Geniet van het buitenleven met deze EV-oplaadcamper Trail

0
51
Colorado Teardrops

Overal zijn mensen enthousiast over elektrische voertuigen, vooral met alle opwindende nieuwe elektrische vrachtwagens die hier of onderweg zijn. En hoewel modellen zoals Rivian's R1T-truck een avontuurlijk voertuig is, is het bereik nog steeds een punt van zorg als het gaat om genieten van het buitenleven met een EV.

Elektrische voertuigen hebben meer dan genoeg vermogen en koppel om een aanhanger trekken, maar de actieradius neemt aanzienlijk af. Wat als uw camperaanhanger de krachtbron voor uw voertuig zou kunnen zijn? Dat is precies wat het populaire merk Colorado Teardrops heeft aangekondigd.

Het nieuwe Colorado Teardrops "Boulder-model" concept is een EV-specifieke overlandtrailer met een eigen enorm accupakket dat je kunt gebruiken om je EV op te laden tijdens buitenavonturen.

GERELATEERDHoeveel gewicht kan een elektrische vrachtwagen trekken?

De Boulder is ontworpen om het trekbereik van een EV te vergroten, waardoor kamperen een optie wordt voor mensen met elektrische voertuigen. Het bedrijf is van plan om verschillende van zijn teardrop-trailers aan te bieden in een EV-optie, met batterijformaten variërend van 75 kWh met de Boulder of tot 200 kWh op grotere modellen.

Volgens Colorado Teardrops voert het systeem nu laadsnelheden van niveau 2 uit, maar zal het uiteindelijk in staat zijn om snel van de trailer naar je EV te laden. Snel opladen levert een bereik van 100 mijl op in slechts 10 minuten.

Toggle Full-Size View1 of 3Previous Slide
Colorado TeardropsVolgende Dia Vorige Dia
Colorado TeardropsNext Slide Vorige Slide
Colorado TeardropsNext Slide

De basis F-150 Lightning EV heeft bijvoorbeeld een batterij van 98 kWh en Rivian's R1T begint met een batterijpakket van 135 kWh. Het vervoeren van een aanhangwagen met een extra capaciteit van 75+ zal het bereik aanzienlijk vergroten en angst voor het bereik elimineren terwijl de aanhangwagen tegelijkertijd wordt aangedreven.

De Boulder-aanhanger biedt plaats aan vier personen en heeft ruimte voor een queensize bed, een stapelbed bovenop , beschikt over allerhande voorzieningen aan de achterzijde en is voorzien van een vaste harde schaal. Aangezien dit soort trailers al relatief duur zijn, waren we niet verrast om te zien dat ze ergens in 2023 beschikbaar zullen zijn voor bijna $ 55.000.

Geïnteresseerden kunnen er vandaag een reserveren op de website van het bedrijf .

via Inside EV's

Video afspelen