Alienware visar upp ett mekaniskt tangentbord och QD-OLED-skärm

0
50
Alienware

I höst kommer Alienware att lansera en serie ny hårdvara för spelare som bara inte kan få nog. Företaget tillkännagav just sitt nya tenkeyless mekaniska tangentbord, böjda QD-OLED-spelmonitor och uppgraderade Aurora R15 stationära PC.

Det nya TKL mekaniska tangentbordet ($130) är baserat på Alienwares populära lågprofil-RGB-tangentbord. Den erbjuder en liknande design med Cherry MX Red-switchar, anpassningsbar RGB-belysning (styrd per nyckel via AlienFX) och en design som endast är trådbunden (med kabeldragning under tangentbordschassit). Men det är förstås en tenkeyless modell, så den tar bort numeriska numret.

Växla visning i full storlek1 av 4Föregående bild
AlienwareNästa bild Föregående bild
AlienwareNästa bild Föregående bild
AlienwareNext Slide Föregående bild
AlienwareNext Slide

Märkligt nog har Alienware en uppgraderad version av den 34-tums QD-OLED-skärm som den lanserade tidigare i år. Den nya AW3423DWF-skärmen ($1 100 $) har samma specifikationer som den gamla modellen, inklusive en 34-tums Quantum Dot OLED-panel, en 175Hz uppdateringsfrekvens och en böjd design. Men den använder en smalare design för enklare väggmontering och kommer i en ny svart färg. Dessutom är det billigare för bara 1 100 USD.

RELATERAT Alienwares nya 360 Hz spelskärm har ett inbyggt headsetställ

Och självklart har Alienware sin nya Aurora R15 stationära PC. Den har 13:e generationens Intel Core-processorer, NVIDIA GeForce RTX 40-series GPU:er och förbättrad vätskekylning med uppgraderade fläktar. Dessa framsteg erbjuder 58 % mer processorkraft än tidigare Alienware-datorer, enligt företaget.

Alienware’s nya TKL Mechanical Keyboard och 34-tums QD-OLED-skärm lanseras i höst för $130 och $1 100, respektive. Aurora R15-datorn kommer vid ett senare tillfälle för ett okänt pris.