De beste Smart Home-apparaten van 2022

0
58
Philips

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een smartapparaat in 2022
Beste smartdisplay: Google Nest Hub (2e generatie)
Beste smartspeaker: Sonos One
Beste smartlamp Lamp: Philips Hue
Beste Smart Switch: Lutron Caseta Smart Start Kit
Beste Slimme Thermostaat: ecobee Slimme Thermostaat Premium
Beste Smart Lock: Augustus Wi-Fi Smart Lock
Beste videodeurbel : Ring Video Doorbell 4
Beste beveiligingscamera: Arlo Pro 4 Spotlight-camera

Update, 25-09-2022: we hebben onze aanbevelingen bekeken en onze beste keuze voor slimme thermostaat bijgewerkt met het nieuwste ecobee SmartThermostat-model.< /blockquote>

Waar moet je op letten in een smart device in 2022

Met zoveel slimme thuisgadgets beschikbaar, hoe kies je de juiste? Welnu, u moet beginnen met na te denken over uw behoeften. Wilt u uw huis beveiligen? Wil je gemakkelijk het licht uitdoen of muziek afspelen met alleen je stem?

Wat je ook zoekt, er zal een slim apparaat zijn dat het kan. Bekijk slimme videodeurbellen, beveiligingscamera's en sloten voor huisbeveiliging. Blader voor het gemak door slimme displays, robotstofzuigers, luidsprekers en lampen. Om geld te besparen, kijk naar slimme thermostaten, sprinklers en stekkers. Bekijk altijd de functies van het apparaat voordat u een aankoop doet.

De meeste slimme apparaten zijn tot meer in staat dan je zou verwachten. Elk apparaat met ingebouwde Alexa geeft je bijvoorbeeld toegang tot de stemassistent. Als zodanig kun je Alexa dan gebruiken zoals je zou doen met elk ander Alexa-apparaat. Je kunt dus een slimme stekker gebruiken om het weer te bekijken, het nieuws te lezen, je boodschappenlijstje te bekijken en andere Alexa-taken uit te voeren.

Nu je een algemeen idee hebt van hoe je slimme apparaten kunt kopen, kun je kijken uit onze lijst met de beste beschikbare apparaten.

Beste smartdisplay: Google Nest Hub (2e generatie)

Google

Pros

 • ✓ Betaalbaar
 • ✓ Maakt gebruik van detectietechnologie, Soli en snelle gebaren
 • ✓ Geweldig klinkende luidsprekers
 • ✓ Wordt geleverd met ingebouwde stembediening

Nadelen

 • ✗ Geen camera

Op zoek naar een betaalbaar slim display met ingebouwde spraakbediening? Bemachtig de tweede generatie Nest Hub van Google, een smartdisplay van $ 100 dat een enorme verbetering is ten opzichte van het origineel.

De hub van de tweede generatie heeft geen camera, dus je kunt hem niet gebruiken om met anderen te Facetimen of Skypen. Maar het heeft wel een groter scherm en een verbeterde geluidskwaliteit die geweldig is voor het bekijken van je favoriete Netflix-shows en YouTube-video's. De verbeterde luidsprekers zijn ook geweldig om naar je favoriete nummers op Spotify te luisteren.

GERELATEERDDe beste smartdisplays van 2022

Een van de meest interessante functies van Nest is Soli, een radarsensorchip waarmee je het slimme scherm kunt bedienen met handgebaren. Hierdoor kun je spelen met snelle gebaren om de Hub te bedienen met verschillende handgebaren en spraakopdrachten. De Nest Hub maakt ook gebruik van Sleep Sensing-technologie waarmee je je slaap kunt volgen met beweging en geluid.

Met het slimme display voelt het bijna als een Google Nest en een Echo Show gecombineerd. Het is leuk, handig en houdt je verbonden met vrienden en familie. Voor meer algemeen gebruik kunt u het display gebruiken als digitale fotolijst of als display om uw compatibele slimme apparaten te bedienen. Het is veelzijdig!

Beste Smart Display

Google Nest Hub (2e generatie)

De Google Nest Hub wordt geleverd met talloze apps en verbeterde speakers. Bekijk programma's, films of luister naar muziek op dit krachtige slimme scherm.

