Alles wat Amazon heeft aangekondigd tijdens het hardware-evenement in de herfst van 2022

0
53
Amazon

Ben je klaar voor een heleboel nieuwe Amazon-apparaten? Tijdens het hardware-evenement in de herfst van 2022 kondigde Amazon een unieke Kindle, een verbeterde Echo Dot, bedrijfsgerichte eero-producten en zelfs een slaaptracker aan het bed aan. Dit is wat je moet weten.

Inhoudsopgave

Een nieuwe generatie Echo Dot
Notities maken met Kindle Scribe
eero krijgt een Power over Ethernet-boost
Slaap lekker met Halo Rise
Alexa on the Road met de 2e generatie Echo Auto
Upgrades voor de Astro Robot
Beveilig je huis met Ring and Blink
De krachtigste Fire TV Cube tot nu toe

Een nieuwe generatie Echo Dot

Amazon

We zijn te laat voor een nieuwe Echo-luidspreker, toch? Welnu, Amazon heeft zojuist de 5e generatie Echo Dot onthuld. Het biedt verbeterde audio en een verbeterde accelerometer voor tikbediening (tik bijvoorbeeld op de luidspreker om muziek te pauzeren). Er is ook een temperatuursensor voor uitgebreide ondersteuning van routines.

Meer in het bijzonder heeft de 5e generatie Echo Dot Clock een veel groter en duidelijker 'display'. Het maakt gebruik van verbeterde "dot-technologie" om meer informatie te tonen, inclusief songtitels of berichten.

En voor mensen met kinderen is er de nieuwe Echo Dot Kids Edition. Het biedt dezelfde functies als de standaard Echo Dot, maar het heeft een schattig ontwerp en wordt geleverd met een jaar Kids+ voor tonnen gratis inhoud. Zoals met alle Amazon Kids-producten, wordt de Echo Dot Kids-editie geleverd met een tweejarige “geen vragen gesteld” garantie.

Deze nieuwe Echo-apparaten bieden ook “eero ingebouwd,” wat betekent dat ze verdubbelen als eero Wi-Fi-extenders. Het is ook bevestigd dat ze Matter ondersteunen wanneer het later dit jaar wordt gelanceerd.

Pre-orders voor de 5e generatie Echo Dot gaan vandaag open. Je betaalt $50 voor de Echo Dot, $60 voor de Echo Dot Clock, of $60 voor de Echo Dot Kids Edition.

Gloednieuwe Echo Dot (5e generatie, 2022 release) | Slimme luidspreker met Alexa | Houtskool

Amazon's 5e generatie Echo Dot biedt verbeterde geluidskwaliteit. Het fungeert ook als een eero-toegangspunt.

Amazon

$ 49,99
 

Beste koop

$ 49,99
 

Schrijf op Notities met Kindle Scribe

Amazon

Amazon heeft zojuist de Kindle Scribe geïntroduceerd, de eerste eReader met stylusondersteuning. Hiermee kunt u takenlijsten maken, aantekeningen maken tijdens vergaderingen of informatie in boeken noteren. Je kunt ook pdf's of andere documenten naar de Kindle Scribe sturen voor markeringen.

De stylus die bij de Kindle Scribe wordt geleverd, is passief, wat betekent dat hij geen batterijen gebruikt of hoeft op te laden. Het hecht magnetisch aan de zijkant van de eReader, dus ik raad aan om een ​​draagtas te gebruiken als je van plan bent om het in een rugzak te gooien. (Er is ook een “Pro”-stylus die $ 30 kost. Hij heeft een programmeerbare knop en een ingebouwde wisser, die je normaal gesproken zou openen door op een tool op het scherm te tikken.)

Specifiek gebruikt de Scribe een vrij groot 10,20-inch 300 PPI-scherm. Het heeft een ingebouwd voorlicht dat zich automatisch aanpast aan je omgeving.

