De 7 beste PlayStation 2-spillene på PlayStation Plus

0
32

PlayStation Plus har alltid tilbudt mye verdi: Internett-tilkobling, månedlige gratis spill og mye mer. Og selv om du alltid kan forvente at nyere titler som Ghost of Tsushima kommer på PS Plus, har den nylige endringen til å inkludere Extra- og Premium-lagene lagt til mange klassiske titler til utvalget.

Du kan laste ned noen av disse titlene og spille dem direkte, men du kan bare streame andre. Uansett er det en flott sjanse til å besøke eldre favoritter som aldri har mottatt en nyinnspilling eller remaster. Dette er noen av de beste PlayStation 2-spillene som er tilgjengelige nå.

Innholdsfortegnelse

  Dark Cloud 2

  Dark Cloud 2 var oppfølgeren til den kritikerroste Dark Cloud, men den skiller seg ut på mange måter. For det første tar Invention System det klassiske JRPG-systemet for å søke etter nye elementer og gir det en vri; i stedet for å prøve å finne nye våpen, lager du dem selv. Systemet lar deg lage hundrevis av forskjellige gjenstander.

  Dark Cloud 2 tilbyr spillere mer enn 100 timer med spilling, og nå inkluderer den også et Trophy-system og oppgradering for å få det til å se like flott ut nå som det gjorde da det først ble utgitt for år siden. Den er inkludert i PS Plus Premium-abonnementet, men du kan også hente den for bare $14,99 hvis du ikke vil betale for en abonnementstjeneste.

  Shadow of the Colossus

  Shadow of the Colossus er fra studioet bak Ico, et av de mest ikoniske spillene i PlayStation 2-biblioteket. Historiefortellingen er utrolig, spesielt for et spill med så få linjer med dialog. I stedet forteller atmosfæren historien: et rike falt i ruiner, bebodd av massive vesener like vakre som de er dødelige. Målet ditt er å ta ned skapningene med alle nødvendige midler, typisk krysse kroppene deres for å nå de svake punktene mens de gjør alt for å slå deg av.

  Shadow of the Colossus var et spill ulikt noe som ble laget før det først ble utgitt, og mange titler har hentet inspirasjon fra spillet. Det er verdt et besøk nå, spesielt hvis du anser videospill for å være kunstverk i seg selv. Hvis du spilte The Last Guardian, skylder det mye av det det er til Shadow of the Colossus.

  Final Fantasy X

  Selv om Final Fantasy-serien alltid har vært populær, lanserte Final Fantasy X og suksessen til PlayStation 2 franchisen til et nytt nivå. Final Fantasy X og dens spin-off/oppfølger Final Fantasy X-2 er tilgjengelig som en del av PlayStation Plus Extra-laget. Selv om dette er den oppgraderte PS4-versjonen av spillet, opprettholder den den originale ånden til PS2-versjonen – den ser bare bedre ut.

  Utforsk verden som Tidus og opplev herligheten til Sphere Grid ( et av Final Fantasy-seriens beste nivå-opp-systemer) mens du kjemper for å beseire Sin. Det er en rørende historie med genuint utmerket musikk. Selvfølgelig, hvis FFX ikke er din favoritt, kan du også spille den originale Final Fantasy VII som en del av PS Plus Extra-laget.

  Rogue Galaxy

  Seriøst: rompirater, grafikk i anime-stil og spill i åpen verden? Rogue Galaxy er i utgangspunktet Treasure Planet: the Game, og for et spill det er. Det kan være nært knyttet til Dark Cloud – det går mange rykter om at Rogue Galaxy er det ferdige produktet av utviklingen av Dark Cloud 3.

  Hvis du liker innovative JRPG-er, er Rogue Galaxy en tittel du må spille. Kamp er sanntid, og det er ingen lastetid mellom utforskning og kamp. Alt flyter sømløst fra en til en annen, og Revelation Flow-systemet minner på mange måter om Sphere Grid. Åh, og tegneseriebildene gjør det til en unik opplevelse som eldes mye bedre enn mer polygonale titler.

  Jak-trilogien

  Denne jukser litt, spesielt siden det er flere spill samtidig – men ingen spillere med respekt for seg selv bør gå glipp av Jak og Daxter og de påfølgende titlene. De kommer fra en alder av maskotplattformspillere som dominerte tidlig på 2000-tallet, men de er også noen av de beste Sony-eksklusive titlene. Dette er ikke et spill du ikke finner på Xbox Game Pass.

  Jak-trilogien følger Jak, en alvlignende skapning, mens han prøver å reversere et eksperiment som gikk galt på hans beste venn – et eksperiment som gjorde ham til en liten vesle. De tre er en blanding av puslespill og sci-fi actionspill og er vel verdt å bruke en helg på å spille.

  Devil May Cry

  Alle favorittactionspillene dine, fra Batman til Miles Morales, står i takknemlighet til originalene. Devil May Cry-serien banet vei for moderne actionspill ulikt noe før dem, og fullpakket med fartsfylt kanonkasting og utforskning. Du spiller som demonjegeren Dante mens han kjemper mot horder av demoner og overvinner noen alvorlige pappaproblemer.

  De tre første spillene er inkludert i Devil May Cry-samlingen på PlayStation I tillegg til. Det er ikke lange spill – omtrent syv timer hver – men du vil ha det kjempegøy med opplevelsen. Ordspill ment. Hvis du ikke har spilt disse før, gi dem en sjanse og se hvordan du liker dem, og sjekk deretter ut de to neste bidragene i franchisen.

  Wild Arms 3

  Wild Arms har alltid vært litt av en uteligger – et klassisk kultspill blant en sverm av mye mer populære rollespill. Den ligger på en ørkenplanet med vestlige motiver, så hvis du leter etter en pause fra den vanlige fantasien, er dette en du ikke vil gå glipp av. Et av de unike elementene er kartet. I stedet for å åpne opp når du finner nye steder, må du spørre og søke ved hjelp av en innebygd GPS.

  Det er en dyp, rik historie i spillet, som du kan utforske over hovedhistorien på 30,5 timer, selv om du kan forvente 50+ timer med spilling hvis du prøver å fullføre alt. Hvis du liker rollespill, sjekk ut denne.

  PlayStation 2 hadde kanskje ikke vært hjemmet til mange indie-spill, men den hadde et enormt antall storfilmer som moderne spill tydeligvis mangler. Den gode nyheten er at du kan spille dem alle på PlayStation 5 gjennom de nye PS Plus-nivåene, og du bør dra nytte av den sjansen.