Creatives nya PC Soundbar ger massivt ljud till ditt lilla skrivbord

0
60
Creative

Creatives spelfokuserade Katana soundbars är en stor hit bland PC-spelare. Och nu finns det en mindre, lättare och mer prisvärd Katana för spelare med små skrivbord. Creative Katana V2X kostar $280 och finns tillgänglig idag på Creatives webbplats.

Creative Katana V2X är ett intressant alternativ till Creatives ursprungliga Katana V2. Båda ljudsystemen är ultrakompakta och levererar 5.1-kanaligt ljud. Dessutom har de båda RGB-belysning. Den enda påtagliga skillnaden, bortsett från V2X:s mer lättillgängliga prislapp, är en subwoofer som är 40 % smalare och använder en 5,25-tums drivrutin (till skillnad från Katana V2:s 6,5 tum) förare).

Kreativt

Funktionsmässigt är Katana V2X praktiskt taget identisk med V2. Den levereras med en fjärrkontroll och erbjuder HDIM ARC, Optisk, USB, AUX in/ut och Bluetooth 5.0-anslutning. Användare kan välja mellan flera förinställda ljudlägen, inklusive några för spel, eller anpassa ljudkvaliteten i Creative-appen.

RELATERATRazers nya spelsoundbar lägger till THX Spatial Audio till din PC < p>Och naturligtvis inkluderar Creative dess Super X-Fi-virtualiseringsteknik med Katana V2X. Även om du inte kommer att få en fullständig surroundljudupplevelse, kan Super X-Fi avkoda en Dolby Atmos-signal och skapa en uppskattning av “3D-ljudet” upplevelse.

Du kan köpa Creative Katana V2X idag på Creatives webbplats. Den kostar $280, så den är billigare än Katana V2. Som sagt, Katana V2X kostar ungefär $30 mer än Razers senaste PC-soundbar, som erbjuder liknande funktioner.

Creative Sound Blaster Katana V2X

Den ultrakompakta Creative Katana V2X erbjuder 5.1-kanalsljud med en soundbar och subwoofer. Den har anpassningsbar RGB, flera ljudlägen och flera inmatningsalternativ.

Kreativt