Nu winkelen

Beste slimme luidspreker: Sonos One

Sonos

Pros

 • ✓ Heldere en rijke geluidskwaliteit
 • ✓ Werkt met Alexa en Google Assistant
 • ✓ Ondersteunt AirPlay
 • ✓ Aanpasbare prestaties met de Trueplay- of Sonos-app

Nadelen

 • ✗ Enigszins duur

Kies voor hoogwaardige audio in combinatie met een geweldige stijl voor de Sonos One. Omdat je met $ 220 aan de prijzige kant bent, krijg je veel waar voor je geld, inclusief ingebouwde ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant.

Je zult meteen merken dat de Sonos One een uitzonderlijk heldere geluidskwaliteit levert. Deze slimme speaker is een topper in zijn klasse als het om geluid gaat. Met behulp van de meegeleverde twee klasse-D-versterkers, een tweeter en een mid-woofer kan de luidspreker elke kamer vullen met meeslepend geluid. Het geeft elke noot weer zoals het bedoeld was.

GERELATEERDDe beste slimme luidsprekers van 2022

Als je echter wilt rommelen met de prestaties van de One, kun je de Sonos-app installeren om aanpassingen te maken. Voor meer aanpasbaarheid kun je je Sonos One ook afstemmen met Trueplay. Trueplay is software waarmee je je luidsprekers kunt finetunen, zodat je het geluid overal kunt optimaliseren.

De luidspreker heeft aan de bovenkant aanraakbedieningen, zodat je gemakkelijk nummers kunt afspelen, pauzeren en overslaan. Natuurlijk kun je daar ook spraakopdrachten met Alexa of Google Assistant voor gebruiken. Naar muziek luisteren of jezelf onderdompelen in films is nog nooit zo goed geweest.

Qua design is de One ontzettend strak en minimalistisch. Het is de perfecte aanvulling op je huis en kan gemakkelijk het middelpunt worden. En aangezien hij draadloos is, kun je elke kamer omtoveren tot je eigen soundstage.

Beste slimme luidspreker

Sonos One

Voor muziekliefhebbers en audiofanaten krijg je naast spraakbediening een kristalhelder en rijk geluid met de Sonos One.

Nu winkelen

Beste slimme gloeilamp: Philips Hue

Philips

Pros

 • ✓ Meer dan 16 miljoen kleuren
 • ✓ Werkt met Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit
 • ✓ Bluetooth toegankelijk

Nadelen

 • ✗ Vereist een hub om meer dan 10 lampen te koppelen
 • ✗ Duur

Wanneer je een slimme gloeilamp installeert, wil je iets dat gemakkelijk te installeren is en helderwit en levendige kleuren heeft voor elke omgeving. Daarom raden we de Philips Hue aan, een slimme lamp die in elke omgeving past.

Hoewel het prijskaartje duur is voor een slimme lamp, is het een behoorlijke upgrade van eerdere Hue-lampen. Vroeger had je een speciale hub nodig om ze te gebruiken, maar nu werken Philips Hues slimme lampen op zichzelf. Je kunt de hub nog steeds installeren als je wilt, omdat je hiermee tot 50 lampen kunt koppelen in plaats van slechts 10 op de app.

GERELATEERDDe beste slimme gloeilampen van 2022

De hub geeft je ook extra functies om de lichten te bedienen. Je kunt lampen groeperen op kamers of zones en ze synchroniseren bij het spelen van films, games of muziek. Er is zelfs een beveiligingsfunctie die de lichten in uw huis willekeurig aan en uit kan doen, zodat het lijkt alsof u er bent. Dit is handig als je niet thuis bent om te voorkomen dat mensen inbreken. Dus ook al heb je de hub misschien niet nodig, het kan best handig zijn.

Philips Hue-lampen zijn Bluetooth-toegankelijk, dus je kunt ze bedienen vanuit de Philips Hue-app. Op het gebied van slimme thuisintegratie zijn de lampen compatibel met Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Je kunt ze bedienen met spraakopdrachten, wat geweldig is omdat je niet langer een schakelaar hoeft om te zetten. Hij kan ook worden gecombineerd met Nest en Samsung SmartThings, waardoor je meer opties hebt om lampen toe te voegen aan je domotica.

Beste slimme gloeilamp

Philips Hue

Kies uit 16 miljoen kleuren met helder wit en levendige kleuren. Bedien je lampen met je stem en integreer ze in je slimme ecosysteem.

