De beste Playstation Plus Premium-spillene du ikke vil gå glipp av

0
71

De nye PlayStation Plus Extra- og PlayStation Plus Premium-nivåene gir spillere mange spill å spille så snart de konfigurerer PlayStation 5. Du trenger ikke engang å kjøpe noe fra butikken – det er rundt 400 videospill å velge fra rett utenfor. Abonnementstjenestens spillkatalog er en stor verdi for spillere, med enda flere månedlige spill lagt til ettersom tiden går.

Selv om nesten alle spill er gode, kan det være overveldende å bestemme seg for hva du skal spille. Så vi har satt sammen en liste over de beste PS Plus Premium-spillene du ikke vil gå glipp av. Dette utvalget fokuserer hovedsakelig på mer moderne titler i stedet for PSP- eller PS3-spill.

Innholdsfortegnelse

  Stray

  Stray er det desidert nyeste spillet på denne listen. Hvis du ikke har hørt om det, spiller du som en tapt katt i en postapokalyptisk by som er bebodd helt av roboter. Mye av spillet handler om å utforske de øde gatene og løse mysteriet om hva som skjedde med menneskene, men du må også finne en vei hjem til familien din.

  Annapurna Interactive, utgiveren bak Stray, er kjent for å lage spill der ute. Likevel er det bare noe med å ha en dedikert “mjau”-knapp som appellerer til den dypeste delen av enhver spiller. Så hvis du er i en lavkonjunktur som Assassin's Creed Valhalla ikke ser ut til å bryte, prøv Stray. Det er et friskt pust i et noe gammelt spillmiljø.

  Returnering

  Returnal liker å få deg til å lide. Det er en Metroidvania som virkelig tjener tittelen Souls-like, spesielt med den høye vanskelighetsgraden den gir; selvfølgelig, det er å forvente i ethvert roguelike-spill. Returnal er mye moro, med tett, intenst spill som får mest mulig ut av PS5s haptiske tilbakemeldinger. Men du vil dø mye, og å mestre spillet betyr å øve.

  Co-op og flerspillerelementer kan også gjøre spillet litt mindre vanskelig. Returnal ser bedre ut enn de fleste, men det kan være vanskelig å beundre naturen mens du løper for livet. Ikke la snakket om vanskeligheter avskrekke deg.

  Final Fantasy VII Remake Intergrade

  Final Fantasy VII er et av de mest elskede og beste spillene gjennom tidene. Ingen vil hevde det. Den remastrede versjonen for PlayStation 5 er enda bedre, spesielt med DLC som gir deg et innblikk i Yuffies historie.

  Borte er retrobildene fra den originale PSOne-tittelen, erstattet med skarp grafikk du forventer av et PS5-spill. I stedet er historien dyp og oppslukende, og spillingen er en blanding av sanntids- og turbasert kamp som du forventer av en JRPG. Å gjenskape Final Fantasy VII er et av de beste grepene Sony kunne ha gjort, og du skylder deg selv å prøve det ut.

  Fallout 76

  MMO-ekvivalenten til Fallout er gratis å spille for fans med en PlayStation Plus-konto. Jada, selv om spillet kan ha vært en katastrofe da det ble utgitt, har Bethesda lagt ned massevis av arbeid i å fornye det til noe verdt å prøve ut. Daglige hendelser, en enorm mengde innhold og en helt ny verden å utforske gjør Fallout 76 til et spill du bør spille.

  Det er en del av PS Plus Extra-nivået. Du får ikke noe annet enn spillet (selv om det er et spillspesifikt abonnement du kan betale for), men hvis du får noen venner sammen, vil Fallout 76 gi deg timevis med moro.

  Ytre wilds

  Outer Wilds er en enestående historie. Du tar rollen som en navnløs karakter som sitter fast i en tidsløkke, og du har noen minutter hver lekeøkt til å utforske universet rundt deg før stjernen du går i bane går i supernova. Hver bit av informasjon du lærer kan brukes i følgende sekvenser, noe som sparer deg for tid. Det minner om Nintendos Majora's Mask.

  Det er en morsom, unik opplevelse blant spill. Det vil ikke ta lang tid å slå, men det gjør det til det perfekte spillet å spille mellom lengre titler som God of War eller Guardians of the Galaxy.

  Shenmue 3

  Hvis du er en eldre spiller, husker du Shenmue-serien. Det startet først på Dreamcast, og gameplayet ligner på Yakuza-spillene i dag. Shenmue 3 er den siste i serien og en solid avslutning på en elsket kultklassiker. Selv om det fortsatt føles litt utdatert sammenlignet med moderne spill, hvis du har spilt de første Shenmue-spillene, bør du spille Shenmue 3 bare for å fullføre serien.

  Dessuten er det bare et morsomt spill med en flott historie. Selvfølgelig er spillingen viktig, men noen ganger er en god historie alt du trenger.

  Moonlighter

  Moonlighter er en indie-tittel som henter inspirasjon fra gamle klassiske spill. Det er flere Legend of Zelda-referanser enn du kan riste på. Spillet er en butikksimulator; du dykker ned i fangehullet, samler tyvegods og selger det til butikkens kunder. Du må finne ut priser, holde et øye med tyver og håndtere lavt lager.

  Det er et kort spill, ikke mer enn ni timer – men du vil elske hvert sekund av det. Det er mye moro og et flott avvik fra den mer tradisjonelle spillstilen i titler som Warhammer: Chaosbane.

  De nye nivåene til PlayStation Plus kommer med en imponerende spillliste, men noen ganger er de beste spillene de som noen ganger blir oversett. Neste gang du befinner deg i en spillnedgang, prøv en av disse syv titlene.