Logitech har precis lanserat en Cloud-First Steam Deck-konkurrent

0
22
Logitech

Framgången med Valve’s Steam Deck har fått andra företag att jaga liknande formler. Och den senaste som prövar lyckan med spelhanddatorer är Logitech — förutom att den här kanske inte är Steam Deck-mördaren du har väntat på.

Logitechs G-division tillkännagav en handfull enheter idag, inklusive Logitech G CLOUD-spelhanddatorn. Namnet på själva enheten bör ge dig information om vad som är dess huvudsakliga fokus. Själva enheten har en 7-tums 1080p 16:9-skärm med ett 60Hz bildförhållande, såväl som analoga thumbsticks, en D-pad, fyra åtgärdsknappar, samt triggers. När det gäller faktiska interna specifikationer så bär den här enheten inte något som är särskilt spännande.

Logitech

Istället för att bära interna delar som faktiskt kan köra PC-spel, som Steam Deck, går Logitech G CLOUD förbi med en Snapdragon 720G, en processor som ofta används på Android-smarttelefoner på mellannivå och nybörjarnivå. Ännu mindre spännande är 4 GB LPDDR4X RAM eller 64 GB internminne. Du kan spela några Android-spel här, och du har Google Play Butik för att göra det, men det kommer inte att vara en fantastisk upplevelse i många av dessa spel. Och ärligt talat, Logitech vill att du ska köpa det här för ett annat syfte: molnspel.

Logitech samarbetade med NVIDIA och Microsoft för att lägga till GeForce Now och Xbox Cloud Gaming-åtkomst till den här enheten, så om du använder någon av dessa två molnspeltjänster kommer du att kunna spela dina favoritspel på ditt nya Logitech G CLOUD. Molnet-först-förslaget gör det lite tufft att sälja, med tanke på att det kostar $350, medan Steam Deck, som är mycket mer kapabelt, kostar $400. Logitech låter dig förbeställa den under en begränsad tid för $300, men även då kostar den lika mycket som Nintendo Switch.

Logitech gjorde också andra tillkännagivanden idag. PRO Racing Wheel och Racing Pedaler är designade för att få ut det mesta ur racingspel, med en direktdriven motor med upp till 11 Nm vridmoment. Astro A30-hörlurarna har 40 mm-drivrutiner och över 27 timmars batteritid, vilket gör dem till en av de bästa spelhörlurarna du kan få. Och om du hellre inte vill gå över örat, har Logitech även G FITS äkta trådlösa öronsnäckor, som har 7 timmars batteritid med LIGHTSPEED-anslutning och 10 timmar på en vanlig Bluetooth-anslutning.

Logitech

Hjulet och pedaler kommer att kosta $1 000 respektive $350, eller $1 350 för hela kitet. Samtidigt kommer både G FITS-öronsnäckorna och Astro A30-hörlurarna att kosta $230. Hjulet och pedalerna kommer att bli tillgängliga den här månaden, medan hörlurarna, öronsnäckorna och den handhållna G CLOUD-konsolen lanseras i oktober.

LÄS NÄSTA

  • › De bästa iPhone 14 Pro Max-skalen från 2022
  • › Hur man avblockerar Netflix
  • › Den smarta displayen vi älskar har 45 % rabatt till och med söndag
  • › iOS 16.0.2 är ute, här är buggar som åtgärdas
  • › Så här åtgärdar du Linux-stövlarna i BIOS-felet
  • › Så här anpassar du klockan på Android-låsskärmen