Få Amazon Music Unlimited gratis i fyra månader

0
56
ElenaR/Shutterstock.com

Om du aldrig har haft Amazon Music Unlimited, är det dags att testa det nu. Amazon ger Prime-medlemmar en fyra månaders gratis provperiod på musikstreamingtjänsten, en hel månad längre än provperioden för icke-Prime-medlemmar. Om du registrerar dig i dag kan du haka på gratis fram till slutet av januari 2023.

Kampanjen kommer bara några dagar innan Amazon lanserar den andra Prime Day 2022. “Prime Early Access Rea” körs den 11 och 12 oktober och kommer att innehålla hundratusentals försäljningar exklusivt för Amazon Prime-medlemmar. Det fyra månader långa proverbjudandet på Amazon Music Unlimited för Prime-medlemmar slutar samma dag som Prime Early Access-rean: 12 oktober.

RELATERATDe sex stora musikströmningstjänsterna jämförda — vilken är rätt för dig?

Icke-Prime-medlemmar kan få en tre månaders gratis provperiod under kampanjen. Om du aldrig har haft Prime eller Amazon Music Unlimited kan det nu vara den perfekta tiden att prova dem gratis och dra nytta av megaerbjudandena som kommer i mitten av oktober.

Efter den kostnadsfria provperiod, Amazon Music Unlimited kostar $9,99 per månad för icke-Prime-medlemmar och $8,99 per månad för Prime-medlemmar.

Amazon Music Unlimited

Få Amazon Music Unlimited gratis i fyra månader.

Handla nu