Slik finner du kontaktene dine på Instagram

0
89

Instagram lar deg komme i kontakt med folk du allerede kjenner og nye mennesker du aldri har møtt. Så enten du er ny på plattformen eller allerede er på vei til å bli en Instagram influencer, vil du finne folk du kjenner på Instagram.

I denne artikkelen lærer vi deg hvordan du finner kontakter fra telefonen og Facebook-vennene dine og gjør dem til Instagram-følgere.

Innholdsfortegnelse

  Slik synkroniserer du telefonkontaktene dine på Instagram

  Før du kan finne og følge personer du kjenner på Instagram, må du koble Instagram-kontoen din til telefonens kontaktliste. Kontaktsynkronisering er funksjonen som lar deg gjøre det på Instagram-appen. For å slå kontaktsynkronisering på eller av, må du lære hvordan du bruker Instagram på smarttelefonen.

  Slik bruker du det for å gi Instagram tilgang til kontaktene på enheten din. Instruksjonene er de samme for iOS og Android.

  1. Åpne Instagram på smarttelefonen.
  2. Velg profilbildeikonet nederst til høyre på skjermen for å åpne Instagram-profilsiden din.
  1. Velg menyikonet øverst til høyre på skjermen.
   < li>Velg Innstillinger > Konto > Synkronisering av kontakter.
   < li>Velg Koble til kontakter for å aktivere synkronisering av kontakter. I popup-vinduet velger du Tillat tilgang for å gi Instagram tillatelse til å få tilgang til enhetens kontaktliste.

  Aktivering av alternativet lar Instagram synkronisere kontaktene fra enheten din med Instagram-profilen din og hjelper deg med å finne personene du allerede kjenner på plattformen. Den vil imidlertid ikke vise deg nøyaktig deres Instagram-profiler. I stedet vil Instagram gi deg forslag til hvem du kan følge basert på kontaktinformasjonen deres (navn, telefonnumre, e-postadresser osv.).

  Når du synkroniserer kontaktene dine, vil Instagram også anbefale kontoen din til alle kontaktene dine som er på Instagram og har kontaktene deres synkronisert.

  Hvis du på et tidspunkt vil slutte å dele telefonkontaktinformasjonen din med Instagram, kan du enkelt koble fra kontaktlisten din. Bare følg trinnene ovenfra, og slå av alternativet for å koble til kontakter.

  Hvordan bruke Discover People til å finne kontaktene dine på Instagram

  Når du har synkronisert enhetens kontakter med Instagram-kontaktene dine, kan du begynne å bruke Discover people-funksjonen for å finn personene du kjenner på Instagram. Denne funksjonen er tilgjengelig på mobilapper for både Android- og iPhone-brukere. Slik bruker du Discover people på smarttelefonen din:

  1. Åpne Instagram på smarttelefonen.
  2. Velg profilikonet nederst på skjermen for å gå til profilsiden din.
  3. Velg Oppdag personer-ikonet ved siden av Rediger profil øverst på skjermen. Dette åpner Discover people-delen.
   < li>Velg Se alle for å se en fullstendig liste over profilforslag. Denne listen er basert på dine synkroniserte kontakter og felles venner på Instagram. Rull ned og finn personene du kjenner på listen.

   li>For å følge kontakter, velg den blå Følg-knappen under navnet på personen på listen. Gjenta denne prosedyren til du har fulgt alle du kjenner på Instagram.

   For å bruke en annen måte å finne kontaktene dine på Instagram, åpne siden med personene du følger og bla ned til Forslag for deg-delen. Når du velger Se alle forslag nederst på siden, lander du på en lignende Oppdag personer-side. Denne listen vil vise lignende kontakter basert på de synkroniserte kontaktene dine, kontoene du allerede følger og felles venner. Bare kontaktene vil vises i en annen rekkefølge.