Kindle Scribe is vergelijkbaar met producten die worden aangeboden door BOOX en Kobo. Het verschil is natuurlijk dat Kindle Scribe toegang heeft tot de eBook-winkel van Amazon.

Pre-orders voor de Kindle Scribe zijn vandaag geopend voor $ 339,99. De stylus is inbegrepen en Amerikaanse klanten krijgen bij hun aankoop een abonnement van vier maanden op Amazon Books Unlimited.

Introductie van Kindle Scribe (16 GB), de eerste Kindle voor lezen en schrijven, met een 10,2” 300 ppi Paperwhite-display, inclusief Basic Pen

De Kindle Scribe gebruikt een groot 10,2-inch scherm en wordt geleverd met een stylus om notities in boeken te schrijven, documenten te markeren, te schetsen of ideeën op te schrijven.

Amazon

$ 339,99
 

Beste koop

$ 339,99
 

eero krijgt een Power over Ethernet Boost

Amazon

In plaats van te pronken met nieuwe eero-routers, heeft Amazon een eero Power over Ethernet-toegangspunt. Het wordt de eero PoE 6 genoemd, biedt 2000 vierkante meter dekking en ondersteunt Wi-Fi 6.

Power over Ethernet-routers hebben geen speciale voeding nodig. Ze zijn populair in bedrijfsomgevingen, waar het leggen van kabels een hoop geld kan kosten. Dat gezegd hebbende, zou je de eero PoE 6 kunnen gebruiken om wifi toe te voegen aan je schuur, of elke andere locatie in huis zonder stopcontact.

De eero PoE 6 kost $ 300 en wordt begin volgend jaar gelanceerd. Voor zakelijke klanten zal Amazon ook een eero PoE-gateway verkopen, die $ 700 kost, 10 Gbps-verbindingen ondersteunt en meerdere poorten heeft voor vast internet.

Amazon eero PoE 6, dual-band wifi 6-toegangspunt voor plafond-/wandmontage | PoE-aangedreven | AC-adapter niet inbegrepen

Het eerste eero Power over Ethernet-toegangspunt levert snelle verbindingen met een draadloos bereik van 2000.

Amazon

$ 299,99
 

Slaap lekker met Halo Rise

Amazon

Een smartwatch naar bed dragen is klote. Het kan me niet schelen of je het ermee eens bent of niet, het dragen van een horloge naar bed is gewoon raar, en het maakt het opladen van je horloge een hele klus. Daarom wil Amazon een slaaptracker op je nachtkastje plaatsen.

De nieuwe Halo Rise maakt gebruik van “contactloze sensoren” en AI-technologie om je slaap te volgen. Het bevat geen camera's of microfoons en er zijn geen apps voor nodig. Toch kan het je inzicht geven in je slaap en je helpen gezonde gewoontes op te bouwen.

Bovendien kan Halo Rise omgevingslicht, vochtigheid en geluid meten. Het kan u vertellen hoe u uw omgeving kunt verbeteren voor een betere nachtrust. En hij doet ook dienst als slimme wekker, met een “natuurlijke” licht dat je langzaam uit je slaap kan wekken.

En als je Alexa gebruikt, kun je Halo Rise integreren met je slimme thuisroutines. Als u in bed ligt, kunnen bijvoorbeeld uw lichten uitgaan of uw deuren op slot doen.

Houd er rekening mee dat Halo Rise alleen bedoeld is om de slaap van één persoon bij te houden. Pre-orders openen op een later tijdstip voor $ 140.

Introductie van Halo Rise – Bedside Sleep Tracker met Wake-up Light en Smart Alarm

Amazon's nieuwe Halo Rise is een bedside sleeptracker. Het maakt gebruik van draadloze sensoren (geen camera's) om je slaapkwaliteit te detecteren en kan zelfs voorstellen hoe je je slaap kunt verbeteren.

