Home Dutch Logitech G Cloud Gaming Handheld komt in oktober aan voor $ 349

Logitech G Cloud Gaming Handheld komt in oktober aan voor $ 349

0
Logitech

Na een groot lek in augustus heeft Logitech vandaag officieel zijn geheel nieuwe Logitech G Cloud Gaming Handheld-apparaat aangekondigd, en het zal vanaf volgende maand beschikbaar zijn.

Zoals de naam al doet vermoeden, draait het bij het Android-apparaat helemaal om cloudgaming, waarbij de nadruk ligt op het gemakkelijk overal en altijd spelen van de beste games. Dat is mogelijk dankzij services zoals Xbox Cloud Gaming en Nvidia GeForce Now, plus stream op afstand om games te spelen vanaf Xbox-consoles of de Steam Link-app.

De Logitech G Cloud Gaming Handheld zal ergens midden oktober beschikbaar zijn voor $ 349. Degenen die er echter een pre-orderen, kunnen het voor slechts $ 299 krijgen. Ter vergelijking: het Steam Deck begint bij $ 399, terwijl de Nintendo Switch OLED $ 349 kost. Dit krijg je van de Logitech G-handheld.

Video afspelen

Hoewel cloudgaming hier het belangrijkste is, heeft dit apparaat ook volledige toegang tot de Google Play Store en de uitgebreide lijst met apps en games. Misschien nog spannender is dat Logitech 12 uur gamen belooft dankzij een grote batterij van 6000 mAh.

De Logitech G Cloud Handheld krijgt stroom van een Qualcomm Snapdragon 720G octa-core processor met 4 GB RAM en 64 GB van interne opslag. Er is echter een MicroSD-slot voor opslaguitbreiding en het laadt op via USB-C.

Zodra je hem aanzet, geniet je van een groot 7-inch 1080p HD-scherm in een beeldverhouding van 16:9 met 60 fps. Wat het apparaat zelf betreft, zegt Logitech dat het geavanceerde haptische feedback, gyroscoopbedieningen heeft en dat alle knoppen en bedieningselementen opnieuw kunnen worden toegewezen aan verschillende gameplay-eisen.

Logitech

We hebben hier alle gebruikelijke bedieningselementen, inclusief een D-pad, dubbele thumbsticks, bumpers, triggers, gezichtsknoppen en enkele van je vertrouwde Android-navigatieknoppen (zoals home en menu), samen met een "G-knop" om snel games te pauzeren of af te sluiten.

Andere specificaties zijn onder meer een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, stereoluidsprekers, meerdere microfoons, Bluetooth 5.1 en meer in een lichtgewicht apparaat dat slechts 463 gram weegt. Logitech claimt dat het lichtgewicht ontwerp en de batterij die de hele dag meegaat ervoor zorgen dat gamers kunnen genieten van langere gamesessies.

Volgens een lek eerder op de dag zal de releasedatum rond 18 oktober zijn. Je kunt de jouwe vandaag met korting vooraf bestellen via de Amazon-link hieronder.

Logitech G Handheld cloudgaming, draagbare gameconsole met lange batterijduur, 1080P 7-inch touchscreen, lichtgewicht ontwerp, Xbox Cloud Gaming, NVIDIA GeForce NOW, Google Play

Krijg alles nieuwe Logitech G Cloud Gaming Handheld vandaag en neem je gamesessie overal mee naartoe.

Amazon

$299,99
$349,99 Bespaar 14%< /p> Beste koop

$ 299,99
$ 349,99 Bespaar 14%