Amazon

$ 77,29
$89,99 Bespaar 14%

Beste Smart Switch: Lutron Caseta Smart Start Kit

Lutron Caseta

Pros

 • ✓ Hoogwaardige kit
 • ✓ Werkt met veel toonaangevende smart home-apparaten
 • ✓ Stembediening met Alexa, Google Assistant en Siri
 • ✓ Eenvoudige en snelle installatie

Nadelen

 • ✗ Afstandsbediening niet meegeleverd
 • ✗ Bridge moet worden aangesloten via Ethernet

Het aansluiten van uw lampen kan eenvoudig en gemakkelijk zijn met de Lutron Caseta Smart Start Kit. Voor $ 95 bevat de kit een slimme schakelaar, slimme brug en wandplaat. Je hebt alles wat je nodig hebt om je apparaten gemakkelijker te bedienen.

De Start Kit van Lutron integreert naadloos met Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Ring, Serena Shades en Sonos. Je kunt je apparaten bedienen met spraakopdrachten met Alexa, Google Assistant en Siri. Om Siri te gebruiken, moet u echter de meegeleverde slimme brug instellen.

GERELATEERDDe beste slimme lichtschakelaars van 2022

Naast het gebruik van spraakopdrachten, kunt u uw apparaten bedienen vanaf Android- of iPhone-apparaten, een Pico-afstandsbediening die apart wordt verkocht, of door met behulp van de fysieke lichtschakelaar.

Je krijgt veel handige opties en we zijn nog steeds niet bij de andere functies gekomen. Er is geofencing die controleert of uw lichten aan zijn als u niet thuis bent, zodat u ze kunt uitschakelen. Smart Away zet je lichten willekeurig aan in huis, zodat het lijkt alsof je er bent. De Sunset Tracker zorgt ervoor dat je buitenverlichting aangaat als de zon ondergaat.

U kunt schema's maken voor uw apparaten om aan en uit te schakelen en de lichtscènes voor elk evenement te wijzigen. Het duurt slechts 15 minuten om alles te installeren en er zijn gedetailleerde handleidingen om u te helpen.

Beste Smart Switch

Lutron Caseta Smart Start Kit

Op zoek naar een slimme stekker die alles kan? De Lutron Caseta Smart Start Kit geeft u stembesturing, afstandsbediening, beveiligingsfuncties en meer!

Amazon

$94,95
 

Beste koop

$94,99
 

Beste koop

$94,99
 

Beste Slimme Thermostaat: ecobee Slimme Thermostaat Premium

ecobee

Pros

 • ✓ Eenvoudige integratie met smart home-ecosystemen
 • ✓ Ingebouwde luchtkwaliteitssensor
 • ✓ Door AI gegenereerd comfort en energiebesparingssuggesties
 • ✓ Hoogwaardige bouwmaterialen en display

Nadelen

 • ✗ Enigszins duur

De beste slimme thermostaten zullen niet alleen uw leven gemakkelijker maken, maar u ook helpen geld te besparen op uw energierekening. De ecobee Slimme Thermostaat Premium doet beide dingen en nog wat. Het is niet goedkoop voor $ 250, maar het wordt geleverd met een SmartSensor voor het bewaken van koude/hete plekken in uw huis.

Deze slimme thermostaat zit net aan de rechterkant van de slimme weegschaal. Het gebruikt AI, net als Google Nest Thermostat, om je verwarmingsvoorkeuren te leren. Maar in tegenstelling tot zijn concurrenten, gaat het er niet vanuit dat het het beter weet dan jij. Het doet suggesties voor comfort en energiebesparing, maar past de verwarmingswijzigingen niet automatisch toe.

GERELATEERDDe beste slimme thermostaten van 2022

De thermostaat is compatibel met de meest populaire smart home-ecosystemen en heeft Alexa ingebouwd in het apparaat. Het kan ook werken met Google Assistant, SmartThings, IFTTT en Apple HomeKit. Als het eenmaal is ingesteld, kun je bijna alles bedienen met spraakopdrachten of de Ecobee-app voor iOS en Android, zonder dat je het apparaat zelf hoeft aan te raken.

Niet dat het gebruik van de wandmeubel moeilijk is. Het aanraakscherm is helder, duidelijk en veel verbeterd ten opzichte van eerdere modellen. Alle instellingen zijn gemakkelijk te vinden en er is een eenvoudig plus/min-menu om de temperatuur te wijzigen. Het heeft niet hetzelfde gebruiksgemak als de draaiknop van Nest, maar dat is slechts een klein punt.

Beste slimme thermostaat in het algemeen

ecobee Slimme Thermostaat Premium

Briljante compatibiliteit met slimme thuisecosystemen, slimme software en handige extra sensoren maken dit een perfecte keuze om je energieverbruik slim onder controle te houden.

