Het slimme display waar we van houden is tot en met zondag 45% korting

0
32
Google

Crutchfield's grote zomeruitverkoop is bijna voorbij, maar er is nog wat tijd om te sparen. Tot en met zondag kun je een van onze favoriete slimme displays van het jaar krijgen voor een heel goedkope prijs — de Google Nest Hub van de tweede generatie, voor slechts $ 54,99 ($ ​​45 korting).

Eerder dit jaar hebben onze redacteuren een aantal slimme schermen voor in huis tegen elkaar uitgezet om te zien welke absoluut de beste waren we zouden kunnen aanbevelen aan onze lezers. Vijf speciale apparaten (plus een tablet) hebben uiteindelijk de doorslag gegeven. Bovenaan de lijst staan ​​als onze keuze voor “Best Smart Display Overall” was deze Google Nest Hub (2e generatie).

Google Nest Hub 2e generatie

De Google Nest Hub 2e generatie is een krachtig, betaalbaar smarthome-scherm met brede app-compatibiliteit en unieke functies, waaronder handgebarenbediening en slaapregistratie.

Koop nu

De grote aantrekkingskracht van de Google Nest Hub is dat hij betaalbaar en krachtig is en compatibel is met een groot aantal apps. Het werkt niet alleen met zowel iPhones als Android-apparaten dankzij de Google Home-app kan het inhoud afspelen van je favoriete diensten, zoals Netflix en Spotify.

Het is ook bevat een aantal functies die je misschien niet verwacht, zoals ondersteuning voor handgebarenbediening via Soli, evenals Sleeping Sensing-technologie die kan bijhouden hoe goed je elke nacht slaapt, ervan uitgaande dat je de Nest Hub bij je bed hebt geplaatst.

Hoewel je vandaag de Google Nest Hub (2e generatie) kunt ophalen voor $ 54,99 ($ ​​45 korting), is deze deal slechts een onderdeel van Crutchfield's grotere zomeruitverkoop, die kortingen biedt op tal van andere producten, zoals een bedrade versie van de Google Nest Doorbell, een Samsung Smart TV ingebed in een fotolijst en meer. Je hebt tot het einde van zondag 25 september om te profiteren van deze enorme uitverkoop voordat alles teruggaat naar de volledige prijs.

Crutchfield Zomeruitverkoop

Crutchfield's Zomeruitverkoop biedt een breed scala aan elektronica, waaronder smarthome-producten, luidsprekers, smart-tv's, en meer.

Koop nu

 

LEES VOLGENDE

  • › Een iPhone 14 uitschakelen
  • › Een iPhone 14 opnieuw opstarten
  • › Deze Logitech C615-webcam voor slechts $ 30 is een ongelooflijke deal
  • › Iemand heeft het Dynamic Island van de iPhone 14 Pro al gekopieerd
  • › Wat is het verschil tussen .bashrc en .profile op Linux?
  • › Hoe de energiebesparende modus op Apple Watch in te schakelen