Anker Soundcore Space Q45-koptelefoon Review: concurrerende prijzen, winnend geluid

0
150

Beoordeling: 7/10 ?

 • 1 – Absoluut heet afval
 • 2 – Sorta lauwe vuilnis
 • 3 – Sterk gebrekkig ontwerp
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar imperfect
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn soort
 • 8 – Fantastisch, met enkele voetnoten
 • 9 – Hou je mond en neem mijn geld
 • 10 – Absoluut designnirvana

Prijs: $150 Amazon Soundcore

Bill Loguidice/Review Geek

Het spreekt voor zich dat er veel concurrentie is voor noise-cancelling over-ear hoofdtelefoons. Anker's Soundcore Space Q45-koptelefoon volgt direct een van de grote namen in deze categorie, de Beats Studio3 draadloze Bluetooth-koptelefoon, qua uiterlijk, functies en agressieve prijs.

Vergeleken met de rest van zijn concurrentie, de Soundcore Space Q45-koptelefoon komt aan de onderkant van het prijsspectrum voor slechts $ 149,99. Ondanks de lagere prijs staan ​​functies zoals adaptieve actieve ruisonderdrukking (ANC), 50 uur speeltijd en verbeterde microfoons nog steeds centraal.

Hoewel niet zo luxueus als sommige van de duurdere hoofdtelefoons die er zijn, is de Soundcore Space Q45-koptelefoon een waardig alternatief voor mensen die zich minder bezighouden met branding van grote namen.

Dit is wat we leuk vinden

< ul>

 • Superieure geluidskwaliteit
 • Tot 65 uur afspeeltijd
 • Zowel Bluetooth als 3,5 mm connectiviteit
 • App voor toegang tot meer functies
 • En wat we niet doen

  • Oorkussens zijn redelijk gewatteerd, maar niet luxueus
  • Oorkussens houden warmte vast
  • Hoofdbandkussen heeft meer vulling nodig
  • LDAC-codec is alleen beschikbaar via Android-app

  Review Geek's deskundige reviewers gaan hands-on met elk product dat we beoordelen. We laten elk stuk hardware urenlang testen in de echte wereld en voeren ze door benchmarks in ons lab. We accepteren nooit betalingen om een ​​product goed te keuren of te beoordelen en we voegen nooit beoordelingen van andere mensen samen. Lees meer >>

  Inhoudsopgave

  Ontwerp en constructie: kwaliteit, geen luxe< br>Verbindingen, app en batterijduur: niet alles is gelijk
  Audiokwaliteit: grote focus op wat u wel en niet kunt horen
      Space Q45-microfoonvoorbeeld met achtergrondgeluid
  Moet u Anker Soundcore Space Q45-hoofdtelefoons kopen?

  Ontwerp en bouw: kwaliteit, geen luxe

  Bill Loguidice/Review Geek

  • Geluid:< /sterk>Hi-Res Wireless, Hi-Res, LDAC (alleen Android)
  • Actieve ruisonderdrukking: Adaptieve ANC
  • Speeltijd: 65 uur (ANC uit), 50 uur (ANC aan)
  • Snel opladen: 5 minuten = 4 uur batterijduur
  • Connectiviteit: Bluetooth 5.3, 3,5 mm aux
  • Oplaadpoort: USB-C

  In de doos krijg je de hoofdtelefoon, een tas, een 3,5 mm aux-audiokabel, USB-C naar USB-A oplaadkabel en een snelstartgids.

  Met zijn matte afwerking, vloeiende rondingen en spiegelende details doet het ontwerp denken aan de matzwarte Beats Studio3-koptelefoon. Zelfs het logo aan de buitenkant van elke oorschelp, een d-achtige, gestileerde muzieknoot, ziet eruit als een gespiegelde Beats b. De binnenoorschelpen zijn duidelijk gemarkeerd met L en R voor respectievelijk plaatsing van het linker- en rechteroor.

  De binnencups zijn redelijk goed opgevuld en duidelijk gemarkeerd. Bill Loguidice/Review Geek

  De oorschelpkussens hebben een brede binnendiameter en zijn redelijk comfortabel opgevuld op een diepte van 0,75 inch (19,05 mm), maar het hoofdbandkussen zou wat meer vulling kunnen gebruiken omdat er 8217; is er nauwelijks.

