Amazon lanceert nieuwe Fire HD 8-tablets met draadloos opladen

0
59
Amazon

Amazon heeft onlangs nieuwe Kindles gelanceerd, maar veel mensen geven de voorkeur aan de volledige tabletten in plaats daarvan. Als je deel uitmaakt van die menigte, zul je blij zijn te horen dat Amazon zojuist vernieuwde versies van zijn Fire HD 8-tabletreeks heeft aangekondigd, met een hele reeks verbeteringen — en vergelijkbare prijzen.

Amazon heeft officieel nieuwe versies aangekondigd van de Fire HD 8 en de Fire HD 8 Plus. Beide apparaten hebben een nieuwe hexa-core CPU die tot 30% betere prestaties belooft, zodat je op internet kunt surfen, video's kunt bekijken of af en toe een game kunt spelen.

Amazon

Het standaardmodel wordt geleverd met 2 GB RAM, wat niet veel is, maar de Fire HD 8 Plus verhoogt dat tot 3 GB RAM. Ze worden ook geleverd met maximaal 64 GB aan opslagruimte, uitbreidbaar tot 1 TB met een microSD-kaart.

Ze hebben ook Dolby Atmos-ondersteuning voor een betere mediaweergave, waarvan je kunt genieten met Prime Video als je toevallig Amazon Prime hebt. Het bedrijf zegt dat je ook een batterijduur van maximaal 13 uur mag verwachten met één keer opladen, en je kunt je tablet ook opladen met 5W opladen — 9W als je voor de Plus-versie gaat. Die biedt ook ondersteuning voor draadloos opladen en een 5 MP camera aan de achterzijde die niemand zal wegblazen, maar toch bruikbaar moet zijn voor af en toe een foto.

Amazon

De Fire HD 8 begint bij $ 100, terwijl de Fire HD 8 Plus $ 120 kost. Je kunt de tablet ook krijgen in een Kids- en Kids Pro-smaak — de eerste voor kinderen van 3-7 jaar en de laatste voor kinderen van 6-12 jaar. Ze worden geleverd in een kindveilige hoes en hebben twee jaar zorgeloze garantie, evenals een jaarabonnement op Amazon Kids. Die beginnen bij $ 150, en $ 160 als je het wilt met een hoesje met Disney-thema.

Fire 8 Tablet Plus

Amazon's vernieuwde tablet heeft 3 GB RAM, een nieuwe hexa-core CPU, snel opladen via USB-C en draadloos opladen — en het kost slechts $10 meer dan zijn voorganger.

Amazon

 

LEES VOLGENDE

  • › Heb je peddels nodig op je gamecontrollers?
  • › ExpressVPN lanceert de Aircove, zijn eigen Wi-Fi VPN-router
  • › Logitech heeft zojuist een Cloud-First Steam Deck-concurrent gelanceerd
  • › Verspillen high-end GPU's stroom als je niet aan het gamen bent?
  • › PureVPN Review: koopjesbak of budgetblockbuster?
  • › Is het een goed idee om tape over je webcam te plakken?