Creative's nieuwe pc-soundbar brengt enorme audio naar uw kleine bureau

0
50
Creative

Creative's op gaming gerichte Katana-soundbars zijn een  enorme hit onder pc-gamers. En nu is er een kleinere, lichtere en meer betaalbare Katana voor gamers met een klein bureau. De Creative Katana V2X kost $ 280 en is vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van Creative.

De Creative Katana V2X is een interessant alternatief voor de originele Katana V2 van Creative. Beide geluidssystemen zijn ultracompact en leveren 5.1-kanaals audio. Bovendien hebben ze allebei RGB-verlichting. Het enige tastbare verschil, afgezien van het toegankelijkere prijskaartje van de V2X, is een subwoofer die 40% slanker is en een 5,25-inch driver gebruikt (in tegenstelling tot de 6,5-inch Katana V2 chauffeur).

Creatief

Wat betreft functies is de Katana V2X praktisch identiek aan de V2. Het wordt geleverd met een afstandsbediening en biedt HDIM ARC, Optical, USB, AUX in/out en Bluetooth 5.0-connectiviteit. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende vooraf ingestelde geluidsmodi, waaronder enkele voor gaming, of de geluidskwaliteit aanpassen in de Creative-app.

GERELATEERDRazer's nieuwe gaming-soundbar voegt THX ruimtelijke audio toe aan uw pc < p>En natuurlijk voegt Creative zijn Super X-Fi-virtualisatietechnologie toe aan de Katana V2X. Hoewel je geen volledige surround sound-ervaring krijgt, kan Super X-Fi een Dolby Atmos-signaal decoderen en een benadering creëren van de "3D-audio" ervaring.

Je kunt de Creative Katana V2X vandaag kopen op de website van Creative. Het kost $ 280, dus het is goedkoper dan de Katana V2. Dat gezegd hebbende, kost de Katana V2X ongeveer $30 meer dan Razer's nieuwste pc-soundbar, die vergelijkbare functies biedt.

Creative Sound Blaster Katana V2X

De ultracompacte Creative Katana V2X biedt 5.1-kanaals audio met een soundbar en subwoofer. Het heeft aanpasbare RGB, verschillende audiomodi en meerdere invoeropties.

Creative