Amazon

$ 139,99
 

Alexa op pad met de 2e generatie Echo Auto

Amazon

De eerste Echo Auto had potentieel, maar het was een beetje janky en omvangrijk. Daarom lanceert Amazon de 2e generatie Echo Auto. Het maakt gebruik van een slanker ontwerp, bevat verbeterde ruisonderdrukkende microfoons en wordt geleverd met een zelfklevend montagesysteem.

Nieuwe Alexa-functies versterken de mogelijkheden van de Echo Auto. Het kan u vertellen wanneer een restaurantbestelling klaar is om afgehaald te worden, of een waarschuwing sturen als u vergeet uw deuren op slot te doen wanneer u van huis gaat. (Voor deze laatste functie is natuurlijk een slim slot vereist.)

Met een nieuwe pechhulpfunctie kun je Echo Auto gebruiken om hulp in te roepen. Als je in een sloot belandt of zonder benzine komt te zitten, vraag Alexa dan om on-demand ondersteuning te vragen.

De nieuwe Echo Auto kost $ 55. Amazon heeft helaas geen pre-orders voor dit product aangekondigd.

Gloednieuwe Echo Auto (2e generatie, 2022 release) | Voeg Alexa toe aan je auto

De tweede generatie Echo Auto voegt Alexa toe aan je auto. Het heeft een slank nieuw ontwerp en verschillende nieuwe Alexa-services, waaronder hulp bij pech onderweg.

Amazon

$ 54,99
 

Upgrades voor de Astro Robot

Amazon

Amazon heeft een paar upgrades voor zijn Astro-robot. Het meest opvallende is dat Astro nu details over uw huis kan leren. Je kunt Astro bijvoorbeeld leren herkennen wanneer je deur open staat, en hij kan je waarschuwen als hij dit tijdens zijn patrouille detecteert.

Huisdierherkenning komt ook naar Astro. De robot herkent je katten of honden snel en kan je foto's van ze sturen als je niet thuis bent. Het is een leuk en interessant idee dat Amazon heeft gebouwd met behulp van zijn nieuwe Astro APK, die ontwikkelaars kunnen gebruiken om de mogelijkheden van de robot te verbeteren.

En Astro zal uiteindelijk met Ring werken. Als je Amazon's Virtual Security Guard hebt, kan de Astro-robot reageren op storingen. Het zal indringers benaderen en ermee communiceren, de politie bellen of je een live feed geven van wat er gaande is. (Deze functie lijkt het handigst voor bedrijven en zal naar verwachting worden uitgerold als een functie voor alleen bedrijven.)

Amazon Astro, huishoudelijke robot voor thuisbewaking, met Alexa, inclusief 6 maanden gratis proefversie van Ring Protect Pro

Amazon's Astro-robot kan in je huis patrouilleren en je gezelschap houden. Het is een interessant product dat vooral bedoeld is voor lichamelijk gehandicapte gebruikers en bedrijven.

Amazon

$999,99
 

Beveilig je huis met Ring and Blink

Amazon

Ten eerste is er de nieuwe Ring Spotlight Cam Pro. Het maakt gebruik van gepatenteerde Ring Doorbell-technologie om mensen, objecten en pakketten met enorme nauwkeurigheid te identificeren. Het ondersteunt D-bewegingsdetectie en Bird's Eye View en heeft geïntegreerde schijnwerpers. Batterij en bedrade opties kosten $ 230, terwijl een versie op zonne-energie $ 240 kost.

Er is ook de Ring Spotlight Cam Plus. Het is een kleine upgrade ten opzichte van de originele Spotlight Cam, hoewel het een schoner ontwerp heeft en wordt geleverd in batterij-, bekabelde of zonne-configuraties. Het lanceert “binnenkort” voor $ 199.

