FlexiSpot Pro Plus Standing Desk (E7) recension: Det sista skrivbordet du någonsin kommer att köpa

0
26

Betyg:
9/10
?

 • 1 – Fungerar inte
 • 2 – Knappt funktionell
 • 3 – Svår brist på de flesta områden
 • 4 – Funktioner, men har många problem
 • 5 – Bra men lämnar mycket att önska
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Bra och värt att köpa
 • 8 – Fantastiskt, närmar sig bäst i klassen
 • 9 – Bäst i klassen
 • 10 – Borderline perfektion

Pris:
Från 579,99 USD
Office Depot FlexiSpot

Mark LoProto/How-To Geek

Det kan tyckas mer naturligt att sitta medan vi jobbar, men forskare har gått fram och tillbaka om att stå är ett bättre alternativ. FlexiSpot’s Pro Plus stående skrivbord (E7) låter dig bestämma vad som fungerar bäst för dig med en enkel design, tjocka benpelare och en 25,6-tums höjdjustering.

Designen är lite mer än 2 ben av kolstål, en matchande ram och en 55 x 28-tums rep- och fläckbeständig spånskiva, men Pro Plus Standing Desk (E7) kan vara en spelväxlare. Bortsett från hållbarheten och den tunga konstruktionen gör höjdjusteringen från 22,8 tum till 48,4 tum detta skrivbord till en mångsidig arbetsstation för flera användningsområden som gynnar dig på flera olika sätt.

Det finns några mindre förbättringar som kan hjälpa till med E7’s estetik och funktionalitet. Dess enkla design och högkvalitativa konstruktion resulterar dock i ett skrivbord som är bra för både arbetsflöde och komfort.

Här är vad vi gillar

 • Slitstarkt skrivbord av spånskivor
 • Enkel montering
 • Tysta, dubbla motorer
 • Användarvänlig knappsats med fyra förinställningar

Och vad vi inte gör

 • Lite för vanligt
 • Lagring kostar extra

  li>

 • Tung konstruktion kan vara svår att flytta
 • Kabelbrickan är tät och inte bekväm

How-To Geeks expertgranskare går praktiskt in i varje produkt vi granskar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

Innehållsförteckning

En enkel, hållbar design
Carbon -Stål för långvarig användning
Ta ditt arbete till helt nya höjder
    Men är det bekvämt?
Anpassning: Bygg ditt drömbord
Ska du köpa FlexiSpot Pro Plus E7 stående skrivbord?

En enkel, hållbar design

  < li>Material: Spånskiva
 • Storlek: 55 x 28 tum
 • Form: Rektangulär
 • Vikt: 35,9 kg

När jag först öppnade lådan som innehöll det massiva svarta spånskivans skrivbord var jag lite överväldigad. Den är väldigt enkel och ger bara en stor plan yta utan alternativ för hyllplan eller extra förvaring. Sedan kom jag ihåg livet innan jag blev bortskämd med Bestiers 55-tums spelbord, komplett med LED-belysning, monitorstativ och kontrollerhållare.

Jag var tvungen att programmera om mig själv tillbaka till mina dagar som en kontorsarbetare när jag skulle uppskatta 55-tumsytan på Pro Plus Standing Desk. Faktum är att jag var tvungen att mäta både Bestier’s 55-tum och Pro Plus’, eftersom det verkar finnas en diskrepans med de förstnämnda. Som det visar sig, när du tar bort alla dessa tillagda “funktioner,” du har mycket utrymme för saker som hjälper till med produktivitet och organisation.

RELATERATFlexispot Kana Bamboo Standing Desk Review: Robust, tyst och Underbart

Så, hur avskräckt jag än var av den grundläggande designen, fann jag snabbt fördelen och har börjat gå över till den större ytan som en permanent arbetsstation. FlexiSpots stationära datorer lyser också i hur solida de känns. Spånskivans yta (bestående av små träbitar vidhäftade och pressade vid höga temperaturer) är faktiskt det billigaste materialet som Pro Plus Standing Desk finns i, och det känns fortfarande som ett massivt trä skrivbord. Den har inte de tydliga vecken och springorna runt kanterna som pressade skrivbord brukar ha. Den svarta ytan anlände och har förblivit rep- och repfri, trots dess dagliga missbruk.

