LEGO avslöjar sitt största “Mandalorian” rakhyvelskåp Starship Set

0
54
LEGO

Om du har $600 liggandes kanske du vill investera det i LEGO’s nya Razor Crest-set. Det är en massiv rekreation av The Mandalorians berömda rymdskepp, som innehåller 6 187 stycken och är över två fot långa.

LEGO-företaget lanserade sitt ursprungliga Razor Crest-set redan 2020. Men det här nya setet mäter dubbelt så långt (28 tum totalt) och innehåller sex gånger fler bitar (6 187) än det gamla Razor Crest. Den kommer också med massor av coola grejer—ett displaystativ, en löstagbar motor och sittbrunn, en escape pod, en kolfrysningskammare och en blurrg.

Växla visning i full storlek1 av 4Föregående bild
LEGONext Slide Föregående bild
LEGONext Slide Föregående bild
LEGONext Slide Föregående bild
LEGONext Slide

Och så får du förstås en bunt minifigs. Standarden Mandalorian och Grogu ingår tillsammans med Mythrol och Kuiil. (Ja, Grogu kommer med en söt barnvagn.)

RELATERAT Denna $350 LEGO 'Black Panther' byst skriker Wakanda för evigt

Observera att detta är en av de många Star Wars-set som släpptes av LEGO 2022. Tidigare i år fick vi den fantastiska Mandalorian-hjälmen och en massa coola Star Wars-dioramor. Dessutom återsläppte LEGO det enorma AT-AT-setet från 2021.

LEGO Razor Crest-setet säljs den 7 oktober för $600. Medlemmar i LEGO VIP-programmet kan köpa setet den 3 oktober.

LEGO 'The Mandalorian ' Razor Crest

LEGO ‘Mandalorian’ Razor Crest-setet är 28 tum långt och innehåller 6 187 bitar. Den börjar säljas den 7 oktober 2022.

LEGO