Liam Neeson's actiethrillerfilms streamen in 2022

0
27
G Holland/Shutterstock.com

Liam Neeson heeft bepaalde vaardigheden die hij pronkt als de onwaarschijnlijke filmster van actiethrillers sinds Taken uit 2008. Hier leest u hoe u alle populairste actieheldrollen van Neeson kunt streamen.

Update, 19/09/22: Wij& #8217;hebben onze gids bekeken en alle links vervangen die niet meer werkten.

Inhoudsopgave

The Taken-serie
Het A-Team
Onbekend
De grijze
Non-stop
Een wandeling tussen de grafstenen
De hele nacht rennen
De forens
Koude achtervolging
Eerlijke dief
De scherpschutter
The Ice Road
Blacklight
Memory

GERELATEERD: De 10 beste Tom Cruise-films om te streamen in 2022

The Taken-serie

Video afspelen

Toen Neeson werd gecast als voormalig CIA-agent en Green Beret Bryan Mills, leek het een vreemde keuze. Maar hij bleek perfect te zijn voor de rol van de meedogenloze man die voor niets stopt om zijn tienerdochter te redden van ontvoerders. De avonturen van Bryan in de twee Taken-sequels zijn minder effectief, maar de trilogie is een beslissend moment in Neeson's carrière geworden.

Taken is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 14,99) en verhuur ( $ 3,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op AmazonWatch op iTunes

Taken 2 is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 14,99) en verhuur ($ 3,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op iTunesWatch op Google Play

Taken 3 is beschikbaar voor digitale aankoop ( $ 14,99 en huur ($ 3,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op Google PlayWatch op Vudu

The A-Team

Video afspelen

Neeson's eerste samenwerking met regisseur Joe Carnahan is deze bewerking van de actieserie uit de jaren 80, met Neeson als Hannibal Smith, de leider van een heimelijk team huurlingen die banen op zich nemen die niemand anders zal aanraken.

Het oorspronkelijke verhaal van het team is meer een ensemblestuk dan andere Neeson-actiefilms, met Bradley Cooper, Quinton "Rampage" Jackson en Sharlto Copley als de andere teamleden, maar het wordt nog steeds gedreven door de leidende prestaties van Neeson.

Het A-Team is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 14,99) en verhuur ( $ 3,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Kijk op AmazonWatch op iTunesWatch op Google PlayWatch op Vudu

GERELATEERD: De beste actiefilms op Netflix in 2022

Onbekend

Video afspelen

Regisseur Jaume Collet-Serra heeft bewezen het meest bedreven te zijn in het inzetten van Neeson's talenten in actiefilms, te beginnen met deze thriller met Neeson in de hoofdrol als arts in Berlijn voor een conferentie, die wakker wordt na een aanval om te ontdekken dat zijn identiteit lijkt te zijn gewist. Deze ogenschijnlijk gewone man neemt het op tegen terroristen en moordenaars in een poging te ontdekken wie hij werkelijk is en waarom hem zijn leven is afgenomen.

Unknown streamt op Netflix ($ 9,99+ per maand) en is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 7,99+) en verhuur ($ 2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op NetflixWatch op AmazonWatch op Google PlayWatch op Vudu

De Grijze

Video afspelen

Neeson werkte opnieuw samen met Carnahan voor een film die werd gepromoot met het onuitwisbare beeld van Neeson, zijn vuisten bedekt met gebroken glas, zich voorbereidend op een roedel wolven. Maar The Grey is meer een psychologische thriller, over een groep oliearbeiders die na een vliegtuigongeluk proberen te overleven in de wildernis. Het wolvengevecht, hoe geweldig het er ook uitziet, is slechts een extra bonus.

The Grey is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 9,99+) en verhuur ($ 3,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu, en andere verkooppunten.

Kijk op AmazonWatch op iTunesWatch op Google PlayWatch op Vudu

GERELATEERD: De beste actiefilms op Amazon Prime Video in 2022

Non-stop

Video afspelen

In de tweede Neeson/Collet-Serra-film speelt Neeson een luchtmarshal die een terroristische aanslag probeert te stoppen aan boord van een vlucht van New York City naar Londen, zelfs terwijl hij zelf wordt neergezet als het criminele meesterbrein. Het is een op zichzelf staande thriller in de trant van Speed ​​or Die Hard, met Neeson als een zelfdestructieve alcoholist die hoopt op verlossing.