Kolstål för långvarig användning

< figur style="width: 1200px" class="wp-caption alignnone">Mark LoProto/How-To Geek

 • Motor: Dubbelmotor
 • Justerbar höjd:  22,8 tum till 48,4 tum
 • Justerbar bredd (ben): 43,4 tum till 74,8 tum
 • Laddningskapacitet: 355lbs
 • Vikt: 69lbs

Medan skrivbordet är tillverkat av spånskiva använder FlexiSpot kolstål för ramen och benen. Enligt tillverkaren är metallen som används “bilmaterialkvalitet,” som säkerligen kommer att förbli hållbara år efter användning. Men du undrar om det var det enda rimliga materialet och, om inte, hur mycket billigare skulle skrivbordet ha varit om det byggts från det näst bästa?

Visst, att ha det löftet om långvarig robusthet ger sinnesfrid och har allvarligt begränsat alla skakningar som kan uppstå vid normal användning. Men skulle en annan, kanske lite mindre hållbar metall erbjuda samma användarupplevelse till en lägre kostnad? Lång livslängd och stabilitet är verkligen inte saker att klaga på när det kommer till möbler, det är bara en fråga om nödvändighet.

Det är värt att notera att hållbarhet och stabilitet inte är de enda fördelarna med kolstål. Benen och ramen har lasersvetsats för att ge skrivbordet ett sömlöst utseende, och det leder verkligen till ett elegant designschema. Även om du inte är alltför bekymrad över utseendet på dina kontorsmöbler, är det svårt att missa hur enkel och ren ramen ser ut, särskilt mot det solida svarta skrivbordet.

Obs: Ramen har inbyggd kabelhanteringsrouting för att förhindra fula kabelspindelnät.

Den starka konstruktionen av Pro Plus E7:s individuella komponenter betyder att den kommer att hålla i flera år, men den gav också en liten utmaning för monteringen. Varje komponent i skrivbordet är tung. Att vända på det färdiga skrivbordet var nervkittlande, och jag var säker på att en eller två skruvar skulle slita loss från spånskivan. Allt höll dock bra, och trots att du arbetade ensam (vilket var lite hänsynslöst) var det enkelt att montera E7.

Ta ditt arbete till alla -Nya höjder

Markera LoProto/How-To Geek

Att justera skrivbordets höjd kunde inte vara enklare. En liten, programmerbar panel skruvas fast på undersidan av skrivbordet, vänd mot dig. Dess design med sju knappar är faktiskt ganska avancerad med minne för fyra höjdförinställningar. Du kan ställa in två anpassade höjder, betecknade som “1” och “2,” tillsammans med dina föredragna höjder för att stå och sitta.

Panelen är lyhörd och lätt att använda, och en extra USB-laddningsport ökar bara bekvämligheten. Enligt FlexiSpot är tangentbordet som medföljer detta skrivbord Premium Keypad. Det finns också en avancerad knappsats med fyra förinställningar, en sitt-stå-påminnelse och en anti-kollisionssensor. Premium-knappsatsen har också en barnlåsfunktion för ökad säkerhet.

Men är det bekvämt?

Med hur enkel FlexiSpot’s E7 är, finns det bara en verklig faktor som avgör om det är ett bekvämt skrivbord att sitta på: användarhöjd. Så länge du passar inom de högsta och lägsta områdena bör du inte ha några problem med att arbeta vid det här stående skrivbordet. Det finns inga fula ojämna kanter eller stötande åsar att fastna i; det är en mycket smidig byggnad.

När det gäller om det är bättre att stå medan du arbetar än att sitta, kan jag intyga att jag har upplevt minskad benstelhet och har känt en liten men märkbar förändring i hur min nedre rygg skulle bli spänd. Efter att ha bytt till det justerbara skrivbordet E7 har det varit mycket mindre frekvent.

Det har inte drabbat mitt arbetsflöde eller produktivitet, och jag ser ingen nackdel med att stå medan du arbetar, så länge som din kroppen är fysiskt kapabel.

Anpassning: Bygg ditt drömbord

En av de bästa sakerna med Pro Plus E7 är att det finns en hel del att välja mellan. Jag valde en vanlig svart-på-svart 55-tums skrivbord för att matcha min kontorsstorlek och estetik, men du har möjligheten att välja en bambu, träfiberskiva, massiv trästruktur eller skrivbord i massivt trä. Och från det beslutet finns det ett varierat urval av storlekar, färger och stilar.

Till exempel kan du köpa ett vitt träfiberskiva 60 x 24-tums skrivbord som har en kurva skuren i framsidan för en ännu bekvämare passform. Priset styrs naturligtvis av materialet och storleken på skrivbordet. Det finns alternativ för prislappar på ingångsnivå som sträcker sig ända upp till de som kan konkurrera med det bästa av de bästa stående skrivborden.

