Allt Amazon tillkännagav vid sitt hårdvaruevenemang hösten 2022

0
58
Amazon

Är du redo för massor av nya Amazon-enheter? Under sitt hårdvaruevenemang hösten 2022 tillkännagav Amazon en unik Kindle, en uppgraderad Echo Dot, affärsorienterade eero-produkter och till och med en sömnspårare vid sängen. Det här är vad du behöver veta.

Innehållsförteckning

En ny generation av Echo Dot
Skriv ner anteckningar med Kindle Scribe
eero får en Power over Ethernet Boost
Sov lätt med Halo Rise
Alexa On the Road med andra generationens Echo Auto
Uppgraderingar för Astro-roboten
Säkra ditt hem med ring och blink
Den mest kraftfulla Fire TV-kuben hittills

En ny generation av Echo Dot

Amazon

Vi är försenade med en ny Echo-högtalare, eller hur? Tja, Amazon avslöjade just den 5:e generationen Echo Dot. Den erbjuder förbättrat ljud och en uppgraderad accelerometer för tryckkontroller (tryck på högtalaren för att pausa musik, till exempel). Det finns också en temperatursensor för utökade rutiner.

Mer anmärkningsvärt är att 5:e generationens Echo Dot Clock har en mycket större och tydligare “skärm.” Den använder förbättrad “dot-teknik” för att visa mer information, inklusive låttitlar eller meddelanden.

Och för de med barn finns den nya Echo Dot Kids Edition. Den erbjuder samma funktioner som standard Echo Dot, men den har en söt design och kommer med ett års Kids+ för massor av gratis innehåll. Som med alla Amazon Kids-produkter kommer Echo Dot Kids Edition med en tvåårig “inga frågor ställda” garanti.

Dessa nya Echo-enheter erbjuder också “eero Built-In,” vilket innebär att de fungerar som eero Wi-Fi-förlängare. De har också bekräftat att de stöder Matter när det lanseras senare i år.

Förbeställningar för 5:e generationens Echo Dot öppnar idag. Du betalar $50 för Echo Dot, $60 för Echo Dot Clock, eller $60 för Echo Dot Kids Edition.

All-New Echo Dot (5:e generationen, 2022 release) | Smart högtalare med Alexa | Träkol

Amazons 5:e generationens Echo Dot erbjuder förbättrad ljudkvalitet. Den fungerar också som en eero-åtkomstpunkt.

Amazon

49,99 USD
 

Bästa köp

49,99 USD
 

Skriv ner Anteckningar med Kindle Scribe

Amazon

Amazon har precis introducerat Kindle Scribe, dess första eReader med stöd för stylus. Det låter dig göra att göra-listor, skriva anteckningar under möten eller anteckna information i böcker. Du kan också skicka PDF-filer eller andra dokument till Kindle Scribe för markeringar.

Pennan som medföljer Kindle Scribe är passiv, vilket betyder att den inte använder batterier eller behöver laddas. Den fästs magnetiskt på sidan av eReader, så jag föreslår att du använder en väska om du planerar att slänga den i en ryggsäck. (Det finns också en “Pro”-penna som kostar 30 USD. Den har en programmerbar knapp och ett inbyggt radergummi, som du normalt kommer åt genom att trycka på ett verktyg på skärmen.)

Speciellt sett använder Scribe en ganska stor 10,20-tums 300 PPI-skärm. Den har ett inbyggt frontljus som automatiskt anpassar sig efter din miljö.

Kindle Scribe liknar produkter som erbjuds av BOOX och Kobo. Skillnaden är förstås att Kindle Scribe kan komma åt Amazons e-bokbutik.

Förbeställningar för Kindle Scribe öppnar idag för $339,99. Pennan ingår, och amerikanska kunder får en fyra månaders prenumeration på Amazon Books Unlimited vid köpet.

Vi presenterar Kindle Scribe (16 GB), den första Kindle för läsning och skrivning, med en 10,2” 300 ppi Paperwhite-skärm, inklusive Basic Pen

Kindle Scribe använder en stor 10,2-tumsskärm och kommer med en penna för att skriva anteckningar i böcker, markera dokument, skissa eller skrapa ner idéer.

Amazon

339,99 $
 

Bästa köp

339,99 USD
 

eero får en Power over Ethernet Boost

Amazon

Istället för att visa upp nya eero-routrar har Amazon en eero Power over Ethernet-åtkomstpunkt. Den kallas eero PoE 6 och erbjuder 2 000 kvadratfot täckning och stöder Wi-Fi 6.