   Instagram pleide å vise deg en liste over alle kontaktene dine med en Instagram-konto. Dessverre er dette alternativet ikke lenger tilgjengelig, og du må bruke litt lenger tid på å finne venner på plattformen. Den gode nyheten er at funksjonen Discover people ikke er den eneste metoden du kan bruke.

   Hvordan finne Facebook-venner på Instagram

   Hvis du er en som har mange Facebook-venner, men ikke har telefonnumrene deres, bør du prøve å synkronisere Facebook-kontaktene dine med Instagram-kontaktene dine. For å finne Facebook-vennene dine på Instagram, følg trinnene nedenfor.

   1. Åpne Instagram på smarttelefonen.
   2. Gå til profilsiden din og velg Oppdag personer.
   3. Velg Se alle ved siden av Discover people.
   4. På toppen av skjermen finner du et alternativ for å koble til Facebook. Velg Koble til for å koble til kontoen din og finne Facebook-vennene dine på Instagram.

   1. I neste trinn vil Meta be deg om å synkronisere navn og profilbilde. Dette betyr at endring av navn eller profilbilde på et av nettverkene vil automatisk endre det på det andre. Du kan velge Synkroniser navn og bilde eller Ikke nå.
    li>Instagram vil da be deg om å logge på Facebook-kontoen din. Dette vil koble Facebook-kontoen din til Instagram og tillate Instagram å lage profilforslag basert på Facebook-kontaktene dine.

   Når Facebook- og Instagram-kontoene dine er koblet sammen, vil Instagram anbefale deg å følge Facebook-kontaktene dine som har en konto på Instagram (og omvendt). Du finner disse forslagene i Discover people-delen av appen. Når du ser en av Facebook-vennene dine vises i Discover people-delen, trykker du på Følg for å begynne å følge dem. Du vil også begynne å motta disse følgerforslagene i varslene dine på Instagram.

   Finn kontaktene dine ved å bruke Instagram-søk

   Ikke alle vennene dine vises på Instagram basert på de synkroniserte kontaktene dine. For eksempel vil ikke et gammelt telefonnummer eller noens kallenavn være nyttig for Instagram.

   Hvis dette er tilfelle, kan du prøve å finne vennen din på gammeldags måte – ved å bruke søkefunksjonen på Instagram. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor. Trinnene er de samme for mobil- og nettappversjoner.

   1. Åpne Instagram-appen på enheten din.
   2. Finn forstørrelsesglassikonet på skjermen. For smarttelefoner – nederst på skjermen, for stasjonære datamaskiner – på toppen av skjermen.
   3. Skriv inn navnet eller brukernavnet til personen du leter etter i søkefeltet.

   Du vil da se en liste over resultater med samme eller lignende navn. Listen er basert på personene du allerede følger, felles venner og dine synkroniserte kontakter. Du skal nå kunne finne de manglende kontaktene dine.

   Finn kontakter på Instagram-nettet

   Selv om du ikke kan bruke funksjonen Discover people på Instagram-nettet, kan du fortsatt bruke søkefeltet til å finne personer, se foreslåtte profiler å følge og administrere de synkroniserte kontaktene dine.

   For å se hele listen over anbefalte profiler, gå til Instagram-nettstedet, finn Suggestions For You under profilbildet ditt på hjemmesiden, og velg Se alle ved siden av.

   Åpne Instagram for å administrere eller slette dine synkroniserte kontakter web og følg banen Profilikonet > Innstillinger > Administrer kontakter.

   Tid for å finne personene du kjenner på Instagram < /h2>

   Når du prøver å finne noen du kjenner på nettet, er det viktig å vite hvordan du skal gå frem. Instagram, Facebook, TikTok og andre sosiale medieplattformer har unike måter å finne kontaktene dine på.

   I denne artikkelen inkluderte vi svarene på vanlige spørsmål knyttet til å finne kontaktene dine på Instagram. Du skal nå kunne finne vennene dine på plattformen og få dem til å like og kommentere dine Instagram-innlegg, historier og hjul.