Om du vill ha lite mer funktionalitet med ditt skrivbord kan du också handla ett urval av tillbehör, som en undermonterad skrivbordslåda eller pegboard som skruvas rakt in i förinställda hål. Kabelroutrar, grenuttag, ytterligare förvaring under skrivbordet, en bildskärmsarm eller stativ och en tangentbordsbricka kan läggas till i efterhand om du bestämmer dig för att anpassa ditt skrivbord.

Såsom det ser ut. , dock är standardskrivbordet mer än tillräckligt för den genomsnittliga användaren.

The Best Affordable Standing Desks Levit8 Folding Standing Desk Levit8 – The flat folding portable standing desk,Coral,Medium Amazon

27,95 USD
 

FENGE stående skrivbord Fenge stående skrivbord för bärbar dator Stationär Sitt-till-stående skrivbordskonsol för enskärm SD255001WB Amazon

69,99 $
 

VIVO DESK-V000V VIVO Höjdjusterbar 32 tum Stand Up Desk Converter, Quick Sit to Stand Bordsskiva Dual Monitor Riser Workstation, Svart, DESK-V000VS Amazon Ett solidt stående skrivbord Uplift V2 Amazon

848,00 $
 

Ett stående skrivbord i bambu helt Jarvis Bamboo Amazon

614,00 USD
 

Ska du köpa FlexiSpot Pro Plus E7 stående skrivbord?

Du kan absolut få ett justerbart skrivbord för så mycket som $300 mindre än vad den grundläggande 55-tums spånskivan Pro Plus E7 kostar. Det handlar dock mycket om att du får vad du betalar för. E7 är ett av de mest stabila skrivbord jag har suttit vid, och alla aspekter av dess konstruktion, från ytan till kabelhanteringsbrickan, är av hög kvalitet.

Att titta på de olika konfigurationerna kan vara skrämmande, men när du väl börjar anpassa varje detalj börjar du uppskatta allt FlexiSpot tänkt på. Naturligtvis, tänk på kostnaden för enskilda komponenter och uppgraderingar. Lekande med några alternativ som jag skulle ha lagt till min unika konstruktion, jag lade snabbt till $400 till slutpriset. För att få det exakta skrivbordet jag skulle vilja ha, som bestod av ett skrivbord i massivt trä, arm med dubbla bildskärmar, stiftbräda, kabelrouter och undermonterad låda, skulle jag spendera över 1 000 dollar. Uppgraderingen från spånskiva till trä är 100 USD på egen hand.

Med undantag för några olägenheter som en tätt undermonterad kabelränna som kom som standard och den totala tyngden, finns det lite att inte gilla med E7. FEZiBO erbjuder liknande inställningar till en marginellt lägre kostnad, men det finns ett område som FlexiSpot absolut överträffar, och det är med sin garanti. E7 är helt klart tänkt att vara ett livstidsskrivbord med 15 års garanti på ramen och motorn, vilket är ett decennium längre än vad FEZiBO och många andra konkurrenter tillhandahåller.

FlexiSpots E7 stående skrivbord kan vara på den dyrare sidan och lite tyngre än andra skrivbord, men den dubbla motorn och ramen i kolstål säkerställer att du inte kommer att titta på skrivbord när som helst snart, om någonsin igen . Att inte behöva betala för varje extra funktion skulle vara trevligt, men det är ett litet pris att betala med tanke på att du kan bygga det perfekta skrivbordet som passar dina behov.

Betyg:
9/10
Pris:
Från 579,99 USD
Office Depot FlexiSpot

Här är vad vi gillar

 • Spånskiva på ett hållbart skrivbord
 • Enkel montering
 • Tysta, dubbla motorer
 • Användarvänlig knappsats med fyra förinställningar

Och vad vi inte gör

< ul>

 • Lite för vanligt
 • Förvaring kostar extra
 • Tung konstruktion kan vara svår att flytta
 • Kabelbrickan är tät och inte bekväm
 • LÄS NÄSTA

  • › Så här importerar du data med Google Sheets-funktioner
  • › Microsoft kommer att lansera nya Surface-datorer den 12 oktober
  • › De bästa iPhone 14 Pro-fodralen från 2022
  • › Hur man kombinerar, omformar och ändrar storlek på matriser i Excel
  • › Skaffa en Budget Surface Laptop Go 2 för ännu mindre, plus fler erbjudanden
  • › Framework har precis lanserat den coolaste Chromebook någonsin