Power over Ethernet-routrar behöver inte en dedikerad strömförsörjning. De är populära i företagsmiljöer, där dragning av kablar kan kosta massor av pengar. Som sagt, du kan använda eero PoE 6 för att lägga till Wi-Fi i ditt skjul, eller någon annan plats i ditt hem som saknar ett uttag.

Eero PoE 6 kostar $300 och lanseras tidigt nästa år. För företagskunder kommer Amazon också att sälja en eero PoE Gateway, som kostar $700, stöder 10 Gbps-anslutningar och har flera portar för fast internet.

Amazon eero PoE 6, tak-/väggmonterbar dual-band Wi-Fi 6 accesspunkt | PoE-driven | AC-adapter ingår inte

Den första eero Power over Ethernet-åtkomstpunkten ger snabba anslutningar med en räckvidd på 2 000 trådlösa.

Amazon

299,99 USD
 

Sov lätt med Halo Rise

Amazon

Att bära en smartwatch i sängen suger. Jag bryr mig inte om du håller med eller inte att bära en klocka i sängen är bara konstigt, och det gör det svårt att ladda din klocka. Så Amazon vill sätta en sömnspårare på ditt nattduksbord.

Den nya Halo Rise använder “kontaktlösa sensorer” och AI-teknik för att spåra din sömn. Den innehåller inga kameror eller mikrofoner, och den kräver inga appar. Ändå kan det ge dig insikt i din sömn och hjälpa dig att bygga upp hälsosamma vanor.

Dessutom kan Halo Rise mäta omgivande ljus, luftfuktighet och buller. Det kan berätta för dig hur du kan förbättra din miljö för bättre sömn. Och den fungerar som en smart väckarklocka, med en “naturlig” ljus som långsamt kan väcka dig ur din dvala.

Och om du använder Alexa kan du integrera Halo Rise med dina smarta hemrutiner. Att ligga i sängen kan till exempel sänka ditt ljus eller låsa dina dörrar.

Observera att Halo Rise bara är avsedd att spåra en persons sömn. Förbeställningar öppnar vid ett senare tillfälle för 140 USD.

Vi presenterar Halo Rise – Sömnspårare vid sängen med väckningsljus och smart larm

Amazons nya Halo Rise är en sömnspårare vid sängen. Den använder trådlösa sensorer (inga kameror) för att upptäcka din sömnkvalitet och kan till och med föreslå hur du kan förbättra din sömn.

Amazon

139,99 $
 

Alexa On the Road med 2nd Gen Echo Auto

Amazon

Den första Echo Auto hade potential, men den var lite krånglig och skrymmande. Det är därför Amazon lanserar 2:a generationen Echo Auto. Den har en tunnare design, innehåller uppgraderade brusreducerande mikrofoner och kommer med ett självhäftande monteringssystem.

Nya Alexa-funktioner stärker Echo Autos möjligheter. Den kan berätta när en restaurangbeställning är klar för hämtning, eller skicka en varning om du glömmer att låsa dina dörrar när du går hemifrån. (Självklart kräver den senare funktionen ett smart lås.)

En ny funktion för vägassistans låter dig använda Echo Auto för att ringa efter hjälp. Om du rullar ner i ett dike eller får slut på bensin är det bara att be Alexa ringa efter support på begäran.

Nya Echo Auto kostar 55 USD. Amazon har tyvärr inte meddelat förbeställningar för denna produkt.

Helt nya Echo Auto (2:a generationen, 2022 release) | Lägg till Alexa till din bil

Andra generationens Echo Auto lägger till Alexa i din bil. Den har en slimmad ny design och flera nya Alexa-tjänster, inklusive vägassistans.

Amazon

54,99 USD
 

Uppgraderingar för Astro Robot

Amazon

Amazon har några uppgraderingar för sin Astro-robot. Framför allt kan Astro nu lära sig detaljer om ditt hem. Du kan till exempel lära Astro att känna igen när din dörr lämnas öppen, och den kan varna dig om den upptäcker detta under sin patrullering.

Husdjurigenkänning kommer också till Astro. Roboten kommer snart att känna igen dina katter eller hundar och kan skicka bilder på dem när du är borta från hemmet. Det är en söt och intressant idé som Amazon byggde med sin nya Astro APK, som utvecklare kan använda för att förbättra robotens kapacitet.

Och Astro kommer så småningom att arbeta med Ring. Om du har Amazons virtuella säkerhetsvakt kan Astro-roboten reagera på störningar. Den kommer att närma sig och kommunicera med inkräktare, ringa polisen eller ge dig ett liveflöde om vad som än händer. (Den här funktionen verkar mest användbar för företag, och förutsägbart kommer den att rullas ut som en enbart företagsfunktion.)

