Yale debuterar med sin smalare och smartare Assure Lock 2-serie

0
58
Yale

Nästa generation av Yale smarta lås har precis kommit. Tillgänglig idag, Yales Assure Lock 2-sortiment har en tunnare design, bredare kompatibilitet för smarta hem och en bättre passform för stora dörrar. Dessutom kräver de ingen Wi-Fi Connect Bridge, så du kan använda dem direkt utan krångel.

Enligt Yale använder Assure Lock 2-serien en design som&#8217 ;s 30 % mindre än tidigare erbjudanden. Ändå är dessa produkter kompatibla med Yales tilläggsmoduler, som låter dig ändra anslutningsalternativ i farten.

De flesta köpare kommer inte att behöva dessa tilläggsmoduler, eftersom Assure Lock 2-sortimentet levereras som standard med Bluetooth och HomeKit-kompatibilitet (tillsammans med standard Google Assistant, Alexa, SmartThings, och så vidare). Noterbart är att den extra HomeKit-funktionen låter dig låsa upp din dörr med en Apple Watch. (Men om en HomeKit-användare vill styra sin Assure Lock 2 när de är borta från hemmet behöver de en HomePod.)

Yale

Observera att Yale erbjuder sin Assure Lock 2 i fyra olika utföranden:

    < li>Knappsats Deadbolt
  • Touchscreen Deadbolt
  • Nyckelfri knappsats Deadbolt
  • Nyckelfri Touchscreen Deadbolt

RELATERATGamla Yale smarta lås för att få materielstöd med tilläggsmodul

Och som tidigare meddelade att Yale så småningom kommer att lansera en tilläggsmodul för Matter Module för både nya och gamla smarta lås. Den här modulen kommer att kosta $80, och den bör lanseras strax efter att Matter har lanserats.

Du kan köpa Wi-Fi- eller Bluetooth-modeller av Yale Assure Lock 2 idag på Yales webbplats. Priserna varierar från $160 till $260. Zigbee-modeller kommer att lanseras senare i år, även om priset är okänt.

Yale Assure Lock 2< /h3>

Yale Assure Lock 2-serien har en tunnare design än tidigare produkter, plus utökad kompatibilitet för smarta hem med extra HomeKit-stöd.

Yale