  De kussens zijn allemaal gemaakt van hetzelfde niet-ademende materiaal, dus ze werken niet goed in situaties met veel warmte. Als je aan het trainen bent, is dit niet de koptelefoon voor jou. Misschien wil je onze selectie voor de beste koptelefoon bekijken, die een paar opties heeft die perfect passen in de sportschool. En, om eerlijk te zijn tegen Anker, ze hebben ook nooit beloofd dat ze een goede keuze zouden zijn om te sporten.

  De meegeleverde halfharde hoes is standaard en zorgt voor een strakke pasvorm voor de koptelefoon en kabels . Gelukkig wekken de aluminiumlegering scharnieren op de hoofdtelefoon enig vertrouwen bij het opvouwen van de oorschelpen in de hoes, vooral als je haast hebt.

  De verstelbare hoofdband schuift soepel aan elke kant voor verschillende hoofdmaten en geeft een lichte voelbare klik wanneer elk vergrendelingspunt wordt bereikt.

  Toggle Volledige weergave1 van 2Vorige dia
  Bill Loguidice/ReviewGeekBesturing aan de linkerkantVolgende dia Vorige dia
  Bill Loguidice/ReviewGeekBesturing aan de rechterkantVolgende dia

  Fysieke controles worden tot een minimum beperkt. Aan de linkerkant van de hoofdtelefoon bevindt zich de NC-knop, die schakelt tussen ruisonderdrukkingsmodi, evenals de aan/uit-knop, die ook wordt gebruikt voor het koppelen van Bluetooth-apparaten. Bovendien is de hoofdtelefoon in staat tot multipoint-koppeling, waardoor ze tegelijkertijd met twee apparaten kunnen worden verbonden, waarbij schakelen wordt ingeschakeld door tweemaal op de aan/uit-knop te drukken.

  Aan de rechterkant van de koptelefoon bevinden zich volume omhoog/omlaag en afspeel/pauze-knoppen. De USB-C-oplaadpoort bevindt zich aan de linkerkant, terwijl de 3,5 mm aux-audio-aansluiting zich aan de rechterkant bevindt.

  The Best Headphones of 2022 Beste budgetkoptelefoon Philips SHP9600 Amazon

  $84,99
   

  Beste draadloze hoofdtelefoon Sennheiser Momentum 3 Draadloos Amazon

  $289,95
  $399,95 Bespaar 28%

  Beste trainingskoptelefoon Adidas RPT-01 Amazon Beste studiokoptelefoon Beyerdynamic DT 770 PRO-koptelefoon Amazon

  $145,00
   

  Verbindingen, app en batterijduur: niet alles is gelijk

  Bill Loguidice/Review Geek

  Je kunt de hoofdtelefoon koppelen via normale Bluetooth-koppeling of, voor oudere apparaten, gebruik maken van de meegeleverde 3,5 mm aux-audiopoort. De Soundcore-app, die beschikbaar is voor iPhone-, iPad- en Android-apparaten, ontgrendelt extra opties en functies en laat je firmware-updates installeren. Ik heb bijvoorbeeld geüpdatet naar firmware 2.13, die de transparantiemodus optimaliseerde ten opzichte van de vorige versie en die slechts een paar minuten duurde om te installeren.

  Met de Soundcore-app kun je Ambient Sound instellen op Noise Cancellation, Normal of Transparency Mode, waarbij de laatste het geluid van buiten actief doorlaat. U kunt ook de schakelvolgorde van het omgevingsgeluid van de NC-knop instellen wanneer u deze eenmaal indrukt, en BassUp aan/uit zetten wanneer u er tweemaal op drukt.

  Toggle Full-Size View1 of 3Previous Slide Volgende Dia Vorige Dia Volgende dia Vorige dia Volgende dia

  Misschien wel de meest interessante functie van de app is de mogelijkheid om de gewenste audiokwaliteit in te stellen op de LDAC-codec, wat het stroomverbruik verhoogt en dus de batterij leeg laat lopen, maar je in staat stelt om audio met hoge resolutie tot 32-bit/96kHz over te streamen. Bluetooth tot 990 kbps. Helaas is de LDAC-codec alleen beschikbaar in de Android-app, dus iOS- en iPadOS-bezitters moeten genoegen nemen met de standaard audiokwaliteit via Bluetooth.

  GERELATEERDWat is LDAC en hoe beïnvloedt het de draadloze audiokwaliteit?

  Wanneer de Soundcore-hoofdtelefoon voor het eerst wordt ingeschakeld, leest een stem de huidige batterijstatus voor (zoals “battery high”), wat een leuke bijkomstigheid is. Ook dit is aanpasbaar in de app.

