Alienware pronkt met mechanisch toetsenbord en QD-OLED-monitor

0
49
Alienware

Dit najaar lanceert Alienware een reeks nieuwe hardware voor gamers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen. Het bedrijf heeft zojuist zijn nieuwe mechanische toetsenbord zonder toetsen, gebogen QD-OLED-gamingmonitor en geüpgradede Aurora R15 desktop-pc aangekondigd.

Het nieuwe mechanische toetsenbord van TKL ($ 130) is gebaseerd op het populaire Low Profile RGB-toetsenbord van Alienware. Het biedt een soortgelijk ontwerp met Cherry MX Red-schakelaars, aanpasbare RGB-verlichting (per toets bediend via AlienFX) en een bedraad ontwerp (met kabelgeleiding onder het toetsenbordchassis). Maar het is natuurlijk een model zonder tien toetsen, dus het numpad is overbodig.

Toggle Full-Size View1 of 4Previous Slide
AlienwareVolgende Dia Vorige Dia
AlienwareVolgende Dia Vorige Dia
AlienwareNext Slide Vorige Slide
AlienwareNext Slide

Vreemd genoeg heeft Alienware een verbeterde versie van de 34-inch QD-OLED-monitor die eerder dit jaar werd gelanceerd. De nieuwe AW3423DWF-monitor ($ 1.100 dollar) heeft dezelfde specificaties als het oude model, inclusief een 34-inch Quantum Dot OLED-paneel, een verversingssnelheid van 175 Hz en een gebogen ontwerp. Maar het maakt gebruik van een slanker ontwerp voor eenvoudigere wandmontage en wordt geleverd in een nieuwe zwarte kleurstelling. Bovendien is het goedkoper voor slechts $ 1.100.

GERELATEERD De nieuwe 360 ​​Hz-gamingmonitor van Alienware heeft een ingebouwde headsetstandaard

En natuurlijk heeft Alienware zijn nieuwe Aurora R15 desktop-pc. Het beschikt over 13e generatie Intel Core-processors, NVIDIA GeForce RTX 40-seies GPU's en verbeterde vloeistofkoeling met verbeterde ventilatoren. Deze verbeteringen bieden volgens het bedrijf 58% meer verwerkingskracht dan eerdere Alienware-pc's.

Alienware's nieuwe TKL mechanische toetsenbord en 34-inch QD-OLED-monitor worden dit najaar gelanceerd voor $ 130 en $ 1.100, respectievelijk. De Aurora R15-desktop arriveert op een later tijdstip voor een onbekende prijs.