Waarom worden M&M's M&M's genoemd?

0
71
Ekaterina_Minaeva/Shutterstock.com

De meesten van ons kennen en houden van M&M's vanwege hun kleurrijke coatings en heerlijke chocoladecentrum. Ze staan ​​bekend als perfecte snacks in de bioscoop en een onmisbaar Halloween-snoepseizoen. Ja, ze zijn een nietje, maar weet je waarom ze precies M&M's heten?

Het blijkt dat het antwoord vrij eenvoudig is. M&Ms is genoemd naar de oprichters Forrest Mars, Sr. en Bruce Murrie. De mevrouw in M&M's staat gewoon voor Mars en Murrie.

Hoe zijn de naam en het snoep zelf tot stand gekomen? Mars verhuisde in de jaren dertig naar Engeland, waar hij begon met het maken van Mars-repen voor troepen. Later ontmoette hij Britse soldaten die met snoep bedekte chocoladekralen aten die beter bestand waren tegen smelten, en aangezien de verkoop van chocolade in de zomer daalde als gevolg van temperaturen en een gebrek aan airconditioning, was het idee voor M&M's geboren.

< img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

M&M'S Melkchocolade Snoep

Vertel ons dat heb nu geen trek in M&M's.

Amazon

$ 25,20
 

Doel

$12,99
 

Toen Mars thuiskwam in de Verenigde Staten, werkte hij samen met Murrie, de zoon van William Murrie, directeur van Hershey. Het partnerschap zorgde voor een constante aanvoer van chocolade tijdens een verwacht tekort aan zowel chocolade als suiker tijdens de Tweede Wereldoorlog. Murrie kreeg een belang in het bedrijf, zijn naam werd aan het snoep toegevoegd en de rest is chocoladegeschiedenis.

Natuurlijk is M&Ms in de loop van de tijd uitgegroeid tot veel meer dan een oorlogsrantsoen. Nu zijn ze een hoofdbestanddeel van de popcultuur dankzij de iconische M&M-geanimeerde figuren van het merk, en het snoepje zelf heeft nieuwe iteraties gekregen, zoals met pinda's gevulde opties en zelfs pretzelversies.

< p>Hoewel het snoepje waarschijnlijk zal blijven evolueren met nieuwe smaken en nieuwe avonturen voor die geanimeerde M&M's, weet je nu altijd waar die naam eigenlijk vandaan komt.