Google viert NASA's DART met een nieuw paasei

0
101
Google, NASA

Na grote anticipatie is NASA's DART-ruimtevaartuig op 26 september, 19:14 ET, met succes neergestort op asteroïde Dimorphos. En hoewel we nog steeds niet de volledige resultaten van deze missie kennen, viert Google Zoeken het met een nieuw Easter Egg.

Open Google en zoek naar “NASA DART.&#8221 ; Wacht een paar seconden en je zult het DART-ruimtevaartuig over je scherm zien vliegen. Het zal ook wat schade aanrichten op Google Zoeken.

Meer dan vier miljoen mensen luisterden naar de DART-impact, die live werd uitgezonden door NASA. Het was een opwindende gebeurtenis, met commentaar van astronomen en een feed van NASA's controlekamer (waar mensen veel lijken te klappen).

GERELATEERDZoek op Google naar 'The Fresh Prince of Bel-Air' voor een leuk paasei

Het begin van de uitzending toonde Dimorphous als een kleine pixel in een zee van zwart. Maar toen DART de asteroïde naderde (nou ja, het is technisch gezien de maan van een asteroïde), werd hij langzaam groter. Het moment dat DART Dimorphous trof was bizar en hilarisch. Bekijk de video.

Als je het niet erg vindt, moet ik beslissen welke Google Easter Egg mijn favoriet is. Het DART-ruimtevaartuig, de Prins van Bel-Air of het rare Batman-ding.