Link Icon Review Geek's Review Score: 9/10 Amazon

$232,38
$249,99 Bespaar 7%

Ecobee

 

Beste Smart Lock: Wi-Fi Smart Lock van augustus

Augustus

Pros

 • ✓ Heeft ingebouwde Wi-Fi
 • ✓ Werkt met verschillende spraakassistenten
 • ✓ Eenvoudige installatie
 • ✓ Kan automatisch vergrendelen en ontgrendelen

Nadelen

 • ✗ Wordt niet geleverd met toetsenbord
 • ✗ Heeft een relatief korte batterijduur

Het upgraden van het slot op uw deur hoeft niet moeilijk te zijn. Het Wi-Fi Smart Lock van augustus kost $ 230 en is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een eenvoudig te installeren slim slot dat werkt met Alexa.

Het installeren van het slot is snel en eenvoudig. u hoeft uw nachtschoot niet te vervangen. Het slot maakt gebruik van uw bestaande sleutel, zodat u deze ook kunt gebruiken als de stroom uitvalt. U kunt bepalen wie toegang heeft tot uw huis en wanneer via de augustus-app, die beschikbaar is op Android- en iPhone-apparaten.

GERELATEERDDe beste slimme sloten van 2022

Het slot bevat August's DoorSense-technologie, die u laat weten of uw deur op slot of dicht is. Je krijgt een melding op je telefoon als de deur niet goed is gesloten. En met Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit en andere spraakassistenten kun je de status van de deur bekijken en met je stem bedienen.

Voor nog meer gemak kun je het slot zolang omdat je telefoon en het slot zijn verbonden met wifi.

Een andere keyless-optie is om een ​​August Keypad te installeren waarmee u een code kunt invoeren om de deur te ontgrendelen. U kunt codes toewijzen aan meerdere personen om uw huisbeveiliging aan te scherpen. Je hebt de mogelijkheid om keyless te gaan, omdat het slot automatisch opengaat als je thuis bent en op slot gaat als je de deur sluit. Het kan echter verstandig zijn om ergens een sleutel op te slaan voor het geval dat.

Beste Smart Lock

Augustus Wi-Fi Smart Lock

Houd uw huis veilig door te upgraden naar dit Smart Lock van augustus. Het is handig, betaalbaar en betrouwbaar.

Amazon

$ 219,99 < br/> 

Beste koop

$ 219,99
 

Beste koop

$ 219,99
&nbsp ;

Beste videodeurbel: Ring Video Doorbell 4

Ring

Pros

 • ✓ Werkt met Alexa
 • ✓ 1080p HD-videokwaliteit
 • ✓ Full colour video 24/7

Nadelen

 • ✗ Abonnement vereist voor toegang tot alle functies

De Ring Video Doorbell 4 is een van de nieuwste releases van Ring en hij neemt de troon over omdat hij een breed scala aan functies biedt waar je dol op zult zijn. Je hebt de komende jaren geen upgrade nodig van deze draadloze slimme deurbel van $ 200.

De Doorbell 4 begint met de beste functies en legt video vast in 1080p HD, zodat je een duidelijk beeld krijgt van iedereen bij je voordeur. Hij neemt zowel overdag als 's nachts in full colour op. Duidelijk kunnen zien wie er 's nachts is, is een mooie veiligheidsbonus.

Er is ook een pre-roll van vier seconden die opneemt wanneer de camera beweging detecteert. Hiermee kun je snel je telefoon tevoorschijn halen om te zien wie er is en op afstand te monitoren. Je kunt ook de Ring-app openen om via de camera van de camera te spreken, beschikbaar op Android- en iPhone-apparaten.

GERELATEERDDe beste videodeurbellen van 2022

In de app kun je privacyzones instellen die voorkomen dat de camera in bepaalde gebieden opneemt, zoals het slaapkamerraam van de buren. U kunt ook plannen wanneer u onder andere bewegings- en liveweergave-waarschuwingen wilt ontvangen. Als je niet thuis bent, kun je een instelling inschakelen waarmee bezoekers een bericht kunnen achterlaten, perfect voor bezorgers of iemand anders die langskomt.

