Home Svenska Är vänster och höger Twix verkligen olika?

Är vänster och höger Twix verkligen olika?

0
Pavlovska Yevheniia/Shutterstock.com

Du har sett dem’de där Twix-reklamfilmerna med konkurrerande vänster och höger Twix-fabriker. Det berömda godiset är en kultfavorit eftersom det känns som en två-för-en-affär med sina dubbla staplar, men är de två sidorna verkligen olika?

Medan reklamfilmerna kan fungera för att förvirra dig, vänster och höger Twix är inte annorlunda.

Men om du trodde att de var det, är du förmodligen inte ensam. Enligt Cook’s Illustrated verkar varumärket självt ha startat allt ståhej kring tvillingkakorna’ skillnader (briljant marknadsföringsstrategi kan vi lägga till). För tio år sedan startade Mars en reklamkampanj som frågade konsumenterna vilken bar de tyckte var bättre till vänster eller höger. I grund och botten fanns det en antydan om att de kola och chokladöverdragna kakorna inte var samma sak.

Twix Caramel and Milk Chocolate Fun Size Cookie Bar

Välj vänster eller höger med dessa roliga barer i storlek.

Amazon

17,95 USD
 

Sedan, 2017, lämnade varumärket som erbjöds Twix och höger Twix-tvåpack. Kunderna kunde sedan välja om de ville ha en all-right Twix eller en all-left Twix. Det var godisvärldens lägenheter eller trummor! Faktum är att för att göra den här dagen kan du fortfarande gå till Twix-webbplatsen och välja vilken sida du föredrar.

Nej, godisbarerna skiljer sig inte från varandra, om du någonsin trodde det, gör det& #8217;må inte dåligt. Ärligt talat, du blev lite vilseledd. Men hallå, Twix ger dig fortfarande en två-för-en-godisbar, så konsumenterna är fortfarande vinnarna här.