Amazon är värd för ännu en Prime Day-rea i oktober

0
55
Amazon

Det verkar som att Amazon kör ett extra försäljningsevenemang i år. Företaget tillkännagav just sin Prime “Early Access” rea, ett tvådagarsevenemang som pågår från 11 till 12 oktober. Tyvärr är denna rea ​​exklusivt för Prime Day-medlemmar.

Vi förväntar oss “Early Access” försäljning för att kännas som Prime Day. Som sagt, med Black Friday och dussintals helgdagar precis runt hörnet, hoppas Amazon förmodligen att shoppare kommer att köpa presenter, dekorationer, halloweenkostymer och vinterkläder.

Som vanligt hypar Amazon evenemanget med några tidiga erbjudanden. Prime-medlemmar kan prova Amazon’s Music Unlimited-tjänst gratis i tre månader, till exempel. Företaget annonserar också för sitt gratisår med Grubhub+-kampanj, som lanserades tidigare i år.

RELATERATHur du säkerställer att en affär verkligen är en affär

Vi rekommenderar starkt att du hittar dina mest eftertraktade produkter innan Prime Day. Lägg dem i din önskelista eller varukorg så att du kan köpa dem när de är till rea. Eller ställ in mobildealvarningar med en tjänst som CamelCamelCamel eller Slickdeals.

Se till att gå med i vårt kostnadsfria nyhetsbrev för senaste nyheter, erbjudanden och tekniska berättelser. Vi planerar att täcka denna Prime “Early Access” försäljning i detalj, så missa inte det.