber London TotePack är värt att köpa beror främst på din syn på tre överväganden: pris, stil och organisationsvanor.

Vad är din åsikt om värdet av kvalitetsmaterial? Med handkonstruktion och dessa högkvalitativa material måste du acceptera en hög prislapp. Det finns verkligen inget sätt att undvika detta om du funderar på att köpa läderprodukter.

Det här är verkligen en snygg väska, men stilen är inte för alla. Den minimalistiska estetiken är bra för att passa in i många miljöer. Det ser rent ut, men är ändå ett uttalande. Den boxiga formen bidrar till denna distinkta stil, men det kommer att avskräcka vissa. Den här väskan passar antingen din stil eller så gör den det inte.

Sammantaget är den här väskan en perfekt pendlarkompis.

Om du kommer till ditt skrivbord för dagen och inte 8217;t flyttar ofta, den inre organisationsstrukturen är stor. Du kan lämna alla dina stora föremål i väskan och flytta dina mindre föremål till ditt skrivbord.

Eftersom organisationen är mer inriktad på en pendlare eller någon person som har en “hembas” arbetsstation, jag tror inte att den här väskan skulle ha fungerat för mig i skolan. Jag bar på massor av förnödenheter och verktyg som behövde många små fickor. Om du befinner dig i ett liknande scenario skulle en skolryggsäck vara perfekt.

Allt som allt, om du värdesätter kvalitetsmaterial, pendlar eller reser regelbundet och gillar det estetiska, bör du absolut köpa Harber London TotePack.

Betyg: 8/10 Pris: 281 USD Harber London

Här är vad vi gillar

 • Tillverkad av hållbara material
 • Har en stor interiörkapacitet
 • Ren övergripande estetik
 • Lätt att resa med
 • Smal profil, även när den är full

Och vad vi inte gör

h3>

 • Sleeve för bärbar dator behöver mer stoppning
 • Hårdvara för bandet gräver sig ibland in i armarna