Den smarta skärmen vi älskar har 45 % rabatt till och med söndag

0
40
Google

Crutchfield’s stora sommarutförsäljning är nästan över, men det finns fortfarande lite tid att spara. Till och med denna söndag kan du få en av våra favoritsmarta displayer för ett riktigt billigt pris — andra generationens Google Nest Hub, sänkt till bara 54,99 USD (45 USD rabatt).

Tidigare i år ställde våra redaktörer ett gäng smarta skärmar i hemmet mot varandra för att se vilka som var de absolut bästa vi kan rekommendera till våra läsare. Fem dedikerade enheter (plus en surfplatta) gjorde slutligen snittet. Sitter högst upp på listan som vårt val för “Bästa smarta skärm totalt” var denna Google Nest Hub (andra generationen).

Google Nest Hub 2nd Gen

Google Nest Hub 2nd Gen är en kraftfull, prisvärd smart hemskärm med bred appkompatibilitet och unika funktioner, inklusive handgesterkontroller och sömnspårning.

Köp nu

Google Nest Hub´s stora dragplåster är att den är prisvärd, kraftfull och kompatibel med ett stort utbud av appar. Det kommer inte bara att fungera med både iPhones och Android-enheter—tack vare Google Home-appen—den kan spela upp innehåll från dina favorittjänster, som Netflix och Spotify.

Det är också packar några funktioner du kanske inte förväntar dig, som stöd för handgesterkontroller via Soli, samt Sleeping Sensing-teknik som kan spåra hur bra du vilar varje natt, förutsatt att du har placerat Nest Hub nära din säng.

Även om du kan hämta Google Nest Hub (2:a generationen) idag för $54,99 ($45 rabatt), är det här erbjudandet bara en del av Crutchfields större sommarutförsäljning, som erbjuder rabatter på massor av andra produkter, som en trådbunden version av Google Nest Doorbell, en Samsung Smart TV inbäddad i en bildram och mer. Du har fram till slutet av söndagen den 25 september på dig att dra nytta av denna enorma rea ​​innan allt går tillbaka till fullt pris.

Crutchfield Summer Clearance Sale

Crutchfield’s Summer Clearance Sale innehåller ett brett utbud av elektronik, inklusive produkter för smarta hem, högtalare, smarta TV-apparater, och mer.

Köp nu

 

LÄS NÄSTA

  • › Så stänger du av en iPhone 14
  • › Så här startar du om en iPhone 14
  • › Denna Logitech C615-webbkamera för bara 30 USD är en otrolig affär
  • › Någon har redan kopierat iPhone 14 Pro's Dynamic Island
  • › Vad är skillnaden mellan .bashrc och .profile på Linux?
  • › Så här aktiverar du lågenergiläge på Apple Watch