Non-Stop wordt gestreamd op HBO Max ($ 9,99+ per maand) ) en is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 9,99+) en verhuur ($ 2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op HBO MaxWatch op AmazonWatch op iTunesBekijk op Vudu

Een wandeling tussen de grafstenen

Video afspelen

Schrijver/regisseur Scott Frank bewerkt de roman van Lawrence Block over een voormalige politiedetective in New York (Neeson) die is ingehuurd om een ​​stel ontvoerders te vinden die zich richten op drugsdealers en hun familieleden. Het is een meer contemplatieve film dan sommige van de andere thrillers van Neeson, waarbij Frank een personage-gedreven benadering van het ruige misdaadverhaal hanteert.

A Walk Among the Tombstones wordt gestreamd op Netflix ( $ 9,99 + per maand) en is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 9,99 +) en verhuur ($ 3,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Kijk op NetflixWatch op AmazonWatch op iTunesWatch op Google Play

GERELATEERD: Hoe je elke 'Predator'-film in 2022 kunt streamen

De hele nacht rennen

Video afspelen

Neeson en Collet-Serra nemen opnieuw het verhaal van een getroebleerde man die op verlossing hoopt, in dit geval een maffia-handhaver met de bijnaam “The Gravedigger.” De hoofdpersoon probeert zijn zoon van bokscoach (Joel Kinnaman) te beschermen tegen de criminele organisatie die hem in dienst heeft. Het stelt Neeson in staat om een ​​iets minder moreel oprecht personage te spelen, terwijl hij uiteindelijk toch het juiste doet.

Run All Night is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 9,99+) en verhuur ($ 2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op AmazonWatch op iTunesWatch op Google PlayWatch op Vudu

The Commuter

Video afspelen

Neeson en Collet-Serra's vierde film samen werpt Neeson op als een schijnbaar zachtaardige verzekeringsagent die natuurlijk een ex-agent is. Het personage wordt bedreigd en afgeperst door mysterieuze criminelen terwijl hij in zijn dagelijkse trein vanuit New York City naar de buitenwijken pendelt. Hij moet erachter zien te komen wie er achter de samenzwering zit, terwijl hij zichzelf vrijmaakt van enig vergrijp (en de andere passagiers in de rijdende trein veilig houdt).

The Commuter streamt op Epix ($ 5,99 per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen) en is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 6,99+) en verhuur ($ 3,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Kijk op EpixWatch op AmazonWatch op iTunesWatch op Vudu

GERELATEERD: De 10 beste actiefilms om gratis te streamen in 2022

Koude achtervolging

Video afspelen

Deze remake van een Noorse film (geregisseerd door dezelfde filmmaker, Hans Petter Moland) neemt een meer speelse benadering van de Neeson-thrillerformule en vindt donkere humor in het idee van een grijze oude man die uit is op wraak. Neeson speelt een geliefde sneeuwploegchauffeur in een skistad die een gevaarlijk pad bewandelt en wraak neemt op de leden van een drugsbende die hij verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn zoon.

Cold Pursuit is beschikbaar voor digitale aankoop ( $ 12,99+) en huur ($ 3,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op AmazonWatch op iTunesWatch op Google PlayWatch op Vudu

Eerlijke dief

Video afspelen

Zelfs als een productieve bankrover straalt Neeson nog steeds morele autoriteit uit. Het titelpersonage van deze thriller wil zichzelf aangeven, het geld dat hij heeft gestolen teruggeven en zijn tijd uitzitten, allemaal zodat hij bij de vrouw kan zijn van wie hij houdt (Kate Walsh). Sommige corrupte federale agenten hebben echter andere plannen, dus de eerlijke dief moet de oneerlijke politie neerhalen om zijn naam te zuiveren (en zijn relatie te redden).

