Home Dutch De beste Playstation Plus Premium-games die je niet wilt missen

De beste Playstation Plus Premium-games die je niet wilt missen

0

De nieuwe PlayStation Plus Extra- en PlayStation Plus Premium-niveaus geven gamers veel games om te spelen zodra ze hun PlayStation 5 hebben ingesteld. Je hoeft niet eens iets uit de winkel te kopen – er zijn ongeveer 400 videogames om uit te kiezen vanaf het begin. De gamecatalogus van de abonnementsservice is van grote waarde voor gamers, met nog meer maandelijkse games die in de loop van de tijd worden toegevoegd.

Hoewel bijna alle spellen goed zijn, kan het overweldigend zijn om te beslissen wat je gaat spelen. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste PS Plus Premium-games die je niet wilt missen. Deze selectie richt zich vooral op modernere titels in plaats van PSP- of PS3-games.

Inhoudsopgave

  Stray

  Stray is verreweg de meest recente game op deze lijst. Als je er nog nooit van hebt gehoord, speel je als een verloren kat in een post-apocalyptische stad die volledig wordt bewoond door robots. Een groot deel van het spel gaat over het verkennen van de verlaten straten en het oplossen van het mysterie van wat er met de mensen is gebeurd, maar je moet ook een weg terug naar huis vinden, naar je familie.

  Annapurna Interactive, de uitgever achter Stray, staat bekend om het maken van out-there games. Toch is er gewoon iets aan het hebben van een speciale “miauw” -knop die het diepste deel van elke gamer aanspreekt. Dus als je in een dip zit die Assassin's Creed Valhalla niet lijkt te doorbreken, probeer dan Stray. Het is een verademing in een ietwat muffe game-omgeving.

  Retour

  Returnal laat je graag lijden. Het is een Metroidvania die echt de titel Souls-achtig verdient, vooral met de hoge moeilijkheidsgraad die het biedt; dat is natuurlijk te verwachten in elk roguelike-spel. Returnal is erg leuk, met strakke, intense gameplay die de haptische feedback van de PS5 optimaal benut. Maar je zult veel sterven, en het spel beheersen betekent oefenen.

  Ook coöp- en multiplayer-elementen kunnen het spel iets minder moeilijk maken. Returnal ziet er beter uit dan de meeste, maar het kan moeilijk zijn om het landschap te bewonderen terwijl je voor het leven rent. Laat het gepraat over moeilijkheden je niet afschrikken.

  Final Fantasy VII Remake Intergrade

  Final Fantasy VII is een van de meest geliefde en beste games aller tijden. Dat zal niemand tegenspreken. De geremasterde versie voor PlayStation 5 is nog beter, vooral met de DLC die je een kijkje geeft in het verhaal van Yuffie.

  Voorbij zijn de retro-beelden van de originele PSOne-titel, vervangen door scherpe graphics die je zou verwachten van een PS5-game. In plaats daarvan is het verhaal diep en meeslepend, en de gameplay is een mix van realtime en turn-based gevechten die je zou verwachten van een JRPG. Het opnieuw maken van Final Fantasy VII is een van de beste zetten die Sony had kunnen doen, en je bent het aan jezelf verplicht om het uit te proberen.

  Fallout 76

  Het MMO-equivalent van Fallout is gratis te spelen voor fans met een PlayStation Plus-account. Natuurlijk, hoewel het spel misschien een ramp was toen het werd uitgebracht, heeft Bethesda heel veel werk gestoken in het vernieuwen van het tot iets dat het proberen waard is. Dagelijkse evenementen, een enorme hoeveelheid content en een gloednieuwe wereld om te verkennen, maken Fallout 76 tot een game die je moet spelen.

  Het maakt deel uit van de PS Plus Extra-laag. Je krijgt niets anders dan de game (hoewel er een game-specifiek abonnement is waar je voor kunt betalen), maar als je een paar vrienden bij elkaar krijgt, zal Fallout 76 je urenlang plezier bezorgen.

  Outer Wilds

  Outer Wilds is een opvallend verhaal. Je neemt de rol aan van een niet nader genoemd personage dat vastzit in een tijdlus, en je hebt elke speelsessie een paar minuten om het universum om je heen te verkennen voordat de ster waar je om draait een supernova wordt. Elk stukje informatie dat u leert, kan in de volgende reeksen worden gebruikt, waardoor u tijd bespaart. Het doet denken aan Nintendo's Majora's Mask.

  Het is een leuke, unieke ervaring onder games. Het zal niet lang duren om te verslaan, maar dat maakt het de perfecte game om te spelen tussen langere titels zoals God of War of Guardians of the Galaxy.

  Shenmue 3

  Als je een oudere gamer bent, herinner je je de Shenmue-serie. Het begon voor het eerst op Dreamcast en de gameplay is vergelijkbaar met de Yakuza-games van vandaag. Shenmue 3 is de laatste in de serie en een solide afsluiting van een geliefde cultklassieker. Hoewel het nog steeds een beetje gedateerd aanvoelt in vergelijking met moderne games, moet je, als je de eerste paar Shenmue-games hebt gespeeld, Shenmue 3 spelen om de serie af te maken.

  Bovendien is het gewoon een leuk spel met een geweldig verhaal. Natuurlijk is de gameplay belangrijk, maar soms is een geweldig verhaal alles wat je nodig hebt.

  Maanlichter

  Moonlighter is een indietitel die is geïnspireerd op oude klassieke games. Er zijn meer Legend of Zelda-referenties dan waar je een stokje voor kunt steken. De gameplay is een winkelsimulator; je duikt de kerker in, verzamelt de buit en verkoopt deze vervolgens aan de klanten van je winkel. Je moet de prijzen berekenen, dieven in de gaten houden en omgaan met lage voorraad.

  Het is een kort spel, niet meer dan negen uur, maar je zult van elke seconde genieten . Het is erg leuk en een geweldige afwijking van de meer traditionele gameplay-stijl in titels als Warhammer: Chaosbane.

  De nieuwe niveaus van PlayStation Plus hebben een indrukwekkende lijst met games, maar soms zijn de beste games diegene die soms over het hoofd worden gezien. Probeer een van deze zeven titels de volgende keer dat je in een game-dipje zit.