Polisens teori: Två familjer måltavlor i sprängningar

0
56

Polisen misstänker att två familjer med täta band var måltavlor för sprängningarna i Solna och på Södermalm i Stockholm förra veckan, enligt uppgifter till Expressen. Misstankarna ska ha förstärkts efter att ytterligare en familjemedlem utsattes för grovt brott på Södermalm under natten till tisdag. Polisen ska ha satt span på flera adresser som kopplas till andra familjemedlemmar för att undvika fler attentat. Enligt Expressens kartläggning handlar det om en man och en kvinna på Södermalm vars tidigare familjer drabbats på olika sätt. Mannens ena son bor i det flerfamiljshus i Solna som drabbades av ett sprängdåd. Kvinnans son var den som utsattes för grovt brott natten till tisdag. Hennes dotter har tidigare haft företag med sambons andra son, och de utvandrade från Sverige samma dag.