Voor Blink-klanten biedt Amazon nu de Blink Wired Floodlight Camera. Het is identiek aan Blink's batterijgevoede schijnwerpercamera, met als belangrijkste verschil het vermogen. Omdat deze nieuwe camera bedraad is, kan hij 2600 lumen bereiken, veel meer dan de schamele 700 lumen van het oude model. Het wordt later dit jaar gelanceerd voor $ 100.

O, en Amazon toonde de Blink Mini Pan Tilt, een raar accessoire dat de Blink Mini verandert in een gemotoriseerde panning-camera. Het kost $30 en is vandaag beschikbaar voor pre-order.

Blink Wired Floodlight Camera – Slimme beveiligingscamera, 2600 lumen, HD live view, verbeterde bewegingsdetectie, ingebouwde sirene, Werkt met Alexa – 1 camera (wit)

Houd een Houd de buitenkant van uw huis in de gaten met de bedrade schijnwerpercamera van Blink. Het beschikt over een geavanceerde camera en lampen die een helderheid van 7000 lumen bereiken.

Amazon

$ 99,99
 

Blink Mini Pan-Tilt Camera | Draaibare slimme beveiligingscamera met plug-in voor binnenshuis, tweerichtingsaudio, HD-video, bewegingsdetectie, werkt met Alexa, (wit)

Voeg pan- en kantelfunctionaliteit toe aan uw Blink Mini camera met dit accessoire.

Amazon

$59,99
 

De krachtigste Fire TV Cube tot nu toe

Amazon

Voor streamers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, heeft Amazon een nieuwe Fire tv-kubus. Het heeft een verbeterd ontwerp met gebogen randen en een stoffen omslag, plus een processor die 20% meer vermogen levert dan de vorige generatie TV Cube.

De nieuwe TV Cube ondersteunt 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR en Dolby Atmos. Het bevat ook een nieuwe opschalingsfunctie voor superresolutie, die automatisch HD-content omzet in 4K. (Je 4K-tv doet dit al. Maar het product van Amazon is misschien beter in opschalen dan je tv.)

Handsfree spraakbesturing is nog steeds de bepalende functie van de Fire TV Cube, en een verbeterde array met vier microfoons zorgt voor maximale nauwkeurigheid bij het spreken met Alexa. Bovendien zorgt een verbeterde IR-blasterinterface ervoor dat de nieuwe Fire TV Cube andere apparaten in huis kan bedienen.

Amazon heeft ook Wi-Fi 6E toegevoegd aan de Fire TV Cube, wat de betrouwbaarheid in huizen met een heleboel op internet aangesloten producten zou moeten verbeteren. Deze functie vereist natuurlijk een Wi-Fi 6E-router.

O, en er is een nieuwe Alexa Voice Remote Pro, die zou moeten werken met alle Fire TV-apparaten. Het heeft nieuwe verlichte knoppen, een functie voor zoeken op afstand en twee programmeerbare knoppen die streaming-apps kunnen openen, smart home-routines kunnen uitvoeren of je favoriete programma's kunnen oproepen.

De nieuwe Fire TV Cube wordt op 25 oktober verzonden voor $ 140 . Amazon's Alexa Voice Remote Pro komt in november aan voor $ 35.

Gloednieuwe Fire TV Cube, handsfree streamingapparaat met Alexa, Wi-Fi 6E, 4K Ultra HD

De nieuwe Fire TV Cube heeft een strak ontwerp, verbeterde microfoonprestaties, Wi-Fi 6E en 4K-opschaling voor HD-inhoud.

Amazon

$139.99
 

Introductie van Alexa Voice Remote Pro, inclusief afstandsbediening, tv-bediening, verlichte knoppen, vereist compatibel Fire TV-apparaat

Een slimmere afstandsbediening nodig? De Alexa Voice Remote Pro voegt een heleboel coole functies toe aan je arsenaal, waaronder een “vind mijn afstandsbediening” functie en twee programmeerbare knoppen voor apps of smart home-routines.

Amazon

34,99 dollar