Amazon organiseert in oktober nog een Prime Day-uitverkoop

0
66
Amazon

Het lijkt erop dat Amazon dit jaar een extra verkoopevenement organiseert. Het bedrijf heeft zojuist zijn Prime “Early Access” sale, een tweedaags evenement dat loopt van 11 tot 12 oktober. Helaas is deze verkoop exclusief voor Prime Day-leden.

We verwachten dat de “Early Access” uitverkoop om vergelijkbaar te voelen met Prime Day. Dat gezegd hebbende, met Black Friday en tientallen feestdagen voor de deur, hoopt Amazon waarschijnlijk dat shoppers cadeaus, decoraties, Halloween-kostuums en winterkleding zullen kopen.

Zoals gebruikelijk is Amazon het evenement aan het hypen met enkele vroege aanbiedingen. Prime-leden kunnen bijvoorbeeld de Music Unlimited-service van Amazon drie maanden gratis uitproberen. Het bedrijf maakt ook reclame voor de gratis Grubhub+-promotie, die eerder dit jaar werd gelanceerd.

GERELATEERDHoe u zeker weet dat een deal echt een deal is

We raden u ten zeerste aan om uw meest gezochte producten vóór Prime Day te vinden. Zet ze in je verlanglijstje of winkelwagentje, zodat je ze kunt kopen als ze in de aanbieding zijn. Of stel waarschuwingen voor mobiele aanbiedingen in met een service zoals CamelCamelCamel of Slickdeals.

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief voor het laatste nieuws, deals en technische verhalen. We zijn van plan om deze Prime “Early Access” verkoop in detail, dus mis het niet.