Honest Thief streamt op Amazon Prime Video ($ 8,99 + per maand) en is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 11,99 +) en verhuur ($ 3,99) bij iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op AmazonWatch op iTunesWatch op Google PlayWatch op Vudu

GERELATEERD: De beste thrillers op Netflix in 2022

De scherpschutter

Video afspelen

Neeson speelt een rol die doet denken aan Clint Eastwood uit de late periode als een rancher in Arizona en een militaire veteraan die een Mexicaanse immigrant zonder papieren onder zijn hoede neemt. Jim Hanson van Neeson neemt het op tegen kartelhandhavers en grenspolitieagenten terwijl hij probeert de jongen veilig naar zijn familie in Chicago te brengen. De norse, conservatieve patriot krijgt uiteindelijk een band met de norse jongen.

The Marksman streamt op Amazon Prime Video ($8,99+ per maand), Epix ($5,99 per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen) en Paramount+ ($ 4,99+ per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen).

Bekijk op AmazonWatch op EpixWatch op Parmount+

The Ice Road

Video afspelen

In deze originele Netflix-film speelt Neeson een dappere maar opvliegende vrachtwagenchauffeur die reddingsuitrusting vervoert over verraderlijk bevroren terrein naar een ingestorte mijn. Het is al erg genoeg dat Mike McCann van Neeson en zijn collega-chauffeurs het dunner wordende ijs moeten oversteken, zonder ook te maken te hebben met sabotage van snode bedrijfsleiders die de gevangen mijnwerkers liever laten sterven.

The Ice Road wordt gestreamd op Netflix ($ 9,99+ per maand).

Bekijk op Netflix

GERELATEERD:Hoe je elke 'Resident Evil'-film en tv-serie in 2022 kunt streamen

Blacklight

Video afspelen

Neeson herenigt zich met Honest Thief-regisseur Mark Williams voor deze samenzweringsthriller. Travis Block (Neeson) is een onofficiële “fixer” voor de FBI die ontdekt dat zijn laatste opdracht verband houdt met een geheim programma om burgeractivisten te vermoorden. Hij keert zich tegen zijn begeleiders en bundelt zijn krachten met een journalist (Emmy Raver-Lampman) om de waarheid aan het licht te brengen, zelfs als hij alles moet opofferen waarvoor hij heeft gewerkt.

Blacklight streamt op Epix ( $ 5,99 per maand na een gratis proefperiode van zeven dagen) en is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 19,99) en verhuur ($ 5,99) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Bekijk op EpixWatch op iTunesWatch op Google PlayWatch op Vudu

Geheugen

Video afspelen

In deze remake van een Belgische film speelt Neeson een bejaarde huurmoordenaar wiens geheugen hem in de steek laat. Guy Pearce heeft evenveel schermtijd als de FBI-agent op het spoor van de moordenaar, nadat hij het bevel om een ​​kind te vermoorden negeert. De twee mannen streven hetzelfde doel na: een bende krachtige, verbonden misbruikers neerhalen, ook al werken ze aan weerszijden van de wet.

Geheugen kan digitaal worden gekocht ($ 19,99) en verhuur ($ 5,99). ) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere verkooppunten.

Watch on AmazonWatch on iTunesWatch on Google PlayWatch on Vudu The Best Streaming Devices of 2022 Best Streaming Device Overall Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$48,88
 

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$29,99
 

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 86,89
 

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2021) Amazon

$ 49,99
 

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Nu winkelen Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199,99
 

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$119.99
$179.00 Bespaar 33%

LEES VOLGENDE

  • › De beste actiefilms op Amazon Prime Video in 2022
  • › De 10 beste Nicolas Cage-films om in 2022 te streamen
  • › De 10 beste Brad Pitt-films om in 2022 te streamen
  • › De beste thrillers op Netflix in 2022
  • › De beste actiefilms op Netflix in 2022
  • › Hoe de ‘Fast and Furious’ Franchise
  • › Vergeet de iPhone 14, iCloud-opslaglagen zijn al lang aan een update toe
  • › Iemand heeft het Dynamic Island van de iPhone 14 Pro al gekopieerd