Amazons nya Kindle Scribe är inte bara för läsning

0
160
Amazon

Det har förekommit rykten i månader om att Amazon arbetade med en Kindle e-boksläsare som kan skriva anteckningar istället för att bara läsa böcker . Nu är enheten officiell: säg hej till Kindle Scribe.

RELATEDVilken Kindle ska du köpa?

Kindle Scribe är den största Kindle-läsaren hittills, med en rymlig 10,2-tums pekskärm. Det betyder fler ord på skärmen, så färre sidvändningar krävs, eller så kan du höja teckenstorleken till ditt hjärta. Amazon nämnde också att bildtexter vanligtvis visas bredvid bilder i böcker — bildtexterna skjuts vanligtvis till en annan sida på de mindre skärmarna.

Den här Kindle är dock inte bara för läsning. Det finns en penna som magnetiskt fästs på Kindle Scribe, som inte kräver laddning eller ihopkoppling. Det betyder troligen att det inte är en aktiv penna, vilket utesluter tryckkänslighet och andra avancerade funktioner som du kan hitta på en Apple Pencil. Det finns också ett suddgummi på slutet.

Amazon

Med pennan kan du skriva anteckningar på böckernas sidor, som också visas på en enda organiserad plats. Det finns också ett vanligt anteckningsblocksläge för skisser och anteckningar som inte är relaterade till böcker. Du kan skicka dina dokument till en annan enhet när du är klar, eller skicka ett dokument från en dator till Kindle Scribe. Amazon säger att möjligheten att skicka dokument till Scribe direkt från Microsoft Word kommer snart.

Förbeställ nu

Kindle Scribe kostar 399,99 USD, vilket gör den till den överlägset dyraste Kindle-läsaren som för närvarande säljs &# 8212; nästan dubbelt så mycket som premium Kindle Oasis. Du kan förbeställa den från och med idag.

LÄS NÄSTA

  • › Så här kör du Windows 11 i en virtuell maskin
  • › 7 tekniska produkter du inte bör snåla med
  • › Självutcheckning: Ett stort experiment som gått fel?
  • › Ny Eero Wi-Fi-hårdvara är redo att stjäla Ubiquiti’s Thunder
  • › De snabbaste sätten att välja text på din dator
  • › Apple Watch SE (2022) recension: Budgetmodellen som inte saknar (de flesta) funktioner