Pixel Tablet Leak onthult mogelijke afmetingen en opslagspecificaties

0
46
Google

Tijdens de I/O 2022-conferentie in mei kondigde Google de Pixel-tablet aan naast de aankomende Pixel 7- en 7 Pro-smartphones. En nu onthult een lek enkele details die we kunnen verwachten in het nieuwe apparaat.

In een rapport dat is gepubliceerd via 91Mobiles, geeft lek Kuba Wojciechowski vroege details over de tablet. Wojciechowski beweert dat Google enkele Pixel-tablets naar India heeft verzonden voor EVT-certificering (engineering validation test). Aangezien EVT-testen deel uitmaken van de eindfase van productontwikkeling, ligt het voor de hand dat het apparaat dicht bij zijn uiteindelijke vorm is.

Volgens 91Mobiles zal de Pixel-tablet worden geleverd met opslagopties van 128 GB en 256 GB, een 11-inch scherm hebben en worden uitgerust met Wi-Fi 6-ondersteuning. Verdere details omvatten de mogelijkheid dat een first-party USI 2.0-stylus bij de Pixel-tablet wordt geleverd.

GERELATEERDAfscheid van de Pixel Slate, de tablet is zelfs Google vergeten

Geen van deze details zijn baanbrekende ontwikkelingen in de mobiele computerruimte. De 11-inch tabletvormfactor is de laatste jaren gemeengoed geworden. Bovendien zijn 128 GB en 256 GB standaard opslagopties voor veel apparaten.

De lanceringsdatum van de Pixel Tablet is nog onbekend. Het zou echter kunnen debuteren tijdens het Pixel 7- en Pixel Watch-evenement op 6 oktober.

Bronnen: 9to5Google, 91Mobiles

The 6 Best Tablets of 2022 Best Overall Apple iPad 2021 Shop Now Beste Android Samsung Galaxy Tab S7 Amazon

$782.63
 

Beste budget Amazon Fire 10 Amazon

$ 164,99
 

Beste Premium Apple iPad Pro 2021-winkel Nu Beste voor kinderen Amazon Fire 8 Kids Amazon

$139.99
 

Beste voor op reis Apple iPad Mini 2021 Nu winkelen