ExpressVPN's Aircove Router voegt een VPN toe aan uw thuisnetwerk

0
49
ExpressVPN

Je gebruikt een VPN op je laptop omdat het makkelijk is. Maar het instellen van een VPN op de andere apparaten in je huis is te moeilijk, zo niet onmogelijk. De nieuwe ExpressVPN Aircove-router probeert dit dilemma op te lossen door een VPN te bieden voor alle aangesloten apparaten met minimale installatie.

De Aircove is een interessant product. Het is een Wi-Fi 6-router bedoeld voor huizen tot 1.600 vierkante meter, en het biedt draadloze snelheden tot 1.200 Mbps, dat is op zich best goed. Maar de toevoeging van VPN-toegang voor het hele huis biedt zonder veel moeite een extra beveiligingsniveau (of locatie-spoofing).

Toggle Full-Size View1 of 3Previous Slide
ExpressVPNNext Slide Vorige Slide
ExpressVPNNext Slide Vorige Slide
ExpressVPNNext Slide

En je zit niet vast aan het gebruik van één enkele VPN-server voor al je apparaten. Een "Groepsapparaten" Met deze functie kunt u aangesloten apparaten in vijf verschillende groepen splitsen, elk met een unieke VPN-verbinding. Als je toegang wilt tot de Zuid-Koreaanse versie van Netflix op een apparaat, open dan gewoon de ExpressVPN Router-app en voeg die puppy toe aan een nieuwe groep.

GERELATEERDWeet uw internetprovider dat u een VPN gebruikt?

Voor alle duidelijkheid: dit is een van de vele routers die VPN-functionaliteit ondersteunen. En u kunt een vergelijkbare ervaring krijgen door de firmware van ExpressVPN op een router naar keuze te installeren. ExpressVPN gebruikt zelfs zijn Router-app voor Aircove! Het grote verkoopargument voor Aircove is dat het belachelijk eenvoudig is in te stellen in vergelijking met andere oplossingen.

De ExpressVPN Aircove-router is vandaag beschikbaar tegen een speciale lanceringsprijs van $ 170 (voordat hij terugkeert naar de adviesprijs van $ 190). Merk op dat deze router geen ExpressVPN-lidmaatschap bevat.

ExpressVPN Aircove Router< /h3>

De ExpressVPN Aircove-router is ontworpen voor privacy in het hele huis en stelt u in staat al uw apparaten via een VPN-verbinding te laten werken met minimale installatie. En met vijf aangepaste VPN &quot;groepen&quot; je zit niet vast aan een enkele VPN-locatie.

Amazon

$189.90