ExpressVPN:s Aircove-router lägger till en VPN till ditt hemnätverk

0
36
ExpressVPN

Du använder ett VPN på din bärbara dator eftersom det är enkelt. Men att sätta upp ett VPN på de andra enheterna i ditt hem är för svårt, för att inte säga omöjligt. Den nya ExpressVPN Aircove-routern syftar till att lösa detta dilemma genom att tillhandahålla ett VPN för alla anslutna enheter med minimal installation.

Aircove är en intressant produkt. Det är en Wi-Fi 6-router avsedd för hem på upp till 1 600 kvadratfot, och den ger trådlösa hastigheter på upp till 1 200 Mbps—som är ganska bra i sig. Men tillägget av VPN-åtkomst för hela hemmet ger en extra nivå av säkerhet (eller platsförfalskning) utan större ansträngning.

Växla vy i full storlek1 av 3Föregående bild
ExpressVPNNext Slide Föregående bild
ExpressVPNNext Slide Föregående bild
ExpressVPNNext Slide

Och du har inte fastnat med att använda en enda VPN-server för alla dina enheter. A “Gruppenheter” funktionen låter dig dela upp anslutna enheter i fem distinkta grupper, var och en med en unik VPN-anslutning. Om du vill komma åt sydkoreansk version av Netflix på en enhet öppnar du bara appen ExpressVPN Router och lägger valpen in i en ny grupp.

RELATERATVet din internetleverantör att du använder ett VPN?

För att vara tydlig är detta en av många routrar som stöder VPN-funktionalitet. Och du kan få en liknande upplevelse genom att installera ExpressVPN’s firmware på en router som du väljer—ExpressVPN återanvänder till och med sin routerapp för Aircove! Det stora försäljningsargumentet för Aircove är att det är löjligt lätt att installera jämfört med andra lösningar.

ExpressVPN Aircove-routern är tillgänglig idag till ett speciellt lanseringspris på $170 (innan den återgår till 190 USD MSRP). Observera att den här routern inte inkluderar ett ExpressVPN-medlemskap.

ExpressVPN Aircove Router< /h3>

Designad för integritet i hela hemmet, ExpressVPN Aircove-routern låter dig köra alla dina enheter via en VPN-anslutning med minimal installation. Och med fem anpassade VPN &quot;grupper&quot; du har inte fastnat med en enda VPN-plats.

Amazon

189,90 $