Voor degenen die een Alexa-apparaat hebben, zoals de Echo Show, kun je de Video Doorbell 4 voor meer gemak koppelen met Alexa. Je kunt zien wie er voor je deur staat en opnames bekijken met spraakopdrachten. Voor extra beveiligingsfuncties, zoals het opslaan en delen van video's, kun je je abonneren op een Ring Protect-abonnement vanaf $ 5 per maand.

De Ring 4 gebruikt een oplaadbare batterij, dus dat hoef je niet te doen eventuele bedrading. Het gaat maanden mee, afhankelijk van de activiteit, en je krijgt een melding wanneer de batterij bijna leeg is. Als je je geen zorgen wilt maken over het opladen van de camera, kun je hem zelfs bedraden met je bestaande deurbel.

Beste videodeurbel

Ring Video Doorbell 4

De populaire Ring Doorbell 4 zal nooit missen als er iemand voor je deur staat, dus je kunt er zeker van zijn wanneer je thuis bent of niet.

Amazon

$ 219,99
 

Beste koop

$ 219,99
 

Beste koop

$219.99
 

Beste beveiligingscamera: Arlo Pro 4 Spotlight-camera

Arlo

Pros

 • ✓ Neemt op in 2K HDR-video
 • ✓ Nachtzicht met kleur
 • ✓ Ingebouwde sirene
 • ✓ Compatibel met de meeste smart home-ecosystemen

Nadelen

 • ✗ Abonnement vereist voor toegang tot sommige functies

Als je op zoek bent naar een betrouwbare beveiligingscamera die werkt met alle belangrijke smart home-ecosystemen, dan is de Arlo Pro 4 Spotlight-camera een geweldige optie. De camera is betaalbaar geprijsd voor $ 200 en is compatibel met Alexa, Apple HomeKit, SmartThings en Google Assistant.

Arlo's Pro 4 is draadloos, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het beheer van kabels. Je kunt het binnen een paar minuten gebruiken, maar je moet het wel verbinden met je wifi. Het is ook weerbestendig, dus het zal niet kapot gaan als het begint te regenen of sneeuwen. Eenmaal geïnstalleerd, kun je door de camera kijken met 2K HDR-kwaliteit, dezelfde kwaliteit die high-end camera's bieden.

GERELATEERDDe beste beveiligingscamera's van 2022

Het heeft ook nachtzicht met kleur, zodat je de hele dag iemand of iets duidelijk kunt identificeren . Als iets moeilijk te zien is, kun je inzoomen om het van dichterbij te bekijken. Er schijnt zelfs een helder licht uit de camera wanneer deze beweging detecteert, wat helpt om indringers af te schrikken.

De Pro 4 kan het verschil zien tussen mensen, voertuigen en dieren. En als er beweging wordt gedetecteerd, krijg je een melding op je telefoon wie of wat daar is. U kunt de camera instellen om u alleen te laten weten wanneer er iemand in uw huis is. Je kunt communiceren met wie er ook is, omdat er tweerichtingsaudio is. En in geval van nood kun je de luide ingebouwde sirene activeren.

Als je onbeperkte cloudopslag wilt die 30 dagen meegaat, kun je upgraden naar het Arlo Secure-abonnement. Het abonnement begint bij $ 3/maand, maar geeft je volledige toegang tot alle functies van de camera, dus het is de moeite waard om te krijgen. Als je een abonnement hebt, heb je altijd toegang tot alle opgeslagen video's en audio-opnamen.

Beste beveiligingscamera

Arlo Pro 4 Spotlight-camera

Arlo's Pro 4 legt de hele dag video vast in kleur in 2K HDR-videokwaliteit. Het maakt gebruik van een groothoeklens en werkt met de meeste smart home-ecosystemen.

Amazon

$175,15
$ 199,99 Bespaar 12%

Best Buy

$ 175,99
$ 199,99 Bespaar 12%

Best Buy

$175,99
$199,99 Bespaar 12%

LEES VOLGENDE

 • › De beste slimme sprinklercontrollers van 2022
 • › Wat is OFDMA (Orthogonal Frequency-Division Multiple Access)?
 • › Uw telefoon heeft een biometrische kill-schakelaar, hier is waarom u deze zou moeten gebruiken
 • › Wyze praat over aankomende producten, plannen voor het ecosysteem van materie in AMA
 • › Automatische meldingen ontvangen als uw stroom uitvalt
 • › Wat is een draadgrensrouter? (En moet ik er een kopen?)
 • › Intel's Arc A770 GPU is als een RTX 3070 voor de helft van de prijs
 • › Hoe vindt u circulaire verwijzingen in Microsoft Excel