Logitech G Cloud Gaming Handheld kommer i oktober för $349

0
114
Logitech

Efter en stor läcka i augusti, idag, tillkännagav Logitech officiellt sin helt nya Logitech G Cloud Gaming Handheld-enhet, och den kommer att vara tillgänglig från och med nästa månad.

Som namnet antyder handlar den Android-drivna enheten om molnspel, med fokus på att enkelt spela alla de bästa spelen var som helst och var som helst. Det är möjligt tack vare tjänster som Xbox Cloud Gaming och Nvidia GeForce Now, plus fjärrströmning för att spela spel från Xbox-konsoler eller Steam Link-appen.

Logitech G Cloud Gaming Handheld kommer att finnas tillgänglig någon gång i mitten av oktober för $349. Men de som förbeställer en kan få den för endast $299. Som jämförelse, Steam Deck börjar på $399, medan Nintendo Switch OLED går på $349. Här är vad du får från Logitech G handdator.

Spela upp video

Även om molnspel är det stora här, har den här enheten också full tillgång till Google Play Butik och dess omfattande lista med appar och spel. Kanske ännu mer spännande är att Logitech utlovar 12 timmars spelande tack vare ett stort 6 000 mAh batteri inuti.

Logitech G Cloud Handheld får ström från en Qualcomm Snapdragon 720G octa-core processor med 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. Det finns dock en MicroSD-kortplats för lagringsexpansion, och den laddas via USB-C.

När du slår på den kommer du att njuta av en stor 7-tums 1080p HD-skärm i ett 16:9 bildförhållande med 60 fps. När det gäller själva enheten, säger Logitech att den har avancerad haptisk feedback, gyroskopkontroller, och alla knappar och kontroller går att anpassa för att passa olika spelkrav.

Logitech

Vi har alla vanliga kontroller här, inklusive en D-pad, dubbla tumspakar, stötfångare, triggers, ansiktsknappar och några av dina välbekanta Android-navigeringskontroller (som hem och meny), tillsammans med en “G-knapp” för att snabbt pausa eller avsluta spel.

Andra specifikationer inkluderar ett 3,5 mm hörlursuttag, stereohögtalare, flera mikrofoner, Bluetooth 5.1 och mer i en lätt enhet som bara väger 463 g. Logitech hävdar att den lätta designen och batteritiden hela dagen säkerställer att spelare kan njuta av längre spelsessioner.

Enligt en läcka tidigare idag kommer släppdatumet att vara runt den 18 oktober. Du kan förbeställa din idag med rabatt från Amazon-länken nedan.

Logitech G Cloud Gaming Handheld , Portabel spelkonsol med lång batteritid, 1080P 7-tums pekskärm, lätt design, Xbox Cloud Gaming, NVIDIA GeForce NOW, Google Play

Få allt- nya Logitech G Cloud Gaming Handheld idag och ta med din spelsession var som helst.

Amazon

299,99 USD
349,99 USD Spara 14 %< /p> Bästa köp

299,99 USD
349,99 USD Spara 14 %