Amazon Astro, hushållsrobot för hemövervakning, med Alexa, inkluderar 6 månaders gratis provversion av Ring Protect Pro

Amazons Astro-robot kan patrullera ditt hem och hålla dig sällskap. Det är en intressant produkt som främst är avsedd för fysiskt funktionshindrade användare och företag.

Amazon

999,99 USD
 

Säkra ditt hem med Ring och Blink

Amazon

Först, det är den nya Ring Spotlight Cam Pro. Den använder patenterad Ring Doorbell-teknik för att identifiera människor, föremål och paket med mördande noggrannhet. Den stöder D Motion Detection och Bird’s Eye View, och den har integrerade spotlights. Batteri- och kabeltillval kostar $230, medan en solcellsdriven version kostar $240.

Det finns också Ring Spotlight Cam Plus. Det är en liten uppgradering jämfört med den ursprungliga Spotlight Cam, även om den har en renare design och kommer i batteri-, kabel- eller solcellskonfigurationer. Den lanseras “snart” för 199 USD.

För Blink-kunder erbjuder Amazon nu Blink Wired Floodlight Camera. Den är identisk med Blinks batteridrivna strålkastarkamera, med den största skillnaden är kraften. Eftersom den här nya kameran är ansluten kan den nå 2600 lumen mycket mer än den gamla modellens ynka 700 lumen. Den lanseras för 100 USD senare i år.

Åh, och Amazon visade upp Blink Mini Pan Tilt, ett konstigt tillbehör som förvandlar Blink Mini till en motoriserad panoreringskamera. Den kostar $30 och är tillgänglig för förbeställning idag.

Blink Wired Floodlight Camera – Smart säkerhetskamera, 2600 lumen, HD live view, förbättrad rörelsedetektering, inbyggd siren, Fungerar med Alexa – 1 kamera (vit)

Behåll en öga på utsidan av ditt hem med Blink's Wired Floodlight Camera. Den har en avancerad kamera och lampor som når en ljusstyrka på 7000 lumen.

Amazon

99,99 USD
 

Blink Mini Pan-Tilt Camera | Roterande inomhus plug-in smart säkerhetskamera, tvåvägsljud, HD-video, rörelsedetektering, Fungerar med Alexa, (Vit)

Lägg till panorerings- och tiltfunktioner till din Blink Mini kamera med detta tillbehör.

Amazon

59,99 USD
 

Den mest kraftfulla Fire TV-kuben hittills

Amazon

För streamare som bara inte kan få nog, har Amazon en ny Fire TV-kub. Den har en uppgraderad design med böjda kanter och tygomslag, plus en processor som ger 20 % mer kraft än den tidigare generationens TV Cube.

Den nya TV Cube stöder 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR och Dolby Atmos. Den innehåller också en ny uppskalningsfunktion med superupplösning, som automatiskt konverterar HD-innehåll till 4K. (Din 4K-TV gör redan detta. Men Amazons produkt kan vara bättre på att uppskala än din TV.)

Hands-free röststyrning är fortfarande Fire TV Cube´s avgörande funktion, och en uppgraderad fyra mikrofoner säkerställer maximal noggrannhet när du pratar med Alexa. Dessutom låter ett förbättrat IR-blaster-gränssnitt den nya Fire TV Cube styra andra enheter i ditt hem.

Amazon lade också till Wi-Fi 6E till Fire TV Cube, vilket borde förbättra dess tillförlitlighet i hemmen med massor av internetanslutna produkter. Naturligtvis kräver den här funktionen en Wi-Fi 6E-router.

Åh, och det finns en ny Alexa Voice Remote Pro, som borde fungera med alla Fire TV-enheter. Den har nya bakgrundsbelysta knappar, en fjärrsökarfunktion och två programmerbara knappar som kan öppna streamingappar, köra smarta hemrutiner eller hämta dina favoritprogram.

Den nya Fire TV Cube skickas den 25 oktober för 140 USD . Amazon’s Alexa Voice Remote Pro kommer i november för $35.

Helt ny Fire TV Cube, handsfree-strömningsenhet med Alexa, Wi-Fi 6E, 4K Ultra HD

Den nya Fire TV Cube har en elegant design, förbättrad mikrofonprestanda, Wi-Fi 6E och 4K-uppskalning för HD-innehåll.

Amazon

139,99 USD
 

Vi presenterar Alexa Voice Remote Pro, inkluderar fjärrsökare, TV-kontroller, bakgrundsbelysta knappar, kräver kompatibel Fire TV-enhet

Behöver du en smartare fjärrkontroll? Alexa Voice Remote Pro lägger till massor av coola funktioner till din arsenal, inklusive en "hitta min fjärrkontroll" funktion och två programmerbara knappar för appar eller smarta hemrutiner.

Amazon

34,99 USD