Pixel-surfplatta-läcka avslöjar möjlig storlek och lagringsspecifikationer

0
55
Google

På I/O 2022-konferensen i maj tillkännagav Google Pixel-surfplattan tillsammans med sina kommande Pixel 7 och 7 Pro-smarttelefoner. Och nu avslöjar en läcka några av de detaljer vi kan förvänta oss att se i den nya enheten.

I en rapport publicerad via 91Mobiles ger läckaren Kuba Wojciechowski tidiga detaljer om surfplattan. Wojciechowski hävdar att Google skickade några Pixel-surfplattor till Indien för EVT-certifiering (ingenjörsvalideringstest). Eftersom EVT-testning är en del av slutfaserna av produktutveckling, är det naturligt att enheten är nära sin slutliga form.

Enligt 91Mobiles kommer Pixel-surfplattan att ha 128 GB och 256 GB lagringsalternativ, ha en 11-tumsskärm och kommer att vara utrustad med Wi-Fi 6-stöd. Ytterligare detaljer inkluderar möjligheten att en förstaparts USI 2.0-penna kommer med Pixel-surfplattan.

RELATERATFarväl till Pixel Slate, pekdatorn till och med Google glömde

Ingen av dessa detaljer är banbrytande utvecklingar inom det mobila datorutrymmet. 11-tums tablettformfaktorn har blivit vanlig under de senaste åren. Dessutom är 128 GB och 256 GB standardlagringsalternativ för många enheter.

Lanceringsdatumet för Pixel Tablet är fortfarande okänt. Den kan dock debutera under eventet Pixel 7 och Pixel Watch den 6 oktober.

Källor: 9to5Google, 91Mobiles

The 6 Best Tablets of 2022 Best Overall Apple iPad 2021 Shop Now Bästa Android Samsung Galaxy Tab S7 Amazon

782,63 USD
 

Best Budget Amazon Fire 10 Amazon

164,99 USD
 

Bästa premiumbutiken för Apple iPad Pro 2021 Nu Bäst för barn Amazon Fire 8 Kids Amazon

139,99 USD
 

Bäst för resor Apple iPad Mini 2021 Handla nu