Hvordan overføre en Amazon-gavekortsaldo

0
57

Amazon-gavekort kan referere til enten fysiske gavekort eller e-gavekort som mottas via tekstmelding eller e-post. Disse gavekortene kan løses inn på Amazon-kontoen din og brukes som betalingsmetode i Amazons nettbutikk.

I denne artikkelen vil vi dekke hvorvidt du kan overføre gavekortsaldoen eller ikke, og hva du skal gjøre hvis du allerede har løst inn Amazon-gavekortet ditt.

Innholdsfortegnelse

  figur>

  Det korte svaret er nei, du kan ikke overføre Amazon-gavekortsaldoen. Amazons vilkår og betingelser inkluderer flere forbudte aktiviteter som sterkt begrenser hva enkeltpersoner kan gjøre med gavekortene sine, inkludert:

  1. Overføring av saldoen på et gavekort til en annen Amazon-konto når kravkoden er innløst.
  2. Overføring av saldoen på et gavekort til et debetkort eller kredittkort (som Mastercard eller Visa).
  3. Bruk av saldoen på et gavekort til å ta ut penger til en bankkonto.
  4. Overføre saldoen på et gavekort til PayPal-kontoen din, Amazon Pay-saldoen, Cash-appen eller en annen nettbasert betalingstjeneste.
  5. Bruk av gavekortet til å kjøpe et nytt gavekort.
  6. Bruk av Amazon-gavekortet for å få utbetalt penger (bortsett fra i visse tilfeller der det er lovpålagt).
  7. Overføring av gavekortet til et annet land.

  Den eneste sjansen du har til å overføre Amazon-gavekortet eller gaven kortsaldo til en annen konto er ved å kontakte kundeservice. Men fordi Amazon eksplisitt advarer brukere om å sjekke hvilken konto de er logget på når de løser inn gavekortet, er det usannsynlig at de vil reversere innløsningen og tillate at den løses inn på en separat konto.

  Merk: Hvis du ennå ikke har løst inn gavekortet ditt, kan det hende du kan løse det inn på en annen konto (hvis det ikke er knyttet til den opprinnelige kontoen).

  Hvordan overføre Amazon-gavekortsaldo

  Som nevnt ovenfor, er den eneste måten å overføre penger fra en Amazon-gavekortsaldo ved å få Amazons kundeserviceteam til å reversere innløsningen. Dette tilbakestiller i hovedsak kortinformasjonen slik at du kan laste den på nytt på en annen konto ved å bruke en ny gavekortkode.

  Slik kontakter du Amazons kundestøtte:

  1. Åpne Amazon-nettstedet og logg på kontoen din.
  2. Klikk på de tre horisontale linjene på venstre side av skjermen.
   < li>Rull ned og klikk på Kundeservice.

   < li>Klikk på Betalinger, gebyrer, fakturaer & Gavekort.
   < li>Klikk på Gavekort.
   < li>Klikk på Brukt på feil konto.
  1. Klikk Jeg trenger mer hjelp.
   < li>Be om en telefonsamtale ved å klikke på Be om anrop nå, eller chat med en kundeserviceagent på nettet ved å velge Start chatting nå.

  Merk: Det er svært usannsynlig at Amazon vil etterkomme forespørselen din om å reversere en innløsning. Som et unntak fra deres politikk kan de imidlertid bestemme seg for å reversere den. Dette vil variere fra sak til sak, men siden det er din eneste sjanse til å få tilbake gavekortet, er det verdt et forsøk. Vær også oppmerksom på at dette kun vil være mulig hvis gavekortsaldoen er urørt. Hvis noe av gavekortets saldo er brukt, vil det under noen omstendigheter være umulig å løse inn kortet.

  Hvordan bytte Amazon-gavekort mot kontanter

  Hvis det ikke fungerer for deg å kontakte Amazons kundeservice, må du kanskje ty til mer kreative metoder.

  Hvis du ennå ikke skal løse inn gavekortet ditt, er det mulig å selge gavekortet ved å bruke sosiale medier og nettbaserte markedsplasser som Reddit eller Craigslist. På samme måte er folk ofte åpne for bytte av gavekort der du kan bytte ut et gavekort med et annet. Vær imidlertid forsiktig når du gjør dette, da mange mennesker vil prøve å lure deg, og det er i strid med Amazons vilkår og betingelser.

  En siste ting å vurdere er å tilby å kjøpe noen få varer fra Amazon til venner eller familie mot penger. På denne måten mottar vennene dine varene de skulle kjøpe uansett, og du får penger som du kan bruke slik du vil.

  Amazon.com-gavekort: Konto låst

  Selv om gavekort ofte er tenkt på som et enkelt gavealternativ, kommer de nesten alltid med liten skrift som reduserer nytten. Amazon eGift-kort har ingen utløpsdato, kan settes til å ankomme på en hvilken som helst leveringsdato, og løses enkelt inn ved hjelp av gavekortnummeret. Men etter det kan gavekortpengene bare brukes på Amazon-butikken, og du kan ikke overføre saldoen til en annen konto.

  Dessverre er det umulig å overføre Amazon-gavekortsaldoen. Men hvis du er heldig, kan du kanskje løse inn kortet på en annen konto.