  De algehele levensduur van de batterij is uitstekend met tot 50 uur speeltijd met actieve ruisonderdrukking, hoewel dit cijfer daalt als LDAC actief is en u de hoofdtelefoon regelmatig tussen twee verschillende Bluetooth-apparaten schakelt. Als de ruisonderdrukking is uitgeschakeld, gaat de batterij tot wel 65 uur mee. Zelfs als je moet opladen, kun je een batterijduur van maar liefst vier uur halen uit slechts vijf minuten opladen.

  Audiokwaliteit: Grote focus op wat u wel en niet kunt horen

  Bill Loguidice/Review Geek

  Op een Apple iPhone 14 Pro Max met het Soundcore's standaard audioprofiel en Spotify's “Very high” optie voor audiokwaliteit, muziek was kristalhelder met gebalanceerde bas. Een podcast afspelen met de Podcasts-app van Apple was even indrukwekkend met een heldere en evenwichtige spraakkwaliteit.

  Overschakelen naar een Android-gebaseerde Samsung Galaxy Tab S7+ met Soundcore's LDAC-codec ingeschakeld en hetzelfde muziekselectie op Spotify, had ik moeite om een ​​merkbaar verschil in geluidskwaliteit te vinden.

  Bekabelde audio klinkt even goed. Wanneer de 3,5 mm aux-audiokabel is aangesloten, wordt Bluetooth automatisch uitgeschakeld.

  Tussen het over-ear ontwerp en een aantal goede adaptieve technologie, werkt de ruisonderdrukking goed bij het filteren van omgevingsgeluid zoals ventilatoren. Helaas doet het een verschrikkelijke klus om de stemmen van mensen te onderdrukken wanneer ze spreken, vooral wanneer de headset niet actief muziek afspeelt, maar dit is typisch voor de technologie.

  Of u nu telefoneert of de app Spraakmemo's van de iPhone gebruikt, de twee ingebouwde microfoons zorgen ervoor dat achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd en uw stem duidelijk hoorbaar is. Met de Soundcore-app kun je de microfoonprestaties verder optimaliseren naar je voorkeuren.

  Ik heb een microfoontest opgenomen in de Voice Memos-app (met de standaardinstellingen van de headset) die je hieronder kunt horen.< /p>

  Space Q45 Mic Sample met achtergrondgeluid

  The Best Noise Cancelling Headphones of 2022 Best Budget Noise Cancelling Headphones Philips SHP9600 Amazon

  $84.99
   

  Beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van minder dan $ 100 OneOdio A30 Amazon

  $62,99
  $79.99 Bespaar 21%

  Beste bedrade ruisonderdrukkende hoofdtelefoon Panasonic RP-HC800-K Amazon

  $89,00
   

  Moet je een Anker Soundcore Space Q45-koptelefoon kopen?

  Bill Loguidice/Review Geek

  Er is niets bijzonder innovatiefs aan de Soundcore Space Q45-hoofdtelefoon van Anker, maar ze hebben alle basisprincipes onder de knie, vooral als het gaat om de geluidskwaliteit. Voor de normale prijs van $ 149,99 klinkt deze hoofdtelefoon net zo goed of beter dan de Beats Studio3-hoofdtelefoon met een adviesprijs van $ 200 meer en minder dan de helft van de batterijduur.

  De Space Q45's hebben meer comfort en ademend vermogen nodig om hun veelzijdigheid in verschillende omgevingen te vergroten, maar ze pretenderen nooit iets te zijn dat ze niet zijn, zoals een luisteroplossing voor trainingen. Het zou ook leuk zijn om een ​​keuze uit kleuren te hebben. Op dit moment is het zwart of niets.

  Geen enkel product is perfect en de Soundcore Space Q45-hoofdtelefoon is daarop geen uitzondering. In het licht van al zijn positieve punten, vertegenwoordigt deze Anker-hoofdtelefoon echter een grote waarde voor thuisblijvers, dagelijkse forensen en kantoormedewerkers die waarde hechten aan hifi-audio en een uitstekende batterijduur tegen een eerlijke prijs.

  Beoordeling: 7/10 Prijs: $ 150 Amazon Soundcore

  Dit is wat we leuk vinden

  • Superieure geluidskwaliteit
  • Up tot 65 uur speeltijd
  • Zowel Bluetooth als 3,5 mm connectiviteit
  • App voor toegang tot meer functies

  And What We Don 't

  • Oorkussens zijn redelijk gewatteerd, maar niet luxueus
  • Oorkussens houden warmte vast
  • Hoofdbandkussen heeft meer vulling nodig
  • LDAC-codec is alleen beschikbaar via Android-app