Njut av att vara utomhus med denna EV Charging Camper Trailer

0
44
Colorado Teardrops

Människor överallt är entusiastiska över elfordon, speciellt med alla spännande nya elektriska lastbilar som är här eller på väg. Och även om modeller som Rivian’s R1T-lastbil är ett äventyrsfordon, är räckvidden fortfarande ett problem när det gäller att njuta av naturen med en elbil.

Elektriska fordon har mer än tillräckligt med kraft och vridmoment för att dra en släpvagn, men räckvidden minskar avsevärt. Tänk om din husbil kunde vara strömkällan för ditt fordon? Det är precis vad det populära märket Colorado Teardrops har meddelat.

Den nya Colorado Teardrops “Boulder-modellen” koncept är en EV-specifik släpvagn med ett eget massivt batteripaket som du kan använda för att ladda din EV under utomhusäventyr.

RELATERATHur mycket vikt kan en elektrisk lastbil dra?

Boulder är utformad för att öka en EV’s dragräckvidd, vilket gör camping till ett alternativ för dem med elfordon. Företaget planerar att erbjuda flera av sina droppsläp i ett elbilsalternativ, med batteristorlekar från 75 kWh med Boulder eller upp till 200 kWh på större modeller.

Enligt Colorado Teardrops gör systemet nivå 2-laddningshastigheter nu men kommer så småningom att kunna snabbladdning på nivå 3 från trailern till din EV. Snabbladdning ger en räckvidd på upp till 100 miles på så lite som 10 minuter.

Växla vy i full storlek1 av 3Föregående bild
Colorado TeardropsNästa bild Föregående bild
Colorado TeardropsNästa bild Föregående bild
Colorado TeardropsNästa bild

Till exempel har basen F-150 Lightning EV ett 98 kWh batteri, och Rivian’s R1T startar med ett 135 kWh batteripaket. Att dra ett släp med ytterligare 75+ i kapacitet kommer att avsevärt öka räckvidden och eliminera räckviddsångest samtidigt som släpet drivs samtidigt.

Boulder-trailern rymmer fyra personer och har plats för en queen size-säng, en våningssäng på toppen , har alla möjliga bekvämligheter på baksidan och har ett fast hårt skal. Med tanke på att dessa typer av släp redan är relativt dyra, var vi inte förvånade över att se att de kommer att finnas tillgängliga någon gång under 2023 för nästan 55 000 USD.

De som är intresserade kan boka en idag på företagets webbplats .

via Inside EVs

Spela upp video